![]() |
@Halebardul
De la mine a migrat catre Base votul acordat lui Antonescu in primul tur. ;) @Cinemania & Stef Aaaaasta e... :)) |
inchideti tot :D, ca prea s-au concentrat majoritatea userilor pe threadu' asta, mai este nevoie si in alta parte de ei :)
|
Originally Posted by halebardul:
Da, el e bun, ceilalti sunt rai, toti, televiziuni, moguli, Parlament, romanii din tara. Toti, dom'le, dar toti, sunt ticalosi si Base e dumnezeu. Base a candidat singur, ajutat doar de toate structurile statului, inclusiv de servicii secrete, dar astea nu se pun, tot singur impotriva tuturor a fost. Am spus ca nu conteaza treaba cu voturile din tara, dar ideea era ca Base nu a ciuruit pe nimeni, si ca basescienii ar trebui sa arate putina decenta. |
votul s-a dat in singuratatea cabinei de vot.
acolo, tot liberalul a putut sa-si puna stampila oriunde in afara PSD-istului, indiferent de ce-a zis Antonescu. Dar tu esti convins ca a fost fraudare prin toate institutiile statului. Asa o fi. Sau asa or continua indoctrinarea televiziunile mai sus amintite. |
Originally Posted by halebardul:
Mda... acum hai s-o facem pe naivii. Bine, cum zici tu, Base e lumina, si toti ai lui sunt apostoli. EBA e un exemplu pentru tineri, si totul e bine pe Pamant si-n ceruri. |
Originally Posted by marius_em:
|
Originally Posted by marius_em:
De ce deraiem in discutii religioase? ultimele stiri: cica au fost prinsi cei 10 nenorociti care au votat cu Basescu de 7000 de ori fiecare. :)) |
Ce inseamna PSD?
Presedinte (in) Seara (de) Duminica Ce inseamna PDL? Presedinte (in) Dimineata (de) Luni =)) |
Adobe Romania anunta lansarea plug-in-ului de salvare a documentelor *.psd in format *.pdl. >:)
|
Caz real:
Mama prietenei lui Collins lucreazä la nu-s' ce fundatie a Mariei Geoanä, si zilele astea i-a chemat de urgentä pe toti angajatii, sä ia la puricat, vot cu vot, listele electorale din sträinätate. Ore-n sir au muncit pe brânci. Si au gäsit nereguli - la C.N.P.-uri, la datele de ID, etc. In zece cazuri, se strecurase câte un mistyping de-o cifrä sau literä. |
claudiu-daniel
Cred ca trebuie sa emigrez in alta tara ca aceasta tara nu mai este a noastra ci a lui Basescu,pacat ca din nou dupa 20 de ani de la revolutie poporul acesta nu stie care sunt comunisti si care nu,dar astia suntem multi au picat in plasa lui Basescu.Si apropo celor din diaspora sa le fie rusine,au plecat de aici ca au duso rau si se duc unde e bine si mai voteaza inca o data raul,de ce nu au stat aici in tara sa simta placerea ,de ce nu au stat aici in tara sa simta durerea.Iar celor cae si-au vindut votul ce nimicuri ca pe curve sper ca copii lor sa moare de foame aici in tara,si-au batut joc de voturile noastre a celor care am mers la vot si am ales cu mintea,si-au batut joc de acest popor din care mie rusine ca fac parte.:-&
|
Ce BINE le zice bäietu' ista, dom'le! :-O
:x Cumbate tare! Da, cumbate! :x |
omul a ales cu mintea, a si zis-o.
|
Alegerile astea au demonstrat clar începutul revenirii la normalitate a poporului român - inclusiv sub douä aspecte esentiale:
- au dat nävalä la vot (rästurnând spectaculos trendul absenteist din ultimii ani); - plouä cu bancuri bune, dom'le!!! :D :)) =)) |
cata dezradacinare in romanul de azi.... macar daca ar face toti ca Paler.. "dom'le nu mai cred" ...
interesant: Ciudat e ca oamenii din Romania urasc din cale afara sa fie condusi si acum se plang ca si-au pierdut conducatorul... de tzara |
@pit
plus: cei plecati vor sa voteze. cei "plecati" vor sa emigreze. |
Point taken!
|
Pit, nu e cumva Mihaela Geoana?;)
Tara asta nu se indreapta deloc spre normalitate: (ne)votantii au dus in turul 2 sa se lupte fostii fesenisti. Mai mult, Antonescu mi-a bagat liberalii in cacat printr-o gafa de proportii in 23 noiembrie. E cam jale. |
claudiu-daniel
Originally Posted by Judex:
|
Un alt lucru invatat din campania asta e ca diaspora voteaza diferit de Romania.
Se pot face speculatii in toate directiile pe chestiunea asta, insa ramane un fapt interesant de analizat. De exemplu, scorul de 95% pentru Basescu in Basarabia, nu aduce a democratie, ci mai mult a vot in sistemul raposat. Eu insa il consider credibil, Basescu inseamna Romania in stanga Prutului, iar din ce-am vazut in presa moldoveneasca, campania lui Basescu a fost foarte agresiva, in timp ce Geoana a fost inexistent. Plus ca Basescu a fost foarte vizibil si in ultimii ani acolo, reusind, spre meritul sau, sa treazeasca un spirit pro-romanesc in randul tinerilor. Totusi, votul acolo a fost dat mai mult orbesc, in sensul ca pe nimeni nu a fost interesat cine e Geoana sau ce are el de oferit, ci a fost doar un vot "Base, pana la moarte", pentru ca, repet, Basescu chiar a aratat interes in aceasta zona, si este un fel de erou pentru basarabeni. |
All times are GMT +2. The time now is 18:20. |