![]() |
adevaru e ca unii isi baga poula-n film
|
adevaru' e ca tre sa ma duc sa-mi iau bilet de autobuz.
|
adevaru e ca blatistii traiesc mai mult
|
.ok. adevarul e ca degetul mare de la picior mi s-a cam infectat, chiar linga unghie. se vindeca oare doar punand zilnic plasturi si dezinfectant? adica infectia nu e prea mare-mi-am smuls ca prostul din greseala niste carne in timp ce ma unghiam de zor-iar apoi, colac peste pupaza, am facut prostia sa ma bag in mare/nisip/alge/bacterii si toate alea(si inca avind convingerea ca apa sarata o sa-mi faca bine-lol)...si voila!
.care se simte mai asistenta pe-aici sa ma puna putin la curent cu situatia? adica ce altceva sa mai folosesc ca remediu?(ca tare rau mi-ar parea sa ajung pe masa de operatie). |
Nu stiu.
In schimb, pot sa spun ca mina mea dreapta prezinta urmatoarele semne de boala: la incheietura, rana usor rosiatica, arsura de tigara. Degetul mare, basica de arsura de la carbune pentru gratar incins. Degetul aratator, pielita rupta cu bricheta in incercarea de a desface o sticla. Degetul 4, punctii si rani, ce rani, plagi deschise rezultate in urma amestecului mortarului (nisip+ ciment) direct cu mina in recipient. Plus mai am si la rotula o buba de la calorifer. |
Originally Posted by Ambra Blu:
.remedii nu am, ca altfel nu ceream-dar pot sa iti dau niste sfaturi de viitor ;) : .incheietura- e de la tigare, deci.... elimina tigara, si gata, ai eliminat cauza accidentului. doar stim cu totii ca fumatul ucide(cu toate ca habar nu aveam ca atit de brutal ) .degetul mare- ai fost la padure, ai facut mici. IN POSTUL MARE!!!!!!!!!!!! nu cred ca trebuie sa iti mai zic ca de bunavoie si nesilit de nimeni ai atras pedeapsa divina . .degetul aratator- pentru intrari in efractie prin ferestre iti trebuie o piatra de-i zice diamant-aia de la bricheta nu-i buna la asa ceva. .degetul 4 - daca lucrezi si tu ca chioru' fara protectie- data viitoare pune si tu o pereche de manusi chirurgicale .despre calorifer nu zic nimic, ca dau si eu in el cind e frig si rahatul nu da pic de caldura, doar sta acolo si suge spatiu vital. |
Adevãrul e cã Osama ( de cuvinte) bin Laden a mai scos un L.P. difuzat în premierã de Televiziunea al Jazzera (cred cã are contract cu ãºtia)
Ce zice omu ? Pãi zice cã izolarea internaþionalã impusã guvernului Palestinian condus de Hamas e dovada irefutabilã (cum s-o pronunþa cuvîntul ãsta în arabã?) a cruciadei contra islamului. Analiºtiiiiiiiii ºi sociooologiiiiiiiii zice cã Recycle Bin Laden are bãþu, dovadã cã înregistrarea e una audio ºi nu video. Eh pe dreaq! Omu s-a decis s-o facã audio dintr-un motiv care n-are nici pe departe de-aface cu bãþu in the ass : a observat ºi el, finaly, cã lumea occidentalã "nu prea îl vede bine". hehehhehe |
the truth is out there,somewhere,maybe
|
All times are GMT +2. The time now is 06:25. |