![]() |
La multi ani, sanatate si spor in toate!
|
La mulţi ani, românilor! (indiferent ce-oţi fi acum: nemţi, 'ricani sau unguri)
|
La mulţi ani, Paul Aramis,
Pe vecie sluga ta mi-s! (Zise, la-nceput de an, Devotatu-ţi d'Artagnan!) |
La multi ani Mihnea :)
la cat mai multe cronici bune! hai mai baga o strofa ceva sa mearga vinu' asta :P ps: suntem singurii de pe aici? :-S |
Mersi, dragă, numa' şez,
Că mai este încă tre' z- ...ile pân-la ziua mea! A lui Paul i-az', abea! ...Ş-a mânca! ;) |
wow, traiasca aramisu' :)
hmm asteptam ziua ta, sa vedem, probabil ai pregatita o poezie intreaga :)) |
Mäi sä fie, mäi sä fie!
Greu ti-era sä zici, si tie: "Sä träiascä Aramisu', Cu vin bun si Tiramisu!" |
La Multi Ani Paul si un 2010 cu muuulta sanatate, prosperitate si impliniri sufletesti pentru toti cinemagistii <:-P !!
Ce de capricorni ne-am strans p-aci :D... |
La multi ani, Paul Aramis!!!
Traiasca inginerii!:D |
Foaie verde de dollar
Eu mi-s tot în vechiu' an Da' şi când oi da d'ăl nou Să vedeţi atuncea şou. |
"An" si cu "dolar" rimeazä
Fix ca "barzä" si cu "frazä"! De la ultim-accentuatä, Toate tre' la fel, mä tatä! |
Capricorni ? Tocmai mi-am amintit ca azi e ziua lui Vasile, al' de spune ca vorbesc prea mult . 65 de ani? La multi ani, maestre! :D
|
Originally Posted by Pitbull:
ce să fac maître, n-am avut altă rimă. uite încă una, tot fără licenţă poetică, e cu rimă ... liberă |
Primiţi cu Pluguşorul?
![]() |
Aho, aho, useri şi fraţi
Staţi un pic şi nu mânaţi Pe Cinemagia adăstaţi Şi cuvântu mi-ascultaţi Iată anul s-a-ncheiat Două mii nouă-a plecat. Două mii zece-a venit Pe toţi el ne-a fericit. Preşedinte nou avem Boc avem ş-avem guvern Udrea nici ea nu lipsea De orgie se punea. Ne-am bătut şi am luptat Democraţia am apărat Prostăncu n-a ieşit Prea bine la socotit. Bombenel e ofticat Almanahe-i supărat Crin şi el e scuturat Că Vântu i-a terminat. Bine nu ne-o fi deloc Că se pupă toţi în bot Corb la corb nu-şi scoate ochii, Darămite lup la lup. Vin ai noştii, pleac-ai noştrii Noi rămânem tot ca proştii Ăştia hoţi, ăia hoţi, Mama lor la toţi. Socaciu le-a zis-o bine Păcat că nu-i e ruşine Şi-a uitat ce-a zis mai an, De când a dat de ciolan. Ce o fi om mai vedea Acum nu ne-om supăra Vom sta şi vom aştepta Până-n ziua ultima. Ziua-n care patrihoţii Care stau şi dorm cu toţii În Parlament, măi bădie Or s-ajungă-n puşcărie. Iară eu la toţi vă zic User mare, user mic Care eşti moderator Sau doar simplu cititor Userii să ne trăiască, Cinemagia să-nflorească. Gloria şi cu Ştefan Să mai păstorească un an Pitbul să cronicărească Keep să scenaricească Corinka să binevoiască Pe Drago s-o-nţelepţească Iar la anul ce-o să vie Gospin, Rapture să mai scrie Deleted să poposească Tot mai des prin astă casă. Lili, Disciple să fie Pline doar de bucurie Girăfel să se trezească Pe Judex să îl iubească. Windom filme să ghicească Pe Im.Kino să depăşească. Cinemania să ştie Că nu sunt ca el o mie. De urat aş mai mai ura Da’ mi-e că v-oţi sătura De atâta bla-bla-bla Şi la somn o’ţi aciua. Da’nainte de-a pleca Vă mai zic una colea: Când ne-o fi mai rău frăţie, Ca acuma să ne fie! |
iar pentru ăi de le e prea lene să iasă din casă aşa de dimineaţă, ia luaţi de puneţi mâna pe vasilică, să vă meargă bine tot anu:
![]() |
prea tare paule' =))
|
Paul, esti fenomenal! =)) Sa ne traiesti! :)
|
La Multi Ani, Paule!
|
La multi ani, guys and girls (dolls?)!
|
'neaţa naţiune şi popor!
mă copii (nu vă supăraţi, da' mi-s destul de bătrân cât să mă fălesc că nu-s decreţel), io unu vă mulţumesc, da' nu e ziua mea! aia e la plesneală, că mă distră drago cu fixu' ei cu vârsta. io mi-s scorpion. aşa că pentru toţi Văsălii, Văsâii, Vasilicile şi Basilii: să trăiţi! BINE! |
Nu-i uita pe Estebani si pe Steveni :)
|
păi ăia au fost acum 3 zile la rând ...
|
Originally Posted by paul_aramis:
De fapt, i-o dedicasem lui Athos! |
râdem- râdem, da' pe mine aşa mă cheamă. că opţiunile au fost limitate, putea să fie şi mai rău: dacă mă năşteam quatrupleţi? era dezastru ...
|
De ce dezastru? Atunci, am mai fi discutat... dupä douäzeci de ani!
|
păi 4 ca mine? unu şi e prea mult ...
sârma .... back on the track: care dai vericule de băut astăzi? |
La multi ani, Vasile!
|
Originally Posted by Judex:
Sa traiasca inginerii :) si Capricornii... deja mi-am dublat speranta de viata. |
La multi ani
La multi ani Cinemagia si fostilor mei colegi cinemagisti.
La multi ani si multe alte decenii ca acesta in care ati crescut Cinemagia si o veti mai face si de acum inainte. In care am crescut impreuna Cinemagia <de la primul pana la ultimul user> si deci La multi ani forumistilor dar nu in ultimul rand LA MULTI ANI celui mai important moderator al nostru, Mihnea Columbeanu aka Pitbull, unul din criticii mei favoriti si tinde sa ajunga pe primul loc in topul personal. La multi ani! :) |
La multi ani Vasilicilor :D!
|
La multi ani, Mihnea Columbeanu!
La multi ani, Mihnea!
sa jubilezi la jubileul de 50 de ani!:) |
La Multi ani Mihnea, multa sanatate si multe impliniri.:) Si la cit mai multe cronici...:D Life begins at 50.;)
|
La Multi Ani Pitbull <:-P !! Muulta sanatate si putere de munca in acest nou an.... Si sa ne incanti tot asa cu multe cronicute si posturi pe forum :-* !
|
Mihnea's birthday :-?
LMA & cheers, cat mai multe cronici! :) |
La multi ani!
|
La Multi Ani!
|
Ani Multi !
|
la multi ani si pentru mihnea
|
La mulţi ani cu sănătate şi fericire, Pitbull! cum te simţi la... 50 de ani?!:">
:-* >:D< ;;) şi vezi de taie viţeu' şi bagă vinu' la rece, că acu'vin! şi-am o fomicăăăă... :D |
La multi ani, Pitbull!
Sa fii sanatos, sa mai faci filme, sa le faci faine si sa ajungi la Cannes!<:-P
|
La Multi Ani, Mihnea!! Hai, stiu ca tu tot tanar ai ramas ;;) .
|
La multi ani !!!
Sanatate si virtute....si aceeasi rabdare |
La Multi Ani Pit!
|
Multi ani, Mihnea!
|
LA MULTI ANI! Tot Ce Iti Doresti!
|
La multi ani!
|
La multi ani!:)
|
Cum ti-am mai zis dimineata - La Multi Ani, tinere!!!
IN BEER WE TRUST! B-) |
La multi ani, Mihnea :)
|
All times are GMT +2. The time now is 09:05. |