![]() |
de pe e-mail
|
Geoana rulles !
|
![]() |
|
să învăţăm engleza o dată cu chinezii.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :D :D :D :D |
|
|
Doamnele vorbind despre bărbaţi.:"> 8-> O:-) ;;)
|
Quote:
stimată doamnă, vă mulţumesc frumos pentru interesul pe care mi-l arătaţi. altcumva ce mai faceţi, bine, sănătoasă? aţi terminat vinu'? da? nu-i nimic, vă luaţi altul. aveţi nevoie. că uamenii e răi şi nu înţelege un spirt aşa de înalt ca al dumneavoastră. se vede că sunteţi nevorbită, da' rău de tot. |
Originally Posted by paul_aramis:
|
Originally Posted by Judex:
ha?!? hodoronc-tronc trosc-pleosc treci la loc! (adică cam care e legătura?) |
Deci:
1. Am iubit o fata romanca 2. Iubesc Romania http://www.youtube.com/watch?v=fQyWd...eature=related |
"Poezii de dragoste" din corespondenta pe e-mail a unui papagal
(CITITI-LE CU ATENTIE, CUVANT CU CUVANT - MERITA! :D :)) =)) ) "*PREA FRUMOSA MEA ALESA PRINTESA dedicatii Intinate Tie,Cu ne-masurata mare iubire si Dragoste,pentru tine. ***O, CE FRUMOASA-MI ESTI IUBITO *** O,CE FRUMOASA-MI ESTI IUBITO BISERICA MIREASA MEA CE MINUNATE SUNT A TALE PODOABE CE TE FAC ASA... 2. CE MINUNATA ESTI CA SI O FLOARE CA O BISERICA VENITA IN CALEA MEA CU TRUPUL TAU FRUMOS SI SUFLET CE MULTI, TE-AR SARUTA,SAR INCHINA. 3. MULTI TI-AR CADE IN GHENUNCHI PENTRU UN DULCE AL TAU SARUT SI TI-AR SARUTA TOT TRUPUL DAR,EU, VREAU CU MULT MAI MULT. 4. CEINGEREASCA TIE IUBITRE CE LINGA MINE TE-AR TINEA IN BUCURII SI IN FERICIRI ALESE DACA AI VREA SA FI A MEA. 5. CE MISCATOARE ESTI IUBITO CIND SUB OICHII LOR PASESTI GOALA PUSCA-N CASA, AFARA DUPA TINE SE TOPESC. 6. CHIEAR SI "MORTUL CEL PLECAT " DE MI-TE-AR VEDEA EL GOALA SAR 'SCULA DE-ODATA VIU ' SI PE TINE, AR VREA SA SARA. 7. CE INDUIESATOARE ESTI "COPILA " SI-I ATRAGI CA UN MAGNET CU TRUPUL TAU FRUMOS,GINGASI PE BARBATI, FEMEI,COPII, BATRINI... SI PE OMUL CU BANET. 8. CE INDUPLECATOARE IMI ESTI PREA-IUBITO SI MILA AI SI TE APLECI,"SPRE CEL LOVIT " SA MINGII,SA AJUTI, SA DARUIESTI NEMUSTRATORUL TAU TACUT SARUT- SIMTIT. 9. CE FERICIT E-MPODOBITA IN TOTUL TOT FAPTURA TA O, CE FRMOASA, CE FRUMOASA, ESTI DOAR TU,PE VECI,PRINTESA SI MIREASA MEA ALESA . Amin! '> ---- *** DOAR GANDUL LA TINE *** "Doar gandul la Tine,ma face sa sper In drumul acesta ce duce la cer. Doar dorul de Tine, de chipul Tau blind Im spune mereu... In curind...In curind... 2. La poarta cetatii odata voi sta Acolo departe in patria Ta. De Dorul acesta ce-mi arde in piept; Veghiez si tresar Si pe TIne ,Te-astept... Si Te-astept... 3. In Lumea aceasta mereu calator Ma-nalt catre stele pe scari de fior. La orice sclipire tresar inginind: O, Vino,Te rog Prea Iubito... Mai curand... Mi curand... Sa Traim viata din plin Aliluia...Aliluia... Si Amin ! ... Amin ! >> Al tau vesnic LA MULTI ANI Cu Sanatate cu Pace , cu Implini vu Fericire Si cu Alese Nesfarsite Bucurii .amin ! > AL TAU VESNIC LA MULTI ANI paaaa |
=))=))=))
Din categoria Că când io te iubeam, fă, Paraschivo / Că care cavaler nu te iubea... :D |
@Pitbull si Judex
Nu fiti rai! Are si "papagalul" dreptul sa isi exprime sentimentele. Fiecare cum poate... Macar e de apreciat gestul, ati vazut cat a scris... Cat o fi transpirat de la atata efort... |
Spoilsport! X(
Cori, cum poti sä ne contesti pläcerea de a citi, de exemplu, strofe ca astea? CE MISCATOARE ESTI IUBITO CIND SUB OICHII LOR PASESTI GOALA PUSCA-N CASA, AFARA DUPA TINE SE TOPESC. Parc-o si väd - cum umblä goalä puscä si-n casä, si pe afarä, pe sub ochii lor, si toti dupä ea se topesc! CHIEAR SI "MORTUL CEL PLECAT " DE MI-TE-AR VEDEA EL GOALA SAR 'SCULA DE-ODATA VIU ' SI PE TINE, AR VREA SA SARA. Asta-i prelucrare a temei din catrenul äla fäcut de Gigel la scoalä: "ce sä fie, ce sä fie? / Un om mort, cu pula vie. / Sä fereascä sfânta soartä / De-un om viu cu pula moartä!" CE INDUIESATOARE ESTI "COPILA " SI-I ATRAGI CA UN MAGNET CU TRUPUL TAU FRUMOS,GINGASI PE BARBATI, FEMEI,COPII, BATRINI... SI PE OMUL CU BANET. Iar asta-i de-a dreptul orgiasticä! "Copila" (între ghilimele!) cea "înduiesätoare" (ghilimelele îmi apartin), cu trupul ei "gingasi" (închei citatul), atrage bärbati, femei, copii, bätrâni (mai lipseau doar animalele, copacii si extraterestrii!), toti la grämadä, toti sä i-o tragä - în frunte cu Vîntu (sau Patriciu; ori poate Tiriac). |
şi iată stimaţi cititori, încă odată (dacă mai era nevoie) dovada vie şi evidentă că românul s-a născut poet! pentru că, nu-i aşa, are - n-are treabă cu limba română, el versifică. n-are a face ce, important e că versifică.
|
|
mai mult decât un tatuaj...
![]() PS: dacă poza ar fi fost la dimensiunea ei reală s-ar fi văzut şi ce scrie acolo. io oricum ştiu, mai ales sunt întru totul de-acord.:P :P ăăă.. asta e o chestie cu totul nouă, dar totuşi cum se traduce: This image or video has been moved or deleted?! http://i48.tinypic.com/102p283.jpg |
Iti place tenisul, bremen...
|
All times are GMT +2. The time now is 08:30. |