![]() |
Nu eu, StefanDo a pus intrebarea.
Nu cred ca l-a facut cineva din 14 traversari in total |
Mai, mai, ce pregatiti suntem de Oscar si aia nimic. :) Nici nu ne nominalizeaza.
Bravo, Anna! |
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
multumesc pauline. :love: nu vreau sa castig, dar ma distrez pe cinste da led, (si)bre este un unchi miliardar care o sa-mi lase vila lui cu piscina si mertzu daca castig :P |
![]() "Duminica e 1 Martie. Cand se dau premiile? Unde? Cum? Cand avem rezultatele la probe? Dar notele?" |
Am gasit un site unde puteti sa va faceti rochia&Co.:
http://www.i-dressup.com/gamelist_by_cate.php?sub=1 Aveti o gramada de designeri de la care puteti alege.... Asa m-as duce eu la Oscaruri :D Revin... |
zuuuper
|
Am navigat putin pe acolo,dar multe nu sunt demne de a fi purtate la Oscaruri :D.
|
dar de ce nu voteaza nimeni si nu isi da cu parerea? :( ...noi ne-am chinuit atata...daca nu se dau voturi pana in seara asta macar pentru proba 2 eu ma dau batuta..poi ce inseamna asta?
btw..buticut si corinka sunteti geniale :love: sper sa castigati amandoua! Paulineee...hai imbraca-te pentru Oscar!!! :x |
Chiar asa... :((
![]() |
Originally Posted by EgOisM:
fetele zic ca n-au motivatie, da sa vedeti ce mai motivatie am eu sa strig ca Moise in pustiu aici dupa juriu! |
Ar trebui sa formam noi juriul. Fiecare dintre noi sa poata vota cu una dintre celelalte. :P
|
am acordat si eu note chiar daca nu fac parte din juriu :D
Proba 1 Gloria - 3 Illotempore2002 - 3 Corinka - 3 Bre - 5 Egoism - 4 Norina - 4 Buticut - 4 Pauline Kael - 3 Proba 2 Buticut - 5 Egoism - 5 Corinka - 4 Gloria - 4 Proba 4 Norina - 5 Egoism - 5 Buticut - 5 Gloria - 5 Bre - 5 Proba 6 Buticut - 4 Corinka - 5 Egoism - 5 |
eu zic ca pana maine la 4 -sa zicem- sa terminam toate probele (eu am ceva restante) si apoi led, dragutul de el, sa posteze presatiile fiecareia, in ordine (cum a facut la proba 1), ca sa nu mai stea domnii astia lenesi sa caute prin topic. so, girls?
|
Eu zic altfel:
Mai fac un topic separat, curat, in care la poll bagam doar concurentele active, postez toate raspunsurile la probe. Si daca nici atunci nu ne onoreaza vreun juriu lasam pollul sa decida. Asa ca pregatiti-va cat mai multe nume de clone. :) P.S. Sunteti de acord sa luam in considerare si notele date mai sus de C.Ioana? (sper ca nu se citeste cloana :) )Parerea mea e ca, pe criza asta, sunt binevenite si ele. Doar daca nu puneti conditia ca juriul sa fie format numai din barbati. |
ios de accord cu tot.
:D |
Mai mai corinka, ce de oameni s-au implicat in filmul tau :D. Ar fi ceva sa luam odata toate premii in aceeasi seara,daca tot am fost fiecare nominalizate la categorii diferite! Atat tu,cat si EgOisM ati avut discursuri frumoase si emotionante. Acum sa vina Oscarul :D.
|
discurs:
the oscar goes to bre "if i were salvador dali i would only say thanks to myself. but i'm not dali. i actually hate him. so i just thank everybody...you know, i don't want to forget anybody so i thank you all. i'm a lousy speaker. i don't want to bore you. we all say the same things, you know, just thank you thank you....how about someone doesn't want to say thanks...it's not me...but....let's imagine. let's imagine someone would swear you for giving him the award...that would be fun. ok...i'm done....get me out of here...so...bye...thank you..." |
http://img134.imageshack.us/my.php?image=elier.jpg
la mine nu se vede...am facut cum ai zis tu http://img134.imageshack.us/my.php?image=elier.jpg |
@bre
vezi ca exista un topic Finala Miss Cinemagia, posteaza acolo. si fa sa se vada poza. Bravo tie ca ai fost harnica! ps. btw, eu sunt ledzep. |
nu ai facut cum am zis eu
vezi semnul ala al intrebarii de dupa php? ei, asta nu e bine adresa pozei tale este de fapt http://img134.imageshack.us/img134/4403/elier.jpg si ea apare ![]() |
Sper ca nu il urasti pe Dali si ca pictor :)
|
ha, i hate dali too. e simpatic contrastul asta: discursul lui buticut is very soulful and cute, dar asta al lui bre e curat excentric, and rude... bravo! la amandoua...
|
Thanks!Discursul lui bre e ceva de genul: arrive, take Oscar,leave :P.Scurt si la obiect.
Imi aminteste de discursul lui Ethan Coen de la Oscaruri: "I don't have a lot to add to what I said earlier. Thank you." :) |
Hâm, hm... hai sa vorbim pe topicul Finala Miss Cinemagia toate astea, vreti?
ca eu nu pot sa-nchid topicul asta, desi ar trebui inchis. Multumesc. |
mai am aia cu regizorul....
da n-a facut-o nimeni... si 2...hmmm |
Nu ma votati,la naiba in puii mei. :w00t: :shock:
|
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...6&wnd=_default
Miss Cinemagia se continua acolo, cum sa mai explic? |
mosu ii face morala la caine ca sa nu mai bea. faza-i ca si el ii beat mort
|
o :lol:
|
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
Fata asta se-nvarte dupa mine. Da' dupa vestimentatie, am dedus ca-i pusa pe fapte mari, asa ca ma multumesc sa protapesc buricul degetului pe-al dansei crestet, si-o las sa se invarta, titirezului consoarta. |
All times are GMT +2. The time now is 22:03. |