![]() |
exact :)
|
This game is too easy. Poţi afla răspunsul în 2 timpi şi 3 mişcări de pe IMDB.;)
|
pai asta e ideea, sa recunosti fara sa cauti ;)
|
pot sa pun eu una? o am gata pregatita :)
|
Da :) .
|
-Do you want me to go?
-No , it's ... ok. -You know, sometimes I look around and I realise, God left this place a long time ago ... |
Blood Diamond ?
|
voila, next :)
|
No, I can't wear a beige shirt
- to a bank robbery. - Why not? Because it's light. I'll be an easy target. |
The bank job ?
:D |
Nu!
E o comedie , este al doilea film regizat de celebrul ...... |
Take the money and run ( 1970 daca nu ma insel) regizat de Woody Allen.
|
Easy one....
Yes, we have 12 vacancies. 12 rooms, 12 vacancies. |
Psycho.
|
Keep the game alive! Postează...
|
I don't want to get you drunk, but, ah, that's a very fine Chardonnay you're not drinking.
|
<<Zozia...your intelligence is pulp.>>
sorry, n-am vazut ca s-a postat, saritzi-ma |
Redmen...e tot un Psycho, doar ca e American P. si e din 2000. Corect?
|
Bingo.
|
"By God, if you're gonna pick your feet like a monkey, you do it downwind"
In subtitrarea tradusa in romana : "Pentru Dumnezeu, daca tot te scobesti intre degete, macar fa-o contra vantului" |
Open range ...
|
Felicitari! Ai castigat experienta.
|
Coliva mamii voastre, potlogarilor!
|
Moromeţii? :-SS X_X
|
nu ...
an de producţie 1971 |
Vreun BD? :(
Alt film nu ştiu din anul acela. :"> L.E. am întrebat un prieten şi mi-a venit cu o altă variantă: Săptămâna nebunilor. |
nice nice.
din '71 mai avem aşa Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte Decolarea Facerea lumii Mirii anului II Pădurea nebună Printre colinele verzi Puterea şi adevărul Serata Zestrea Domniţei Ralu deci? |
Nu cred că am văzut niciunul dintre filmele respective, deci spun fix la nimereală:
Serata. |
Zestrea Domnitei Ralu X_X !
|
nu e. :(
|
I feel stupid. :))
One more try: Pădurea nebună? |
Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte
Decolarea Facerea lumii Mirii anului II Pădurea nebună Printre colinele verzi Puterea şi adevărul Serata Zestrea Domniţei Ralu La dracu! Ce e aşa de greu? Unul dintre cele de sus. |
nu e nici Pădurea ...
kramer, am zis eu că e unul din lista aia? n-am zis ... că poate e o traduce a replicii originale. sau poate nu e. depinde de pe ce parte priveşti lucrurile |
am zis că poate e traducere sau poate nu e. n-am zis că e film românesc da' nici n-am zis că nu e. totul depinde pe ce parte a Podului de flori stai ...
|
Paul, tu trebuie sa dai informatii suplimentare nu sa ne bagi mai tare in bezna ;) daca vrei sa dezlegam misterul.
Eu cred ca e Printre colinele verzi, pentru ca tot a venit vorba de flori. |
v-am zis anul de producţie, v-am zis ţara, uite şi studioul producător:
![]() |
12 scaune?
|
12 scaune e din 1970 şi e o comedie (parodie) producţie americană
ăsta e din 1971 şi e dramă. |
|
Ultima mea ghiceala :) Lautarii.
|
aoleo, ce greu a fost!
cel mai bun film al cinematografiei moldovene, care bate Şatra pe departe. părerea mea. acum cred că aţi înţeles ce e cu Podul de flori şi traducerea: pe partea nostră e română, pe alor e moldovenească. sîc! |
Originally Posted by paul_aramis:
Acum înţeleg de ce spuneai la un moment dat, ce-i drept la alt topic, de ce nu te mai joci. :)) |
- Why didn't you call the police?
- Well you know, I prayed for them to come but nobody answered. |
oraş italian sau nume de maşină?
|
Haha, mai intrebi? hai pune urmatoarea ghidusie :)
|
am trişat ...
cedez ... că am una în minte de iar nu ştie nimeni ... |
Am eu una simpla de tot:
You can lose all your points for any one of three things. One: If you cry. Two: If you ask to see your mother. Three: If you're hungry and ask for a snack! Forget it! |
La Vita e bella :x
|
SoX ti-a expirat timpu :) asa ca pun eu o replica ce mi-a venit in minte in secunda asta, iar filmul e prea misto sa nu fie descoperit.
"Go no, go on (in timp ce face un gest de larghete cu mina)... I will just sit here and observe you quietly." |
radu1711
ii un film cu razboi,:P
|
All times are GMT +2. The time now is 05:07. |