Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Sm�agol-Gollum 19 Apr 2004 21:16

Originally Posted by Leonard Pyron:

Originally Posted by snatchro:

Sa fiu sincer nu stiu ce v-o fi placand voua la fotbal... 20 de oameni in toata firea care alearga dupa o basica...

... si cand, in sfARSIT AJUNG LA EA, ii dAU cu piciorul si o aruca cat colo...

:huh: :huh:

WraIth 19 Apr 2004 21:20

Sa fiu sincer nu stiu ce v-o fi placand voua la fotbal... 20 de oameni in toata firea care alearga dupa o basica... :lol:

pai hai alt sport atunci.......zi unul 8) poate se mai face un topic

Sm�agol-Gollum 19 Apr 2004 21:30

soccer!! :|

blitz43 20 Apr 2004 09:06

bah, pe unde a mai inscris Mutu?
:? ca cica la Rocsana Marcu era poarta blocata....

Sm�agol-Gollum 20 Apr 2004 15:18

Originally Posted by blitz43:

huh?? :huh:

WraIth 20 Apr 2004 15:38

Originally Posted by blitz43:

:lol: :lol: :D

Sm�agol-Gollum 20 Apr 2004 15:47

care e faza?
waz that a joke?? :w00t: :huh:

BeNnY 20 Apr 2004 18:36

Am vazut si eu prin ziar... ca domnisoara Rocsana Marcu e "cea care a scapat" lui Mutu... Si cica mutulica i-a trimis SMS-uri prin care o ameninta gen "cine esti tu sa ma refuzi pe mine lasa ca vezi tu" ... asa ca "la Rocsana Marcu poarta e blocata"

Ionutz55 20 Apr 2004 20:58

Monaco-Chelsea 1
Porto-Deportivo 2
mutu e terminat, doar figurile de el

marcu 20 Apr 2004 22:55

As vrea sa castige Monaco dubla cu Chelsea si sa ia si Cupa in finala. Asa cum Mutu e terminat (citez din "clasicul' Ionutz!), simpatia mea se indreapta spre Morientes, admirabil prin jocul sau. Nu-mi pare rau ca Morientes a "ingropat" Realul - echppa mea de suflet, pentru ca "galacticii" trebuiau coborati pe pamant.
Ce politica tampita la Real de cand s-a instalat Valdano acolo.

Despre tarla lui Corleone ce sa spun? Va castiga, probabil, Dinamo. Au jocul cel mai aerisit, desi nu-mi plac militienii. Interesant fenomenul publicului de la Timisoara. Daca nu e fotbal, macar public mai civilizat.

PoliFanAthic 21 Apr 2004 13:26

In CL mi-e cam tot una. Sa castige Monaco sau Chelsea. Abramovich e simpatic.
Cat despre publicul din Timisoara, nu stiu daca-si mai are rost vre-un comentariu sau vre-o adaugire. Poate intr-o zi va fi si o echipa mai competitiva. Cam asta-i planul. :happy:

WraIth 21 Apr 2004 15:58

Meritata victoria lui monaco.................mie imi pare rau de Abramovich.
a dat atatia bani.............

blitz43 21 Apr 2004 16:02

Originally Posted by WraIth:

Meritata victoria lui monaco.................mie imi pare rau de Abramovich.
a dat atatia bani.............

ai dreptate, daca-mi dadea mie abramburici ala un milion de euroi, imi parea si mie rau la comanda... cre' ca varsam si lacrimi... :w00t:

ricutza 23 Apr 2004 00:20

si eu m-am bucurat foarte tare ca a castigat Monaco...sper sa nu faca Chelsea vreo figura si sa se califice pana la urma...

TLD 23 Apr 2004 07:00

Originally Posted by ricutza:

si eu m-am bucurat foarte tare ca a castigat Monaco...sper sa nu faca Chelsea vreo figura si sa se califice pana la urma...

H3h3h3 inca nu ai uitat meciul; al;a frumos pe care l-au facut cu arsenal, nu? :P :lol:

WraIth 23 Apr 2004 14:33

Originally Posted by TLD:

H3h3h3 inca nu ai uitat meciul; al;a frumos pe care l-au facut cu arsenal, nu? :P :lol:

lasa ca a luat bataie in campionat (shi cupa mi se pare) de la aresnal
a fost noroc atunci cand au cahstigat

TLD 23 Apr 2004 15:53

Originally Posted by WraIth:

Originally Posted by TLD:

lasa ca a luat bataie in campionat (shi cupa mi se pare) de la aresnal
a fost noroc atunci cand au cahstigat

Yo nu as numi meciul aal noroc. Cei de la arsenal au cazut total dupa egalarea lui chelsea asa ca va rog frumos PUTIN RESPECT WTF?!...

WraIth 23 Apr 2004 21:14

pai...eu tot la asta m-am referit,dar vad ca nu m-am exprimat klumea(nu am folosit cuvintele corsepunzatoare) :oops:

raptor 23 Apr 2004 22:24

Sa fiu sincer nu stiu ce v-o fi placand voua la fotbal... 20 de oameni in toata firea care alearga dupa o basica... :lol:

...si un pustan care da citate fara sa mentioneze autorul :lol:

Sm�agol-Gollum 23 Apr 2004 22:31

Huuuuuuuuu chelsea!!!
yeaaaaaaah monaco!!

PoliFanAthic 25 Apr 2004 18:19

Wow; ce victorie nesperata la Bacau!

Sm�agol-Gollum 25 Apr 2004 21:29

h3h3h3h3!! a luat bataie real madrid de la barsa!! 8)

TLD 25 Apr 2004 21:32

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

h3h3h3h3!! a luat bataie real madrid de la barsa!! 8)

Uite cum imi dau mei astia de la barca orgasme garantate ep aici! Revansa a venit, si acum barca se apropie la 4 de real si la 7 de la valencia (asta dak castiga valencia :P)... Mama ce fericit is! Si pt dinamo ieri (desi nu prea a fost penalty al dinamo... nu conteaza suntem ep unu - nu ca ar conta prea mult in afara asta...)! ;)

Sm�agol-Gollum 25 Apr 2004 21:47

deocamdata este 1-0 pt valencia
:D

blitz43 28 Apr 2004 11:49

bah fratilor, cica mutulica are mari probleme la chelsea...
colegii lui au pus-o de-un complot si vor sa-l ejecteze din echipa... ;)
s-au plâns la tatucu' lor, ca cica mutu e ingâmfat si n-a dat decât un gol in 6 luni... bah, io cre' ca-s invidiosi... :P :w00t: :lol:

raptor 28 Apr 2004 12:26

Ati auzit?Se prea poate sa fie momentul in care doua mari industrii,cea fotbalistica si cea cinematografica sa fuzioneze!!!!Cica nea Jiji Becali s-a intilnit la ceas de taina cu Sergiu Nicolaescu,ca sa negocieze citeva clipuri din Michael the Brave pentru campania electorala...inceputul unei frumoase prietenii...

blitz43 28 Apr 2004 16:05

Originally Posted by raptor:

Ati auzit?Se prea poate sa fie momentul in care doua mari industrii,cea fotbalistica si cea cinematografica sa fuzioneze!!!!Cica nea Jiji Becali s-a intilnit la ceas de taina cu Sergiu Nicolaescu, ca sa negocieze citeva clipuri din Michael the Brave pentru campania electorala...inceputul unei frumoase prietenii...

dah, da' nicolaescu se lasa greu...
ca vrea milioane bune ca tot incepe campania lu' nastase sapte case
in alta dezordine de idei, Jiji s-a dilit rau de tot de se vede el vreun Michael... poate Michael Jackson!
Somnul natiunii naste monstri!

Sm�agol-Gollum 28 Apr 2004 20:00

woow!!!
e 4-0 pt romania!!
:w00t: :w00t: :w00t:

Mala Portugal 29 Apr 2004 01:44

Desi ma tem sa postez aici (sa nu cumva sa-mi creasca par pe piept) tin totusi sa remarc golurile lui Danciulescu :love: (asta era singura iconita rosie)

blitz43 29 Apr 2004 08:30

Kahn, la gara cu tine! :P
Declaratii la cald, ecouri dupa victoria românasilor de ieri...
http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?c=1&a=11731

raptor 29 Apr 2004 10:07

Ce frumos...parca si mancarea a avut gust mai bun dupa meciul de-asara... :happy:

marcu 29 Apr 2004 17:01

Merge mai bine selectionata fara "diamante" de-alde MUTU? Sper sa nu fie doar o "intamplare" norocoasa. Nu prea am incredere in Iordanescu..., mai vazandu-l cum saruta iconite, calendare, scorburi de copaci, cruciulite, de parca ar fi dintr-un trib african.
Bun gazonu' de la Rapid. Cand pune si "comandantul", Gigi Becali, un gazon ca lumea in Ghencea?

raptor 29 Apr 2004 18:56

Originally Posted by marcu:

Sper sa nu fie doar o "intamplare" norocoasa. Nu prea am incredere in Iordanescu..., mai vazandu-l cum saruta iconite, calendare, scorburi de copaci, cruciulite, de parca ar fi dintr-un trib african.

A dat soferu' ala nou autocarul nationalei cu spatele,d-aia...daca l-a concediat nea puiu dupa boacana,acu' precis il cheama inapoi...tot cu spatele o sa mearga de'acu'nainte...

marcu 29 Apr 2004 21:28

Buna poanta (intamplare) Reptore. Tipu', Iordanescu adica, este sonat pe subiectul asta, al credintei, asa cum o intelege el. Se roaga, face matanii, se confeseaza preotilor, iar la antrenamente si la meciuri il auzi strigand: Stelica, am sa-ti sucesc gatu! Cosmine, te mananc! Poate ca e o noua forma de rugaciune :o Dumnezeu cu el!

Sm�agol-Gollum 29 Apr 2004 21:41

8) go romania 8)

marcu 29 Apr 2004 22:52

Mai, ce entuziasm! Pana si hobbitzii tin cu Romania. Adevarati galactici! sa nu pierdem simtul umorului. De sus
caderea e mai dureroasa.

blitz43 30 Apr 2004 08:49

ciobanul de Jiji iar a dat cu mucii-n fasole...
s-a luat de betivu' ala care l-a facut oier si tzaran in Giulesti...
Nea Jiji, adevarul doare! :P Noroc ca prostia nu doare!
Oricum, nu se facea sa te ratoiesti la el (daca nu erau reporterii de fata ce cap in gura si seminte i-ai fi scuipat in fata! ;)) si sa-ti asmuti gealatii pe el. A doua zi când s-a trezit i-au trecut pandaliile, da' matale tot asa ai ramas...

patraulea 30 Apr 2004 12:05

Era belea daca scorul ramanea 5-0!Sa le-o dam rau de tot!Pacat ca batem la scoruri de astea numai in amicale,si la oficale ne-o furam mereu!
Asta e!Buna si bucuria asta temporara,decat deloc!

Sm�agol-Gollum 30 Apr 2004 17:31

Originally Posted by marcu:

Mai, ce entuziasm! Pana si hobbitzii tin cu Romania. Adevarati galactici! sa nu pierdem simtul umorului. De sus
caderea e mai dureroasa.

:lol: :lol: :lol:

PoliFanAthic 30 Apr 2004 22:53

A fost senzational, cum am reusit ceea ce am reusit. Fiecare gol, unul mai frumos decat celalalt. Sa speram, intr-adevar, ca nu a fost o floare aruncata-n Dunare.

Ionutz55 01 May 2004 08:09

cred ca si daca era meci pe bune, tot ii bateam dar nu cu un scor de genul asta.
Ronnie O'Sullivan- Hendry 13(33)3, asta daca va intereseaza :)

Serghei 01 May 2004 09:35

Bag pula in fotbal,acusi incepe Giro,mai sunt trei luni si incepe Turul Frantei si daca castiga Amstrong iar imi bag pula!

Ionutz55 01 May 2004 10:50

am citit in cool ca o sa inceapa.
iar in revista am vazut o poza a unui ciclist, sigur e pantani, insotita de un kk de un dialog. Ce mama dracului inseamna asta?

Nightwane 01 May 2004 11:28

Originally Posted by Ionutz55:

am citit in cool ca o sa inceapa.
iar in revista am vazut o poza a unui ciclist, sigur e pantani, insotita de un kk de un dialog. Ce mama dracului inseamna asta?

IN CE REVISTA AI CITIT???? IN "COOL"????

rog moderatorii sa se sesizeze si sa-i stearga userul acestui...acestui...acestui...UGH! Let's call him "Ionutz55"

Ionutz55 01 May 2004 11:32

:sick: :sick: :sick: , asta imi provoci mightwane!!!!

Nightwane 01 May 2004 11:37

run along little puppy..go read some "cool girl" or "bravo" or whatever...

Ionutz55 01 May 2004 11:40

Originally Posted by Nightwane:

run along little puppy..go read some "cool girl" or "bravo" or whatever...

ma mentin informat mightwane

BeNnY 01 May 2004 11:51

In cuvintele lui zizi... : Cu greu limita penibilului va mai fi vreodata fortata in halul asta (pe aceasta cale doresc sa-i multumesc lui zizi pentru aceste cuvinte minunate)

marcu 01 May 2004 13:09

Mai Serghei, tu n-ai auzit ca nu mai avem ciclism adevarat, ci doar ciclismofarmacologie. Ce te entuziasmeaza la niste tipi dopati, care mor, dupa o victorie falsificata, ca mustele? Mie imi placea sa privesc peisajul/peisajele din Italia, Franta, Spania. Nu exista competitie onesta in ciclism. Nu te grabi sa pagi pixul in fotbal, care e oarecum mai curatel. Baga pixul in ciclism, dar mai baga in cap si niste informatii utile pentru tine pe acest subiect si sa vezi cum dispare vrajeala. Eu m-am lecuit de entuziasm. Iar "piratu'" Pantani, pe care l-am iubit si pretuit sincer, m-a dezamagit complet, acum cand stiu cum si-a obtinut victoriile.

Ionutz55 01 May 2004 13:19

Ia sa vedem ce face real in meciul cu depor.
Daca nu vor invinge si sigur nu o vor face mai au sanse la titlu, dar nu anu asta ci anu viitor

All times are GMT +2. The time now is 23:41.