![]() |
@judex
ti i-a cam bagat. da' parca vad ca o sa se spuna ca tot basescu e de vina, nu ca s-au bagat singuri in el... :-/ |
Originally Posted by Judex:
|
Originally Posted by marius_em:
@Halebardul La cate are pe constiinta Base, ce mai conteaza una-n plus? :D |
Originally Posted by halebardul:
Pentru tine, Halebardule, Base are vreun defect? Nu serios, pentru ca orice argument, oricat de la mintea cocosului, tu reusesti sa-l transormi intr-un atac al mogulilor, televiziunilor, anti-basescienilor. Eu zic sa-i spanzuram pe moguli, daca asta e problema. Base e presedinte, are poporul cu el, si e clar ca astia sunt rai, ce mai asteapta? Dupa asta, pe cine o sa mai dea vina? Parlament? Il ardem si pe asta? Urmatorii? Astia care nu voteaza Basescu. Bun, ma sacrific in interes national. Dupa toate astea, se va trai in sfarsit bine in Romania? |
dragii mei, pentru destinderea atmosferei un scurt anunt si o invitatie: aici am inceput sa bagam listele cu cele mai bune zece filme vazute anul acesta. Scopul: in urma punctajului (explicatii la inceputul thread-ului respectiv) vom obtine topul 2009 al forumistilor cinemagia. va asteptam cu interes preferintele :)
|
Marius,
iti consumi energia inutil :) nu au nici un argument şi ei ştiu asta. |
nu e nevoie de scenarii apocaliptice, de ce duci totul la extrem? N-a iesit Vadim. are foarte multe defecte, nu stau sa fac acum lista. Nu sunt un fan al lui, doar ca, prin comparatie, a trebuit sa-l aleg pe el. Acum eu sunt curios daca tu ii recunosti vreo calitate. Macar una. |
Originally Posted by halebardul:
Si despre ce calitati vad eu in Base, sunt cele pe care le vede toata lumea, e bun orator, e direct, stie sa loveasca, a reusit sa apropie Basarabia, a condamnat comunismul. Defecte: s-a izolat pe scena politica, promoveaza persoane dubioase, e partinitor, judeca cu alta masura cazurile de coruptie din PDL, e manipulator, ne-a bagat-o pe EBA pe gat, nu are o doctrina anume, provoaca fanatism, a minimalizat importanta crizei economice atunci cand era clar pentru toata lumea ca ea va veni puternic peste Romania, nu e constant in declaratii, nu a demisionat in 5 minute, insa cel mai important, nu si-a indeplinit promisiunile electorale din 2004 (coruptia e aceeasi, se traieste la fel de "bine" ca atunci). |
in mare parte de acord.
oricum, parca ziceai ca l-ai votat: deci ai fost in aceeasi situatie cu mine. Pe ce ne batem aici? iar banc: Times.ro doreste sa infirme zvonul potrivit caruia Mircea Geoana ar fi un prostanac si jumatate, precizand ca, din calculele efectuate, reiese ca Mircea Geoana e un prostanac si 49,62%. >:) |
"Base pana la moarte" mi se pare fie un slogan super apocaliptic care sa confirme ca vom muri cu totii in urmatorii 5 ani, fie un slogan al unor oameni de pe alta planeta care habarn-au ca nu se mai aleg presedintii pe viata. Bine, exista si varianta 3, aceea in care oamenii respectivi isi propun sa-l linseze pe Basescu. Oricum ar fi, clar nu vorbim de o majoritate, si in ceea ce ma priveste, nici macar de un grup de oameni care merita luati in discutie. |
Ii recunosc si defectele. De-aia postez asta.
Noua filosofie ZEN a lui Basescu vezi toate articolele de Iulian Leca azi la 16:51 comenteaza acum 35 vizualizari. Oricat de mult ne-ar enerva, Basescu este o figura. Cand toti politicienii isi ascut cutitele ca sa si le implante unii altora in spate, Basescu gaseste ca e cu rost sa iasa ca un patriarh al natiunii si sa indemne la calm. La calm si liniste. Cand pomeneste de liniste, Basescu nu isi poate reprima un rictus umflat de ironie la adresa dusmanilor sai. Nu se poate abtine si le arunca rautatea “linistea pe care o promitea candidatul PSD”… ha, ha, ha! Asa dracusor de politician nu a mai avut Romania si, personal, imi vine greu sa cred ca va mai pupa o buna bucata de vreme. Si ca tacamul atacurilor subtile si pline de condescendenta sa fie complet, Basescu recunoaste ca demersul PSD la Curtea Constitutionala este legal, democratic…dar, totusi, “sa nu se zbata prea mult” (Din nou aplauze si rasete din sala) ZEN! Reia, “sa privim cu calm zbaterea politicienilor”…ha, ha, ha (v-am spus-o, na, cine mai e acum disperat) Cred ca bucuriile pe care le are in aceste momente Basescu sunt echivalente cu valurile imensa de ura care s-au revarsat peste el cel putin in ultimul an. Sa ne intoarcem la zi. Urmeaza un nou croseu scurt, finut, precum palma care nu a fost niciodata lovitura in plex – “avem prioritati, poate ati uitat de ele”! Al dracu Basescu ZEN! Le recomanda iarasi cu o superioritate naturala politicienilor sa nu exagereze si sa nu isi mai arunce un semne de intrebare spre voturile romanilor din diaspora. A treia atingere a luminii impaciuitoare a filosofiei basesciene ZEN. Basescu nu mai are nimic din incordarea de care a fost transfigurat in ultimele doua trei luni. Stie ca a castigat, stie ca nimeni si nimic nu il va mai putea urni de la Cotroceni pentru cel putin inca cinci ani de acum incolo. Cred gandul asta in sine il umple de ZEN. Plin de liniste si siguranta, Basescu ar vrea sa para acum apostolul reconcilierii nationale peste o clasa politica sfasiata si impartita de interese, de ura si de mizerie morala. Peste toate troneaza linistea promisa de Geoana dar livrata ironic de Basescu. Ha, ha, ha… cine sa il creada. Abia a fost transmis mesajul de lupta. Cine a trebuit sunt convins ca a inteles. Ce coincidenta cruda ca la doar cateva minute de la conferinta de presa a filosofului ZEN de la Cotroceni, pe agentiile de stiri sa apara urmatoarea stire “omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost dat in consemn la frontiera intr-un dosar deschis de procurori in vara acestui an in cazul Nicolae Popa, considerat mana dreapta al celui care trece drept parintele FNI”. ZEN! Ma astept la un razboi ZEN de cel putin 100 de zile intre cele doua tabere. Urmeaza confruntarea dintre materialisti si Zenistii. |
nu, eu vreau sa intreb un singur lucru: cum isi poate inchipui cineva normal la cap ca, pe durata mandatului lui barack obama, descreieratul cu mintile putrezite de alcool va fi primit la casa alba? dupa ce l-a facut pe presedintele statelor unite “idolul ‘mneavoastra, domnu’ geoana, care n-a prevazut criza economica”?
bine ca nu i-a zis “negru imputit”. dar si asa, basexul va fi invitat in america atunci cand o sa-i creasca din nou parul. cat despre noi...o sa fie un razboi greu, dar... http://www.youtube.com/watch?v=MkTw3...eature=related |
Hale,
eu cred ca articolul ala face parte tot din categoria celor admirative la adresa lui basescu. nu vezi ca lumea e orbita de "al naibii dracusorul" pe care nu l-a avut romania si nu-l va mai avea vreodata? votantii fanatici ai lui basescu asteapta cu sufletul la gura razbunarile lui basescu. vor sange, vor sa cada capete si-si soptesc in barba, tremurand de emotia asteptarii showului inchizitorial: "sa vezi ce-o sa le faca base (baselu', superbase, etc, etc)" de la revolutie incoace, romanii nu s-au saturat de violenta. omul care le satisface aceasta pofta malefica va fi pururi in admiratia lor. |
Originally Posted by ulrich:
|
Originally Posted by Judex:
da. a ajuns la berlin. |
Nu, a nenorocit Romania!
|
Ei, Bremen, nu-i mai gasi scuze.:D
On topic? http://jitarumugurel.wordpress.com/2...-network-poze/ >:) |
Nu cred cä-i cautä scuze, încearcä doar sä explice realist situatia. Ce scuze poti gäsi trioului criminal - Mäcelarul, Paraliticul si Betivanul (sau, ca sä citez o expresie recentä pitoreascä, dar îmburdatä-n päpusoi, "descreieratul cu mintile putrezite de alcool" - cu deosebirea cä alcoolismul lui Cur-la-kil era real, nu fantasmagorie)?
|
Intrebare: Ce i-a pus Mos Nicolae in ghetute lui Mircea Geoana?
Raspuns: Jocul "Mircea Geoana presedinte" - varianta demo. Intrebare: Ce au facut romanii in timpul mandatului lui Mircea Geoana? Raspuns: Au dormit ! Intrebare: Cum pui înapoi dopul unei sticle de şampanie deja desfăcută? Raspuns: Nu ştiu, întreabă-l pe Geoană. >:) |
Originally Posted by Lili1982:
Mai bine sa o intrebam pe Dragomara.:)) =)) |
All times are GMT +2. The time now is 11:29. |