Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

raptor 31 Aug 2003 14:38

mda,shi eu le am*si pe cpu si in foi-ma rog,lotr,hobbitul si inca ceva),si ti le-as putea si trimite daca n'as pleca azi de-acasa,dar ia stai putzin...http://www.geocities.com/palmtolkien/arpharazon.htm
incearca link-ul,vezi daca merge,daca nu mai ashteapta cateva zile.Pe mine m-ar fi bucurat sa apara Silmarillionul in romaneshte,ca accesul meu la chestii straine e 0,ce am e luat de prin anticariate(chestii de genu' ROTK-a doua editzie,de prin '64,cu doar 250.000),deci poti sa incerci-in general sunt shutite de prin bibleoteci...dar asta e.

TLD 31 Aug 2003 14:42

Gandalfe, dupa cum ti-am zis. Intri pe dc si le gasesti la mine, in format word. Toate fac vreo 3 mb...

Gaandalf 31 Aug 2003 15:37

a venit,a vazut,a facut

TLD is the man!
that's all i have 2 say ... and i'm OUT!

TLD 31 Aug 2003 15:39

Re: a venit,a vazut,a facut

Originally Posted by Gaandalf:

TLD is the man!
that's all i have 2 say ... and i'm OUT!

:lol: :lol: :lol:
Dak zici tu. :wink:

Demona 01 Sep 2003 15:15

Re: Hello!

WHAT ? Demona - de unde shi pana unde shtii tu elfa ? Sunt chiar cuurios ? ... adika - asha ceva nu este corect, vreau shi eu sa am material de invatzat ... ma fascineaza intr-un fel in care nimeni de aicea nu-shi imagineaza ...

Please HELP!

Hehe...cu rabdare shi grija...e pretty ushoara! :) Pe net gaseshti destule lectzii de "elfeasca"...I'll teach you some if you want.

Silmarillion-ul il am eu in engleza! :)

Gaandalf 02 Sep 2003 12:20

Yeah!

Finally - "my preciouss" casette has come 2 me ... i own it .. now it's time for the DVD - yeaah baby!

1 - "Nobody tosses a dwarf"
2 - "oooh! Come on we can take em'! It's a long way ... Toss Me, Toss me - i cannot jump that high - toss me.... aaah! Don't tell the elf " :lol: - that is so funny ...

DEMONA - when doses all the teachin start ? I mean it ... i'll study hard - i just wanna know - u know ?

Hope 2 hear from u teacher! :lol:

Gaandalf 02 Sep 2003 12:22

Silmarillion-ul il am eu in engleza! :)[/quote]

yeah gotta have that 2 ... TLD gave the trilogy on the net - in English so ... do u have it on ur PC ?

Demona 02 Sep 2003 14:58

do u have it on ur PC ?

I got it books! :)

Fallen 02 Sep 2003 21:50

everybody loves elvish stuff, eh?

Hei, Dem... pana la urma o sa ajungem sa "conversam" pe subiectu' asta in elfa, nu?!? :) That will be somethin'!
U know I'm waiting, 2!!!:D
Bye!

Gaandalf 03 Sep 2003 11:18

Elvish!

Our teacher had been skipping school lately ... so please teacher come back ... we have 2 study Elvish hard - so we can become true LOTR FANatics ...

Enjoy the ring of power!

Gaandalf 03 Sep 2003 16:44

Elvish ...

Pentru DEMONA :

Pe link-ul asta :"http://www.geocities.com/hobbits_live5/learnelvish.html" unde sunt nishte chestii de baza depre limba elfa ... totushi in pronuntzie am sesizat la TTT k e total diferita de am gasit eu pe net ...

Shtii cumva ce dialect folosesc aia in LORD OF THE RINGS ? - k pe mine ala ma intereseaza - s-ar putea sa ma inshel eu, dar mai bine sa aud de la tine mai intai - u know ...

Keeping it real! [/b][/u]

Demona 04 Sep 2003 14:38

Voi facetzi mishto asha-i? :lol: Nu ca nu ar fii mishto sa o dam pe elfeasca, dar asta inseamna a lot of work guys. Voi chiar credetzi ca o sa avetzi rabdare sa invatzatzi pe de rost toate "alea-alea cuvinte multe ale elfilor" care n-au nici in clin, nici in maneca cu orice limba vorbita pe pamantul asta...? Nu ca ma indoiesc de voi... Clar ca nu...!!!

Shi raspuns la intrebarea lui Gaandalf...ce e in LOTR e cam incurcat...Ei folosesc shi sindarina shi quenya shi...surpriza, rohirima (engleza veche...or whatever)...asha ca eu nu ma prea axez ce e pe acolo, dar in principiu e sindarina. :roll:

Akasha 04 Sep 2003 15:38

hei te rooooooooooooog!o sa fie fun!pe mine m-ai invatat numai sa salut in sindarina si Sailor_Ysaluna stie mei multe,nu-i corect.vrem si noi restul sa stim!si asa te plangi ca nu ai cu cine conversa in sindarina.Demona,exista injuraturi in elfeasca? ;) GLUMEAM!!! :roll:

emanuel 04 Sep 2003 16:19

Mai, eu cred ca vreti sa deschideti in Arad un club unde sa se predea sindarina...
Ceea ce nu e rau daca stau bine sa ma gandesc... :wink:

Inscrieti-ma si pe mine!

TLD 04 Sep 2003 16:58

Elfeasca? Hmm suna interesant. De ce nu ne dai o monstra demona? "Just a sample"... Ca sa citez alt film... :wink:

emanuel 04 Sep 2003 17:12

Vezi, Demona? Ai deja doi elevi....
Multumesc, TLD.... poate vom fi colegi de banca... :lol:

TLD 04 Sep 2003 17:31

Da. Da cine zice ca o sa fiu prezent la fiecare lectie... :D Apropo check semnatura!!!! Sunt lucruri interesante de vazut!

emanuel 04 Sep 2003 17:34

Poate ca nici eu n-a sa fiu prezent la fiecare lectie, dar merita sa incercam.... :lol:
Cu mIRC-ul... in curand voi intra si ne vom conversa "live" cu totii.

Coming Soon...

TLD 04 Sep 2003 17:46

Pacat ca nu prea intra lumea. Suntem 2 si dak mai vine gaandalf suntem 3. Sper ca incurand sa se mai adune lumea...

raptor 04 Sep 2003 21:23

AAAAARRAAAAADUUUUUU?!!!!!!Poate devine un fel de club exclusivit si rstul tzarii nu!La mare e bine for now,lotr fans,ca aud ca pe voi restu' va cam inghite era glaciara!The site IS GONNA CAME TRUE.Si vreau si altceva,ca m-am saturat de elfa-n sus,elfa-n jos... 8) (*) Adica gondor shi mordor.Keep it floatin'

Cono 05 Sep 2003 13:27

Lotr

salutare............. vreau un singur lucru sa stiu : CINE MAI E NERABDATOR CA MINE SA VADA PARTEA A TREIA A SUPER TRILOGIEI LORD OF THE RINGS (THE RETURN OF THE KING) :D

TLD 05 Sep 2003 14:23

Yo unu nu mai sunt asa de nerabdator ca citii cartile. Daioa ma manifest mai mult cu Matrixul. :P :wink:

Demona 05 Sep 2003 14:44

Woah! Noah deci vretzi sa fitzi "my students"...hehehe! That's a tough job! ;) I'll probably enjoy this more then you think! Hehe <---evil laughter.
Anyway...ca raspuns la intrebarea ta, Akasha, nu exista injuraturi pe sindarina, ca doar Elfii erau prea nobili sa injure. Ce ii crezi Vasilica si Ioane de pe deal? ;)

Demona 05 Sep 2003 14:48

Re: Lotr

Originally Posted by Cono:

salutare............. vreau un singur lucru sa stiu : CINE MAI E NERABDATOR CA MINE SA VADA PARTEA A TREIA A SUPER TRILOGIEI LORD OF THE RINGS (THE RETURN OF THE KING) :D

Duuuuuuuuuuuh! Ce intrebare... :D

TLD 05 Sep 2003 14:48

Pe mr. Smith eu il cred ca pabil sa-i arunce asa o injuratura lui Neo ... da iar gresii filmul. :P

emanuel 05 Sep 2003 14:50

Ai grija TLD... nu incurca filmele, ca altfel profesoara Demona o sa-ti scada nota la purtare!

Demona 05 Sep 2003 14:51

Originally Posted by TLD:

Pe mr. Smith eu il cred ca pabil sa-i arunce asa o injuratura lui Neo ... da iar gresii filmul. :P

lol...cand o sa imi fac iar bnc...o sa intru pe canalu` tau...:) pe mirc (cand intru)tot cu Demona intru...

Demona 05 Sep 2003 14:52

Originally Posted by emanuel:

Ai grija TLD... nu incurca filmele, ca altfel profesoara Demona o sa-ti scada nota la purtare!

...HAHAHA! LET THE FUN BEGIN!!!

TLD 05 Sep 2003 14:53

La purtare ar fi cam greu. Poate la elfeasca. :wink: Dar o sa tin cont de ce mi-ai zis. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

TLD 05 Sep 2003 14:56

Originally Posted by Demona:

lol...cand o sa imi fac iar bnc...o sa intru pe canalu` tau...:) pe mirc (cand intru)tot cu Demona intru...

Da. Pacat ca nu prea e lume. O sa fim doar noi si gaandalf, care nu prea a mai venit. Apropo nice site, si vezi ca ti-am lasAt ceva in guestbook. :wink:

Demona 05 Sep 2003 15:09

Originally Posted by TLD:

Elfeasca? Hmm suna interesant. De ce nu ne dai o monstra demona? "Just a sample"... Ca sa citez alt film... :wink:

Uite una simpla la abureala: "Sunt demonul mortzii!" ..."Non raug o gurth!"

Freak_on_a_Leash 05 Sep 2003 16:04

Uite una simpla la abureala: "Sunt demonul mortzii!" ..."Non raug o gurth!"

Hah!Incepe scoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala!!!! :D

Akasha 05 Sep 2003 16:30

chiar ca esti demonul mortii.daca mai fac multe glume o sa ma "prajesti".azi ramane valabil ca venim la ore,asa-i?

Gaandalf 05 Sep 2003 16:37

THE MAN IS BACK!

Sorry i was late - but girls, girls, girls ...
Cono este omul cel mai tare de la pagina 12 cu intrebarea lui inocenta dk de abea ashteptam sa vedem partea a3a ...
Pana atuncea am ajuns la a 64 a vizionare la The Two Towers shi ce pot sa va zic decat k l-ash vedea non-stop da' am restantze ... de citit nu pot sa citesc k nu mai invatz nimika shii... EVERYTHING SUX ....

Anyways as my man TLD said : "Keep the pride of the ring alive" ... actually he said Matrix but it fits ....

Demona 05 Sep 2003 17:03

Nu face nimic. Bafta la restantze!!!

(*) Keep the LOTR Pride alive! (*)

Gaandalf 06 Sep 2003 18:14

Can't Wait

Latest news : Son of Rohan - Eomer is due 2 play in Pitch Black! +
originally ROTK lasts 6 hours and they have to make it 3 hours + the extended version which we will probably see Next YEAR!

6,000 horsemen charging at the camera - Peter jackson you bastard!

Demona 08 Sep 2003 10:27

Pai ete nah shi tu! Ishi permite PeeJay performantza! :) Keep haitin` him!!! It's good for the soul! ;)

Gaandalf 08 Sep 2003 14:52

january 1st

That is the kind of hatrid that even Mr Jackson would prefer ... But i do hate him ... "How do i live" knowing i have 3 + 1/2 mounths until i'll catch a glimpse at this B E A utiful Movie ... ?

Danny 08 Sep 2003 21:50

Vezi, Demona? Ai deja doi elevi....
Multumesc, TLD.... poate vom fi colegi de banca... :lol:

Nu stiu cum stati voi...dar eu unul nu prea ma descurc. Asa ca trebuie sa stau neaparat in banca cu o persoana f. inteligenta de la care sa pot si eu sa ma inspir. Evident...ma refer la o blonda buna rau de tot :lol:

P.S. Pentru doamna profesoara: Sar'na...spaga primiti? Daca da...cat trebuie sa pregatesc pt. un amarat de 5? :wink:

Gaandalf 09 Sep 2003 12:04

$$$

Divizia te ashteapta cu bratzele deschise - nu aicea mey :lol: :lol: :lol:

Gaandalf 09 Sep 2003 23:26

CHANGES

Azi am revazut TTT pentru a 71 a oara shi mi-a pocnit o chestie in cap ... shi ma gandeam sa va consult shi pe voi forumishti dragi ... mai ales "perfectzionatzii" in Lord of the Rings - atat cartzile cat shi filmele... so here it goes :

[b]Ce atzi schimba in aceasta minunata opera a lui J.R.R Tolkien ? Doar un singur lucru pe care l-atzi vrea diferit la cartzi sau la filme nu conteaza ...

Dk tot io am pus acest "New Topic" in discutzie ... tot io' voi incepe...
La inceput am zis : "Nimika nu trebuie schimbat, totul este armonios imbinat ... apoi (astazi adika ...) am revazut ptr a 71 a oara TTT shi am realizat k ash vrea din tot sufletul k Gollum sa nu fie destinat pierzaniei. Dupa toate aceste intamplari am auzit k Gandalf cu Frodo shi cu Bilbo o sa plece spre Taramurile Nemuritoare. Sincer ash vrea k shi Gollum sa ii acompanieze ... Mie SMEAGOL mi-a dat dovada k merita salvat de Gollum..."

Ashtept Pareri de la toata lumea ...

Cono 10 Sep 2003 20:33

Matrix

Mha omule eu sper sa ai dreptate. De obicei sequalurile sunt mai slabe ca primul film. Matrix Reloded a fost bun din pct de vedere al efectelor speciale dar ca subiect mai slab ca primul. Sper ca Revolutions sa fie mai interesant. Really i Do.

TLD 11 Sep 2003 09:57

Cono: 1. la mana vin la matrix pentru totdeauna, e un oic mai jos topicul ala. 2 Matrix revo sigur ma va surprinde :))) Maine apare trailer nou...

Demona 11 Sep 2003 11:56

Bey, daca va prind ca imi bagatzi iar Matrix la LOTR shi LOTR la Matrix va fac felii. Voodoo fac pe voi sa va ofilitzi...!!! Capisci? :evil:

TLD 11 Sep 2003 11:58

Bey, daca va prind ca imi bagatzi iar Matrix la LOTR shi LOTR la Matrix va fac felii. Voodoo fac pe voi sa va ofilitzi...!!! Capisci? :evil:

Demona! Linisteste-te un pic, si vezi ca eu doar l-am redirectionat :p
Lol da lectiile alea de elfeasca cand incep?! :)))))

Demona 11 Sep 2003 12:06

[quote="Danny"]

Nu stiu cum stati voi...dar eu unul nu prea ma descurc. Asa ca trebuie sa stau neaparat in banca cu o persoana f. inteligenta de la care sa pot si eu sa ma inspir. Evident...ma refer la o blonda buna rau de tot :lol:

P.S. Pentru doamna profesoara: Sar'na...spaga primiti? Daca da...cat trebuie sa pregatesc pt. un amarat de 5? :wink:

...Blonda? :roll: ..hmmmmmm....

TLD 11 Sep 2003 12:08

LOL imi place cum ai iesit! Cica quote danny, dar scrie emanuel a zis:
Hahahahahaha!

Lady_Skar 11 Sep 2003 12:11

Am gasit o chestie amuzanta, daca v-a placut faza cu Jar Jar in LOTR, YOU"LL LOVE THIS!!!

http://www.pointlesswasteoftime.com/film/50reasons.html

Mentionez ca IT'S MEANT TO BE FUNNY AND NOT TAKEN SERIOUSLY!!!

Demona 11 Sep 2003 12:25

I don't like it!

Gaandalf 11 Sep 2003 12:28

50

Speaking of Orcs...

The Orcs were obviously stolen from PC game maker Blizzard and its Warcraft series. Too bad Blizzard is apparently too scared to sue New Line over it.
HELLO!!!! THESE BOOKS WERE WRITTEN WAY BEFORE THESE GAMES APPEARED .... IT'S AN OUTRAGE!!!

Legolas shoots arrow after arrow at his enemies, and yet the number of arrows in his quiver never decreases. I guess elves have glands on their back that secrete arrows.
THAT WAS FUNNY ... :lol:

Homage or theft II?
The wise old wizard character was stolen from Harry Potter.
OUTRAGE >>>

Propaganda.
The Elves, clearly the most advanced and wise species, are also clearly gay. :lol: :lol: :lol:

Homage or theft V? The concept of the violent dwarf was based on Al Pacino. :lol: :lol: :lol: looolza! "say hello to my little axe!
Homage or theft X?

The character of Elrond was based on Agent Smith from The Matrix.
Cool!
................

All times are GMT +2. The time now is 06:01.