![]() |
Mie mi-ar conveni,iti dai seama...oricum,am zis,eu in mai vin la reuniune,k-o fi in cluij,in bucuresti,in constantza sau mai stiu eu unde...
|
Eu as veni la Cluj :)
|
Originally Posted by raptor:
|
Si ne oferi tu hosting? :) 8)
|
Originally Posted by emanuel:
9 ore LOTR? Guys...are you tryin` to kill me or somethin`? |
Demona...9 ore...imagine that...care face pauza de 'umblatoare' nu e fan LOTR!!!Am zis.Aici nu umblam cu jumatatzi de masura...ori stai si te uiti ori te uiti si-o-ncasezi!! :lol: Ar fi 'k.Vad ca benny ma sustine-oricum e mai 'guru' in mesaje dekat mine,deci nu pot decat sa-l aprob :D .iar probunerea lui gaandalf e logica...dar nu in timpul sesiunii,fo' god's sake!!prin julye...
|
Asha mey! Adu-mi aminte de sesiune...ca shi asha am restantza de la prima! :cry: Da` sa moara mama...sa traisca LOTR-ul shi alea noua ore in care numa` noi shtim cum facem sa nu mem` la "toilet". Io aleg sonda shi tot vad alea 9 ore. :lol: Shi tu itzi dai seama...daca se face shi cu Extended Editions...aia suntem! :lol: |
Putine sanse sa se vizioneze extended editionul... insa si eu vreau sa vad trilogia cap-coada :)
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Nu special pentru TIFF! Special pentru noi!
|
Originally Posted by BeNnY:
Facem petitzie pe net. Noi fanii din Romania sa ne bage extendeu` pe mai ca ni-l trebe`...neaparatus!! ;) |
Yo fac petitie la rusi sa pirateze mai repede extendedul, care inca e in lucru! Ce petitie, ma duc direct cu armele pe ei! ;)
|
Originally Posted by TLD:
Dude...you got a gun? And dude...when is the next mach? I kick Evenescence's virtual and real butt...what's next? Shi scuze elor pe care i-am calacat pe nervi cu faza asta...emanuel...blitz...sorry! |
Originally Posted by Demona:
Nu v-am zis mai ca eu il tin pe ossama in debara la mine... Da sa numai ziceti la nimeni! E asa de dragalas, si laptic bea la micu dejun... :P In leg cu meciurile, vreti sa el reluam acum? Or what? ;) Si dak da? Cine vs cine? Lady s vs... sau fluturas vs... sau danik vs... ? |
Mah! Aia e cumva una din pisicile tale??? |
Neah! Motanul are nuem de pirat rus, i se zice Boris, restu sunt numa pisicutze cochete care au ce au cu posteru lord... Cred ca nu isi dau seama ca de la etajul 6 nu o sa aiba un picaj prea lin! :roll: |
Deci tot "muierile" au ce au cu LOTR-ul! ;) Bine mey! Noapte buna "copcki!"
|
Hai ca o dam pe diverse... Revenind ontopic: Care e urmatoru meci, ca eu numai am ideei? :P |
vezi ce idei o sa ai TLD!! :evil: |
Dar ce e asa de imbracata Demo ?
|
Hauleo!Pai il halim cu fulji cu tot pe piJey numa' sa nu sara cu marfa!Poate returnu' no sa fie extins da' restul sper...clar e k'o sa fie lotr. |
Deci: in nici un caz nu vor fi variantele extended.
Nu au cum, ele au iesi doar pe DVD! Copiile pe care le vor prezenta vor fi in mod sigur cele care au rulat in Romania pe ecrane. Am vrut sa facem si noi un astfel de eveniment cu ocazia lansarii revistei dar ne-am gandit ca ar fi fost prea mult timp petrecut in sala de cinema (9 ore) si poate n-ar fi venit multi... mai ales ca sunt forumisti din provincie... care s-ar fi deplasat mai greu... Ma bucura ca ideea le-a venit celor de la TIFF. Asta inseamna ca in mai ne vedem la CLUJ! |
Oky-doky :D I'm for it.Si in iulie zic sa dam o raita la mare!
|
Acuma horaratzi-va...ce dreq facem in mai? Vin la Bucale sau Cluj? Dar in iulie la mare..bestial! :D La fix cu concediu`... |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Tu ce fras vrei iar? |
|
Ziceam ca daca cu intelectul nu prea combatzi, sa compensezi cu fizicul... Hai, urca pe masa si lasa buricul sa se simta liber ! Hei-hei/hei... Ai vazut ca nu e greu ?! :wink: |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Pyron...iar ai avut vise erotice? Ia un MagneB6 sa-tzi revi! |
Da` daca venim in Cluj, ne faci camping in fatza la tine la bloc? Sau ma rog, unde stai? ;) |
Eu stau la casa si gradina...si poate ofer hosting la catziva...chiar la catziva mai multzi,dak va aducetzi corturi :D
|
Lol... Bine raptor. :D Da acuma serios, unde stam daca venim la TIFF? Faci tu acolo un "bunker" mic sau ce? Putem sa stam la tine in gradina? Ne facem o groapa mica. :D
|
Foarte bun buncaru`...Ne jucam de-a Hobbiton. Care e baiu`??? ;) raptore...yo's de acord! Trebe` plata cu chiria? ;)
|
A,pai imi sunteti prieteni,nu as putea sa va fac asa ceva...da' eu zic sa veniti totusi cu bani de'acas' ca cine stie?... :D :D :D
|
Bun asha! :D S-a facut... |
veniti cu usi rotunde de-acasa,va zik de pe-acuma.... |
ne dai tu cuie shi ciocan,ca eu unul car numai scandurile dupa mine. |
Vopsea verde aveti?
|
Yo ma gandeam, decat sa dau cu bidineaua...mai bine lipesc frunze pe ea. Ma gandeam la un "Mary Jane" look...sau ceva de genu`. Da` poa` va pune frasu` sa-mi fumatzi usha. Cautatzi-va frunze de athelas. Poate sunt mai bune... ;) |
:D :D :D Da-o dreku' de treaba....chestia cu fumatul usii e bestiala...cred ca demult n-am mai avut asa pofta de ras ca acuma... :D :D :D Pai daca punem athelas, o sa fie o usa de s-o pui pe rana,nu alta...
|
Da` frasu`. Cin` shtie ce efact de "high" are athelas ala. Yo zic ca de gasim din alea, le fumam. Daca nu..ete nah...ne taiem cu lama sa vedem ce efect are...;) |
EEEEEE,nuuu le fumam,ca ne tre' plamanii....in schimb ficatul nu e chiar asa de folositor...athelas-ul asta...se poate bea oare? :wink:
|
Ne luam spray-ul fauritor de grafitti si uite asa am scapat si de probleme how high... :P Spray-urile le tinem, la mien ok?! :evil: Da ce vb eu ep aici, oricum nu cred ca ajung al tiff-nita! Sad sad sad! :roll: |
Ceai! Sigur...ca doar Aragorn le-a fiert. Se bea...ioai...itzi dai seama.. |
si chestia asta unde se tine?
|
Steluta mai nou eliberata din matrice mi-a promis o calatorie pe scaunul care te scoate din matrice! Incantat de propunerea ei m-am decis sa-i fac cinste cu un meci... Ce frumooooos! :evil:
|
|
votez cu Danyka
bah ce urat e TLD!!!! :lol: :lol: |
Originally Posted by Nightwane:
|
Asta da... Si Yo tot cu Padawan Danica votez 8) |
Mai degraba Danica e Sith Apprentice si Demona e Sith Master pentru ca ele sunt orientate spre EVIL....
Asa ca e Danica - Sith Apprentice 8) |
All times are GMT +2. The time now is 06:32. |