![]() |
Bine, dar fara sa te jignesc, esti de-a dreptul .... PROST!
Acum LOTR e cel mai bun film "ever" ? ![]() |
Ever adik dintr-un anumit pct de vedere,caci mai sunt filme shi mai bune(mai vechi) cum ar fi (daca eshti de parere cu mine) "Gone with he wind".Nu?Doar l-ai vazut
|
Originally Posted by WraIth:
Hardly are Oscars a standard for that. Iar "Gone With The Wind" e si el copil mic... |
Nu, nu am vazut Gone with the wind. Tu l-ai vazut?
Si cum poate sa fie ceva vesnic, etern NUMAIdintr-un anumit punct de vedere?! Asta e o notiune cu totul si cu totul noua pentru mine! P.S. Intrebarea aia care i-am adresat-o lui Gollum de la Oscar 2004 e valabila si pt tine ... adica oricum deja stiu raspunsul! Nu dau nici 2 bani pe oameni ca tine care se iau dupa cum dicteaza, de exemplu, academia! |
Cum adik that?? La "gone with the wind" m-am referit ca a fost un film reushit(mai ales pe vremea aceea) shi chiar mi-a placut
|
Bun ai si tu dreptate dar cum am zis nu am dar eu premile ci acdemia de film americana nu??
Si pariez ca ei au vazut toate filmele de care tu zici si au apreciat ca lotr merita acel premiu. Sincer sa nu mint nu ma vazut fimlmele enumerate de tine dar mystic river voi incerca sal vad Inca ceva stie cineva daca a aparut rotk pe 2 cd si tras bine??. Sincer as vrea sal fac rost dar nu lam gasit decat pe 3cd si tras naspa :( |
ikgjklhgjhg.....
that, adica pentru a stabili cele mai bune filme... pentru ionutz55: pun la indoiala faptul ca toti membrii academiei chiar au gasit LOTR:ROTK cel mai bun film al anului... |
DAR NU ESTE!!! IMBECILULE!!!! nu este deloc cel mai bun film ever... Pot numi 100 de filme mai bune decat el... in timp...
|
Hai sa intrebam vreo 100 de critici daca LOTR e cel mai bun film facut vreodata ... sa vedem asa de curiozitate ce or sa spuna!
|
Pt Ogto:au mai fost shi se mai pot face shi alte filme mult mai bune dar anul asta asa ramane
Pt BeNnY:daca m-as lua dupa Academie nici nu m-asi fi mai obosit sa imi impun pct de vedere |
Mie mi se pare... se poate sa gresesc... ca tu esti un pic cam retardat, inapoiat, mai incet cu mintea... cum vrei tu sa-i spui!
Intai spui ca LOTR e cel mai bun film facut vreodata dar numai dintr-un anume punct de vedere (adaugi dupa aia, WHATEVER THAT MEANS!) apoi spui ca e cel mai bun film al anului ( ![]() Si dupa aia, concluzia, tu de fapt nu te iei dupa academie numai ca spui exact ce spun si ei nu? Mda.... si papagalul de fapt nu repeta ce zic oamenii... doar ca personalitatea papagalului seamana extrem de tare cu cea a omului si de-asta spune aceleasi lucruri, nu? In cazul in care esti retardat (doamne fereste) atunci imi pare rau... o sa ma ![]() |
Mi-am schimbat parerea cand am vazut ca multi s-au cam rasculat la ceea ce am spus shi nu vroiam sa iasa cu scantei.
Pai daca Academia a desemant Lotr filmul anului(pe buna dreptate sau nu-cum vreti) shi mai ales daca imi place shi vroiam sa castige,normal ca sunt de partea lor.Doar n-am sa fac campanie impotrica lui "Lord" |
Ok... The bottom line is ca ... fiecare cu parerea lui pana la urma...
Din respect fata de Gandalf nu mai scriu nimic aici de acest gen pentru ca deja s-au spus destule. |
Da.Bine.Gaseshti altceva de discutat sau pe alta data??
|
Originally Posted by ogto:
:lol: :lol: :lol: Cam agresiv, totusi... |
Benny io pana acum nu mam luat de tine. Nu va inteleg fratilor daca nu va place ducetiva pe alt topic, e asa de greu??
Tot ce putetzi face este sa va luati de fani acestui film. Wralth are dreptate oscarurile sau dat si cu asta am terminat. Pt. prima oara sunt de acord cu wralth :D |
Pt prima shi nu ultima sper :lol:
|
Originally Posted by MinRep:
Da... Destul de agresiv... Mi-a scapat, dar m-am calmat imediat... If you mess with me, I get angry... |
Intrebare: de unde pot comanda de pe net din romania niste kestii despre lotr?
|
Originally Posted by ogto:
right... tot e cam agresiv... :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 15:09. |