![]() |
@longshot, @nae & restu'
de vazut si "session 9", filmul precedent al aceluiasi regizor. un horror psihologic cu bani putini si efect maxim. [/b] |
dupã mine, The Machinist poate fi considerat thrillerul anului; pãcat cã Bale nu a primit o nominalizare, probabil cã l-au considerat filmul prea de categoria B, ceea ce nu este, chit cã e destul de noire.. poate la premiile MTV Movie va fi remarcat;
ce m-a impresionat foarte tare erau accentele comice, cînd se chinuia el de vai mama lui sã le explice politistilor ãlora cã nu era nebun..se vedea clar cã n-avea putere nici sã vorbeascã de slab ce era; finalul m-a dezamãgit în momentele imediate, dar apoi mai importantã mi s-a pãrut ideea cã a realizat el de unde venea totul; |
Originally Posted by Nae:
am incercat sa dau ratingul netinand cont ca sunt un fan al genului.altfel ma duceam si eu peste 9. |
Touching the void (Kevin McDonald), 8/10
spectaculos, excelent filmat si povestit ("God, I'm gonna die to Boney M", lol) |
'goodbye, lenin!' - 5/10 - in sfarsit, l-am vazut si eu ieri seara (dupa un obositor examen la contabilitate, prajit creieri & altele). muzica score-ul este superlativ, imaginea este fascinanta (v cadrele in care un elicopter transporta statuia lui lenin, disparand, apoi, dupa un bloc, din spatele caruia bat razele soarelui din asfintit - superb efect !), actoria (cel putin) interesanta.
dar povestea lui wolfgang becker este cusuta cu ata alba & peticita ca mantoul lui bunicu' ! un circ, un teatru de marionete (or, manipularea nu mi s-a parut niciodata o tema atat de funny), lipsit de o directie precisa, zbatandu-se pe un teritoriu incert, sa zicem intre drama politica si comedie neagra. nu exista suficiente vorbe ca sa-l descriu in toata dizgratia sa dramaturgica. |
Originally Posted by notorious:
|
Ai no corrida (Nagisa Oshima, 1976) - sex, obsesie si violenta at their best, super tare pentru un film facut acum 30 de ani!!
|
''Pe viitor scuteste-ne de astfel de detalii din insipida ta viata de caminist muritor de foame.''
hahahaha, asta a fost tare. |
Blues Brothers 2000 6,5/10 Primul a fost FOARTE bun, asta nu e rau, dar nu se compara.
Once Around 8/10 Film trist, dar nu e rau... that's it... sad, no? |
The Thin Red Line (1998) - 9/10: in afara de Full Metal Jacket si Saving Private Ryan (cele 3 fiind foarte diferite, o comparatie nu are rost), este singurul film despre razboi care m-a captivat si mi-a starnit interesul pentru razboaie si istorie in general.
Thirteen (2003) - 8.5/10: socant! Genul de film pe care nu-l uiti prea usor, desi ai vrea, avand in vedere ce se intampla in film. Holly Hunter si Evan Rachel Wood au avut prestatii execelente. |
Originally Posted by Pinky:
Dar n-arata de 13 ani nici daca le bati. |
Originally Posted by BeNnY:
1.tu probabil confunzi personajele.holly hunter a jucat-o pe maica-sa lu' evan wood. si 2.nikki reed avea 15 si evan rachel wood avea 16 cand au filmat asta. nu mi se pare prea mare diferenta. |
Originally Posted by nume:
mah, caminist ma recunosc, dar muritor de foame ??? de unde tot scoti asemenea gogoritze mucegaite ? :? |
The Life And Death Of Peter Sellers
8.5/10 Mishto rau de tot. M-a gadilat adanc in anus ideea de a inlocui personajele feminine (mostly ... ma rog...si cate un Stanley Kubrick) cu un Peter Sellers modificat (actually un Geoffrey Rush modificat :P). Atmosfera anilor 60 - 70 or whatever they were :P a fost facuta mishto (mai ales cu muzica si cu zborsheala de culori aprinse). Un mare plus pt. showroom-ul cu muieri una si una. |
Originally Posted by Longshot:
1. Da, le-am confundat. 2. E o mare diferenta de la 15-16 la 13, crede-ma, ca stau in fiecare zi printre fete de 13-14 ani din pacate. |
BD - La munte si la mare - 10/10 :love:
Ladder 49 - 6/10 - mi-a placut dar nu inteleg de ce l-au finisat asa dramatic. Total inutil. The Grudge - 7.5/10 - incepe in fortza, m-a speriat ... DAR unele faze sunt tampite, aiurea si de cacat iar acel curse nu a fost asha scary k Samara din The Ring Spartacus - 5/10 deshi scrie Kubrick nu pot sa spun k m-a impresionat asha mult. |
The Rocky Horror Picture Show
Doamneeeeeeeeee .... ce gunoi. E o performanta sa vrei faci asa un jeg. Sublim. Ce tare e Eddie, motociclistul cu mainile tatuate (Love/Hate), trimitere la alte filme. Cea mai tare secventa : Dr. Scott ! Janet ! Brad ! Rocky ! Janet ! Dr. Scott ! Janet ! Brad ! Rocky ! Janett ! Dr. Scott ! Janet ! Brad ! Rocky ! :w00t: "I'll tell you once / I w'ont tell u twice/ You better wise up Janet Weiss/ Your apple pie/ D'ont taste so nice." 10/10 Multumiri lui Nightwane. |
Originally Posted by BeNnY:
crede-ma. din pacate pt asta nu te pot compatimi in vreun fel. serios |
zile destul de suspect de retro-cool
1 enter the dragon 8/10 adica e cu bruce lee, e aproape camp la cat de cretinoid si penibil e scenariul dar e un clasic tradus ca intrarea dragonului ( de ce nu aleea dragonului? gangul dragonului???) l-am savurat si totusi nu m-am putut abtine sa nu-l vad ca pe o scadere fata de chinezariile lui lee un deliciu cam prea americano-lobotomizat (avem si un negru si un w.c.m. care evident nu va trece de parte raului>>>) cand scoate sefu poza cu female operative sent to the island si e o bunaciune, cazi pe spate de ras, gagica putea sa fie chiar decupata din playboy si poanta n-ar fi fost ;la fel de tare cat dsp momentul in care the criminal mastermind explica toate chestiile de pe insula si apoi sp[une "probabil te intrebi de ce iti spun toate astea?" e colosal 2 gorgeous 8/10 jackie chan, tony leung si o SUPER BUNACIUNE QI SHU, taiwaneza de sa`ti cada ochii din cap de deliciu vizual.... un film simplu, stupizel, dar atat de .... NICE? ca zau s-a meritat am zis cat de buna e mititica qi shu? 3 the life and death of peter sellers 7/10 nu pentru ca n-ar fi minunat rush, cat pentru ca o idee buna kaufman-style e pierduta din lipsa de personaj.... ca sa nu mai zik de the death care e expediata din insert adica nu intelegem mare lucru din viata da` macar moartea sa o intelegem.... |
Originally Posted by Longshot:
eu NU sunt fan al genului. deloc chiar. la mine reiese nota din imagine (un neo-expressionism german genial), scenariu (felul in care te pacaleste si in care te tine in suspans, folosind de fapt numai 'obisnuinta' ta de genul asta de filme), regie (mi-a placut, punct.) si din jocul actorilor (m-au convins)... si asa am ajuns eu la 9,5... sigur ca exista filme mai bune (mai importante), dar asta mi-a placut, la asta m-am simtit bine, si la asta am aplaudat la Karlovy Vary. cam asta e. |
All times are GMT +2. The time now is 10:29. |