![]() |
Originally Posted by Sidonix:
|
pai asta discutam cu TLD...el a avut idea, pus in practica, nu venit nimeni...si canci chat...si ca urmare discutam in jde mii de posturi inutile(cum spamuim noi 2 acum), discutii care pot fi facute live...Poate se teme lumea de reprosuri si categorisiri gen "pierde vara "...cum fac tinerii nostrii copii pe mirc...insa se pot face si discutii interesante...putem in fiecare zi pune un topic pe canal...
Vad ca deja este un op pe #cinemagia...paote vin si restu... ..am reeditat...putin...vazut postu lui TLD late...pai sa vedem la vara ce o sa iasa... |
Sincer nu e suparare! Da` la fel de sincer itzi zic, ca mai bine faci chatu` aici, decat pe un topic pentru un film anume! Pana vine chatu` pe CineMagia...va multzumitzi cu asta... |
Originally Posted by Demona:
I KNEW YOU KILLED IT! YOU...DEVIL-YOU! |
Nu-mi vine sa cred ca iar tzi-ai schimbat avatarul! :) Cred ca eshti singura persoana de pe forum care shi l-a schimbat de asha multe ori in asha timp scurt! Girl...you need therapy! ;)
|
multe s-au schimbat pe aici de ultima oara cand am intrat.si iti postez iar aici DEMONA,cu rugamintea sa NU MAI URLI LA MINE PENTRU CA NU ITI DUC MATARIALUL LA TIMP!!!PE CAPUL MEU E TOT A2ul,NU NUMAI TU!Si nu mai urla in general in hala.Stii ca Tulvan a intrebat care urla?Oricum,toti stiu ca nu te putem opri din fazele astea,dar macar urla dupa ce pleaca Tulvan! :D Si sa nu uit...imi place mai tare avatarul asta al tau,decat celalalt! :)
|
Originally Posted by Flow:
Pai, beeeeeeeeeey! De aia n-ai tu timp sa-mi duci mie materiale ca stai pe net. Lasa bey computeru` in pace shi urca sus pe rafturi shi adu formzuschnitt J Li + Re, ca trebuie sa lasam la schimb! Capisci?! Thx pentru complimentul adus avatarului meu! :oops: |
IAR SI-A SCHIMBAT ANNE CLAIRE AVATARUL?!?! :shock: WOW!si asta e fain.Flow...tu lucrezi cumva in acelasi loc cu Demona?
|
De-acum incolo imi dai 10.000/compliment ca deja s-aduna |
Originally Posted by BeNnY:
Hahahahahahaha! :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D Bun asha...deci intram in afaceri! ;) |
Da... Vreau 10% :D |
Originally Posted by BeNnY:
Eshti un tip rezonabil... ;) |
Benny,ce faci?lasi bunatate de afacere sa-ti scape printre degete?U nio longer part of the Familia...
Jimmy!O cola' pt. baiatu'De la rece!...O sa aiba nevoie...sa se oblojeasca! ;) |
Originally Posted by raptor:
Deci deja incepetzi revolta impotriva mea...you...you...! |
astazi s-a intamplat un lucru foarte nasol pentru mine si pentru ca sincer nu mai stiu ce as putea face sa ma linistesc o sa va deprim si pe voi.cainele meu Harmony a murit.stiu ca pare banal,dar...macar daca as putea sa-i sparg cauciucurile celui care a lovit-o! : :((
|
Originally Posted by Anne Claire:
so sorry!!....by the way...numele l-ai pus de la HP? |
Shit girl! :( I'm sorry...speachless... |
imi pare rau. :? |
Bey, careva din Bucale sa mearga sa vada ce s-a intamplat cu TLD-ul ca nu mai e de gasit baiatu`! Eu il sun in seara asta!...Sper... :hmm:
|
hmmm,am observat ca nu a mai dat de mult pe aici.eu asteptam la cinemagia wars meciul dintre fete.din pacate n-am numarul lui de telefon,ca l-as suna.de fapt n-am numarul nimanui de tel.as putea sa-l am pe al tau demona? :? |
i-am trimis "iesemies" ...sa vedem daca raspunde...oh TLD, TLD...where art thou TLD?
|
daca nu il gasiti dc nu ii faceti o vizita la domiciliu? ;)
P.S.: HAPPY BIRTHDAY TO ALL YOU KIDS OUT THERE!!! |
Originally Posted by Nightwane:
SMS-uri i-am trimis shi eu o gramada. Nici un raspuns. De aia am zis, ca voi suntetzi acolo in Bucureshti...e mai ushor. Daca shtitzi unde sta, facetzi o scurta vizita...or somethin`... :huh: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Care e faza cu Happy Birthday? :huh: |
pai nu e azi 1 iunie...sau ma insel eu..... :huh:
|
Chiar! E ZIUA MEA! VREAU CADOUL!!! :sleep: |
shi ce cadou ai vrea? |
Sincer? Un job la Bucureshti shi un apartament...dar alea e pe vine...cel putzin asha sper. Sau daca nu...pe Karl Urban. 8) |
dar un dar mai "cu picioarele la pamant" nu ai?
|
Pai ala de Bucureshti e realizabil. Deja incepe sa se "realizeze" incetul cu incetul...Depinde mult de mine... |
In afara de faptul ca Bucuresti are multe cinematografe si este centrul cultural al Romaniei - nu ma impresioneaza deloc. Ba chiar ma dezgusteaza :sick:
|
Originally Posted by LadyEowyin:
Nu ma mut pentru orash...ci pentru cine am cunoscut acolo...Some of the people worth...Adica shi aia e de vazut cand o sa ma mut... |
De ce te "dezgusteaza"? (lipsisi de la romana, ceva?) Tot Romania e si aici.
|
Bine ca nu te degusta... |
...Nah, acuma shi voi! Lasatzi fata sa se "exprimeze" cum vrea ea...
|
fata se exprimeaza cum vrea chiar si daca este dezgusttata de fumurile astea de copii patetici
|
fata se "exprimeaza" da' sa ne mai si pupe in... :oops: |
Originally Posted by Nightwane:
|
oh dar te rog...esti atat de gentila..mai dur nu poti? ca vreau si mai tare! vrei sa te leg de un tomberon? :love: |
Hei, mai incet va rog... sa pastram totusi niste standarde civilizate.
Multumesc... |
Aren't we cute Eowyn? emanuel...fine...Mote it be! :hmm:
|
Exprimeaza-te in alta parte unde aerul e mai curat si nu este poluat de fumuri de copii patetici. |
ce ciudat...eu creddeam ca toata rasa umana e patetica,neputinciasa, pe cale de disparitie...exemplarele care se acuza reciproc de slabiciuni dulci si se fandosesc cu puternicia existentei lor nu cred ca folosesc oglinzi sau poate sunt transparenti ori au capacitatea de a devia lumina...miroase a invizibilitate pe aici...nu vedem ce invizibili suntem cu totii...parca traim careva...doar existam....concluzia...nu e nici una... :(
|
nu toata rasa umana...doar o anumita LADY (si nu e Lady _Skar ;) ) |
Problema in ziua de azi e ca multzi dintre noi se cred mai deshteptzi decat ceilaltzi, iar asha ceva nu exista. Incercand sa demonstrezi ca eshti mai "breaz" de obicei o dai in bara shi aratzi cat de ipocrit eshti...exemple au fost destul pe forumul asta.
Shtii cum se spune: "mai bine dai impresia ca eshti prost, decat sa deschizi gura shi sa o demonstrezi..." Eowyn, nimeni nu a avut nimic cu tine, gresheala de ortografie(care foarte probabil aia a fost), nu a deranjat pe nimeni, ce a deranajt a fost atitudinea ta "scarbita" de cei din jurul tau. Ai bagat pe toata lumea in aceeashi oala shi nu era cazul. Sfatul nostru...gandeshte de 2 ori inainte sa postezi ceva shi daca ai dubii...reciteshte...sau dai...preview... |
pai tocmai faptul ca nu vedem dincolo de noi va fi cauza extinctiei ... cred ca ar trebui sa ma bucur de prostia noastra...cine stie daca am fi mai mult decit niste ignoranti ...ce entitati atotstiutoare am deveni...mai bine sa fim ce suntem...stupid...is so natural for us humans...
|
Prostia nu te face "uman", uman de face decentza...prostia te face doar ipocrit... |
o sa scot pagina asta la imprimanta si o sa o inramez.cei care sunt fani ei stiu de ce |
ce a facut lady eowyn e acelasi lucru care l-a facut si evanescence.vrea sa iasa in evidenta.se vede foarte clar ca demona este un user foarte influent,respectat si se pare chiar iubit pe acest forum.sincer cred ca eowyn a incercat sa aiba si ea parte de acest lucru,dar a abordat varianta gresita.dintr-un lucru in care demona avea dreptate(acel post off-topic la "the miracle i call lotr"),eowyn a luat "advertismentul" demonei(dar nu era advertisment)ca o insulta si de aici s-a ajuns la chestia asta,sa se bage pe topicul hell-ador(poate sa se bage oriunde),dar e facut acel comentariu,care oricum era tot against demona:demona vrea sa se mute la bucuresti,iar pe eowyn o dezgusta acel loc.oricum a calcat mai multe persoane pe bataturi si asta nu i-a adus succesul pe care si-l dorea.teoria mea.foarte posibil ca eowyn sa-mi dea peste nas cu o teorie de aia ei. :)
|
Originally Posted by Undomiel:
teorie in stilul "dam cu bata-n balta ca tot dracu' ala e". it sucks being a fuckin' hag, doesn't it? |
All times are GMT +2. The time now is 17:41. |