![]() |
nu i s-o fi sculat la tanti dragomrr, altfel e birfa pennnibila :lol:
|
Bun articolul (ideea) din revista Elle domnu` :)
|
Totul in jurul meu este dat peste cap.Adica daca stai mult pe net,si dai dovada de misoginism si esti si BARBAT ... de fapt ar trebui sa te ridici sa te duci sa faci control ca esti impotent.O sa vin maine cu rezultatele.Pray for me everybody!
|
Soareci si Oameni, de John Steinbeck
desi sunt fan inrait Dostoievski (nu la modul la care citeste Mutu sau Chivu) am si alte carti preferate. nu, nici eu n-am citit nimic de Cohelio :oops: dar tot nu inteleg ce`s femeile asa inebunite de scrierile lui... :P |
Daca toate revistele pentru femei "mondene" l`au recomandat .. era de asteptat ca tot neamu` sa`l cumpere :)
|
Brukner-hotii de frumusete, Kundera- Cartea rasului si a uitarii. Usor digerabile
|
da redmen, probabil ca ai dreptate, dar de ce trebuie sa avem efectul de turma?
stiu ca era o vreme cand aproape toate femeile citeau sandra brown. c`mon! e penibil, nu? |
Moda Sandra Brown a fost imediat dupa revolutie.Stiu ca toate tantile citeau.Asa sunt romanii .. niste miorite :)
|
rdsrer
Looool ... am doar 13 ani., ce betesig sa tat` citesc ?
whatever. carte preferata : quo vadis. si ultimele zile ale lui hitler :) |
Originally Posted by Dragomara:
KESTIA ASTA (VAI, CUM D UITASEM D EA?? TZ-TZ-TZ!) I-O VOI TRIMITE DLUI G. PRUTEANU - K SA STIE SI EL CINE IL SOLICITA SA DEA VERDICTE GRAMATICALE!! |
imi e destul de greu sa spun doar una, asa ca zic mai multe :D
shogun, quo vadis, baletul mecanic.. astea cred ca mi-au placut cel mai mult :? |
Eunucule o citii ºi io p-aia, dar n-aº trece nicidecum la preferate! :D
|
Io n-aº mai putea sã recitesc Marele Gatsby, asta ca sã nu mai zic cã nu am putut niciodatã duce la bun sfârºit Blândeþea nopþii, mi-a pãrut absolut searbãdã. Oricum, mi-s curioasã ce-aº înþelege acum din cãrþile adolescenþei mele, asta dacã aº putea ºi aº avea timp sã le recitesc. :)
|
|
Supicule tu insistã, mai ai încã 35 de ani în care-o poþi nimeri în ceea ce mã priveºte, þine aproape, te anunþ când þi-a ieºit! :P
|
eu zic sa incerci cu 'in cautarea timpului pierdut' (toate cele 16 volume!) - sau, better still, 'ulysses' d joyce: dk esti asha fana ga.ga. marquez, iti incumba :P ;) :lol:
|
:P L-am citit pe James Joyce în adolescenþã.
--- Când am fãcut ultima dat curat prin dormitor m-a apucat disperarea câte cãrþi am gãsit doar începute, ºi am fãcut ceea ce nu fac de obicei, am scos toate semnele de carte ºi am dus toate cãrþile-n bibliotecã, mã rog ºi asta n-ar fi nimic dacã nu aº fi ajuns restantã la bibliotectã lunã de lunã de vreo jumãteate de an încoace, mai nou nu au mai vrut sã-mi împrumute nimic. :D --- NU ºtiu ce-mi consumã timpul, nu simt cã fac vreodatã CEVA. Aº vrea sã cred cã de vinã e Internetul, sau filmele sau umblatul meu creanga pe coclaurile þãrii. Oricum, mai am doar o lunã de abonament clicknet; ani de zile m-am abþinut sã navighez de-acasã, iar într-un an de Net nu simt cã a fost vreo secundã absolut indispensabilã. Ce pierdere de timp ºi ce consum de energie, ºi ce singurãtatea a naibii între mine ºi monitorul ãsta care-mi ocupã masa de cafea, nici mãcar nu-mi pot întinde picioarele-n voie din cauza lui ºi-a tastaturii! :D --- Charles Bukovski - poezia ºi proza lui publicate de cãtre Polirom - asta am citit ultima datã. --- M-am tot uitat la profilul meu pe acest site, ºi nu am gãsit niciun "buton" prin care sã-mi ºterg contul, asta e încã o chestie care mã seacã pe unele forumuri de pe Internet, nu mi se pare corect, fiecare ar trebui sã plece când vrea cu tot ceea ce-i aparþine. |
ai sa mori tu!? :o :shock: :w00t: tot = adik 'portretul...', 'ulise' & 'finnegans wake' - toate in adolescenta???? esti tare, fata! si c a vrut sa spuna autoru in cartile lui? |
uau! good choice 8)
am o scrisoare autografa (datata august 1976) d la julien green... :P |
Originally Posted by erectia eunucului:
Interesant... ma preocupa tema :) na, ca pe orice "pesimist feroce", vorba lui Stefan:) |
All times are GMT +2. The time now is 17:41. |