![]() |
Ce draku bah v-a lasat parintii nesupravegheati ca munceste sa va creasca si voi v-ati apucat sa aberatzi grupa mare p-aici mai bine puneti draku mana p-o carte faceti cornete nu mai frecati menta ca maine-poimaine vine vremea sa va castigati singuri paptiza si niciu macar ca aia de la coniacu' UNIREA n-o sa ajungeti copii defecti care sunteti.
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
|
Originally Posted by giulkiuz:
what the f*** is your problem? :huh: :) |
mai bine spune tu ce ii deosebeste...
|
Ei...cum ce? Dragostea de viata :love: :D
|
Ce ar fi, sa nu te mai bagi in seama, ca o musca in dosul calului. Nu cunoshti pe nimeni shi nu shtii de ce e in stare nici unul de pe forumul asta. Daca eshti pe aici, doar ca sa postezi de dragul de a posta, treaba ta, dar lasa-i pe altzii cu viatza lor, pentru ca nimeni nu s-a legat de a ta...shi sincer n-ai vrea asta... |
Originally Posted by Demona:
"Here we go Again/ Same ol' shit dogg/ Just a different day" - in this case guy ... :lol: u show em' girl ... :D |
sa intzeleg ca v-ati apucat de rasucit cornete ? Baaa, da= n-am zis sa le umnpletzi cu semintze ca sa le scoatetzi la vanzare... :P
|
aha.........sa inteleg ca tu eshti din ala care ishi face singur rost de papitza nu??? se pare ca tu ai ramas nesupravegheat |
Dovada irefutabila de incultura :D |
Originally Posted by BeNnY:
|
Gaandalf...yeah...just haters. Ce ne-am face fara ei? ;) Thx dude!
|
Originally Posted by Gaandalf:
asa-i ca sunt enervante persoanele de genul lui piron?eu zic multumesc ca e demona.eu nu cred ca aveam curajul sa comentez ceva.probabil as fi parasit forumul. :(( demona,cand mai bagi quoteuri in elfa? |
Eu zic ca e pura prostie. |
Originally Posted by Undomiel:
Okeeeeeeeeeeey!...In fine...Daca mai shtii Undomiel unde am ramas cu quote-urile ultima oara, spune shi continui de acolo. Pana atunci, uite ceva din "The Two Towers". Legolas prayer(altceva nu-mi vine in minte): Legolas: "Hiro hyn hidh ab 'wanath." Traducere:Let them find the peace, after death." <u>Vocabular:</u> hiro = find, verbul hir- = to find hyn = they, pluralul lui hon = he hidh = peace , forma a lui sidh = peace ab = after 'wanath = death, forma a lui gwanath = death. |
question..da' sa nu imi dati in cap...ca imi turtiti frizura sexy-balamuc...
cum se zice in elfica: "SPANK MY HAIRY ASS"? sau nu aveau cuvantul "ass" ??? sau "spank"??? :oops: :oops: :oops: love y'all ..nu imi dati in cap :P |
Originally Posted by Nightwane:
pun pariu ca, cuv "ASS" nu exista!! poate exista "BOTTOM".... nici "spank" nu cred ca exista! |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
la quenyan eu nu am gasit nici "bottom" nic "spank" tre sa aiba ei nishte sinonime mai decente :D |
pai, "bottom" este cam singurul sinonim mai decent al lui "ass".
so...sorry nightwane, dar nu cred ca se poate traduce expresia (Cu cuvintele date de tine) |
La cat de inteligent eshti ma gandesc ca o sa gaseshti singur cum se spune! Incepi sa devi un LeornardPiron - clona... |
i was serious...chiar vreau sa stiu cum se zice...si oricum daca era sa fac misto faceam de ceva vreme...asa ca... :huh: :huh: :huh: :huh: |
I'm serios too... |
whatever... :hmm: have it your way... |
S-a mai spus aici ca aia erau prea nobili sa injure... pacat
|
Pai nu avetzi pe Orci shi pe Oameni sa va injure in tot ce e mai rau pe Pamanul-de-Mijloc. Fix de Elfi v-atzi legat...grav e cu voi mah! |
pt ca limba elfilor e mishto!! :happy:
|
Bine mey Smeagol, dar fix in limba aia nu se injura! Get the picture!!!
|
da...poate...dar in celelalte limbi cum se injura? ("i don't give a rat's ass"??)
|
Da` ce mah? Tu crezi ca de aia m-am apucat sa invatz elfa? Sa injur in ea? Cand injur pe cinva il injur sa intzeleaga, sa shtie ca de le e vorba shi ca e un kkt cu ochi...incepem sa deviem de la subiec... |
Si le scoti un ochi, un pumn bine plasat la rinichi si lovitura de final, un genunchi feeric la ficat |
demona...semnatura mea cum se traduce ca sunt curios..??
|
Black speech
Cum se traduce fraza asta din black speech: "Ugluk u bagronk sha pushdug Saruman - glob bubhosh skai"? Am inteles doar Saruman, iar Ugluk era numele conducatorului trupei de uruk-hai. Asta daca nu mai inseamna si altceva...
|
Pentru tine asta e traducerea: "Bain Beriain. Me milon hyn..." In elfa nu exista "yes" sau "no". Cam asta e chestie Smeagol. Scuze intarziarea... |
Re: Black speech
Originally Posted by elanor:
u = to (prepozitzie) bagrock = cesspool (substantiv) sha, skai = exclamatzie de satisfactzie (interjectie) pushdug = puturos (adjectiv) glob = fool (substantiv) bubhosh = great (adjectiv) Cred ca e ceva de genu` ca Ugluk urla la cineva care se afla intr-o groapa de gunoi sau cu noroi (acel cesspool), ca Saruman e un mare prost (great fool). Altceva nu shtiu ce ar putea sa insemne. Pune tot cap la cap shi vezi ce iese, ca eu numa` ma enervez... :x De unde ai chestia asta? |
Re: Black speech
|
mersi mult! u're the best! Suna destul de fain..... cum adica nu exista "yes" sau "no"....ei cum spuneau da sau nu? :? P.S.:nici o problema ca ai intarziat...probabil erai ocupata.. :happy: |
Black speech
Originally Posted by elanor:
Nah, or stiut aia sa combine Black Speech atunci. Ai vazut rezultatul! :D |
Ma rog, poate spuneau, dar nu se vede din ce a scris Tolkien. Ei nu raspundeau cu "da" sau "nu". La o intrebare de genul: "Doreshti sa bei apa?" se raspundea cu "Voi bea apa!" sau ceva de genul... EX:[b] "Medithach i vass?" (Would you eat your bread?) "Medithon!" (I will eat!) Got the idea?! |
yes, i got it :happy: |
Real good young Padawan! |
i am very honored to be a padawan... :happy: :happy: |
Voi vretzi sa ma omoratzi cu subiectele voastre :x ...si asta are sute de raspunsuri. :shock: ... n-am timp sa le citesc :( ..acum...
Il las pt la vara...(vreau sa vad tot ce am pierdut) Demona pregateste pentru intrebari pana atunci.. :D |
Originally Posted by Olorea:
Bey, pana atunci va dau extemporal! :) Voi sa fitzi pregatitzi, ca eu sunt de la 15 ani! This is the final mother fuckin` test dudes and dudettes! ;) |
da cine te pune sa citesti toate mesajele?....citeste shi tu numai unltimele 2 pagini ca sa stii despre ce e vorba.... ;) |
da sigur... asta e ca si cum mi-ai zice: "uita-te si tu la ROTK ca sa stii despre ca a fost vorba in LOTR...nu trebe' sa vezi toate filmele..." sau si mai bine:"nu trebe' sa citesti toate cartile";) |
da bine...dar faza e ca aici nu se vorbeste numai despre "middle earth languages"....mai exista shi devieri de la subiect, care nu cred ca te intereseaza.. |
OK dar printre devierile de care vorbesti se gasesc si chestii interesante... de ex la subiectul The miracle i call "Lord Of The Rings" daca citeam numai ultimele 2 pagini, acum nu aveam cartile in limba engleza de pe net! Asa ca... |
ce carti in engleza?? :shock: :shock: |
FOTR, TTT si ROTK + The HOBBIT :D :D :D din pacate Silmarillion nu merge :( |
da parca cartile astea erau altundeva...nu la "miracle..." ....ehh..never mind |
All times are GMT +2. The time now is 02:46. |