![]() |
top 10 filme cinema
1) The Kids Are All Right 2) Biutiful 3) Another Year 4) Aurora 5) Melancholia 6) Crulic - drumul spre dincolo 7) Hanna 8) Tangled 9) Pina top unreleased 1. Once Upon a Time in Anatolia 2. Le Havre 3. Elena 4 Poliss 5. Arirang 6. Tree of Life ....... Voi reveni asupra topului daca reusesc pana pe 31 ian sa mai vad din filmele pe care le am pe lista de "must see". |
update Top 10 Unreleased
1. A Separation (Asghar Farhadi) 2. Bellflower (Evan Glodell) - *new entry* 3. Tinker Tailor Soldier Spy (Tomas Alfredson) 4. The Turin Horse (Béla Tarr) 5. Cold Weather (Aaron Katz) 6. The Tree of Life (Terrence Malick) 7. Martha Marcy May Marlene (Sean Durkin) 8. Submarine (Richard Ayoade) 9. Once Upon a Time in Anatolia (Nuri Bilge Ceylan) - *new entry* 10. Meek's Cutoff (Kelly Reichardt) |
Top 10 Released
1) Melancholia 2) Drive 3) The Girl with the Dragon Tattoo 4) Incendies 5) Biutiful 6) The King's Speech 7) Black Swan 8) La Piel que Habito 9) Midnight in Paris 10) Rango Unreleased-ul inca se coace :D. Am bifat Shame, The Artist, dar mai am Once Upon a Time in Anatolia, Le Quattro Volte, Hugo, Kid with a Bike si inca cateva... |
Mai aveti timp pana azi la miezul noptii sa postati/updatati topurile released. Voi calcula si posta rezultatele in cursul zilei de maine. Pentru topul unreleased puteti vota in continuare pana pe 29 februarie.
|
Dificila treaba asta cu departajarea, dar lucrurile ar sta cam asa:
Top 10 Released: 1. La piel que habito 2. Drive 3. Black Swan 4. Incendies 5. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 6. Midnight in Paris 7. The Kids Are All Right 8. Another Year 9. The Girl with the Dragon Tattoo 10. The Adventures of Tintin Top 5 Unreleased: 1. We Need to Talk About Kevin 2. Cold Fish 3. Meek's Cutoff 4. Like Crazy 5. The Artist si un top 10 mixt: 1. We Need to Talk About Kevin 2. La piel que habito 3. Cold Fish 4. Drive 5. Black Swan 6. Incendies 7. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 8. Meek's Cutoff 9. Midnight in Paris 10. The Kids Are All Right |
Top 10 Released
1. Melancholia 2. Incendies. 3. Io sono l'amore 4. Hævnen 5. Drive 6. Biutiful 7. The Kids Are All Right 8. Rabbit Hole 9. Pina 10.Bridesmaids |
(My) Top 10 Released:
1. Melancholia 2. Drive 3. The King's Speech 4. Black Swan 5. Incendies 6. Pina 7. 127 Hours 8. Moneyball 9. Source Code 10. Bridesmaids |
Top 10 Released
# 1 Pina --- Wim Wenders --- Nota filmului: 10 # 2 Life in a Day --- Kevin Macdonald, Natalia Andreadis --- Nota filmului: 9 # 3 127 Hours --- Danny Boyle --- Nota filmului: 9 # 4 Black Swan --- Darren Aronofsky --- Nota filmului: 9 # 5 Midnight in Paris --- Woody Allen --- Nota filmului: 9 # 6 Never let me go --- Mark Romanek --- Nota filmului: 9 # 7 Rango --- Gore Verbinski --- Nota filmului: 9 # 8 Incendies --- Denis Villeneuve --- Nota filmului: 9 # 9 The King's Speech --- Tom Hooper --- Nota filmului: 8 #10 Biutiful --- Alejandro González Iñárritu --- Nota filmului: 8 |
My pretty lame top 10 released (bazat pe putinele filme vazute)
1. Io sono l'amore 2. Melancholia 3. Drive 4. Tournée 5. Biutiful 6. Another Year 7. London Boulevard 8. Rabbit Hole 9. La piel que habito 10. Fright Night Close, but no ![]() The King's Speech You Will Meet A Tall Dark Stranger Incendies De vrais mensonges Midnight in Paris Bridesmaids One Day |
Top 20 released:
1.Moneyball 2.The adventures of Tintin 3.Rise of the planet of the apes 4.Rango 5.127 hours 6.The help 7.The king's speech 8.Mission impossible:Ghost protocol 9.Captain America 10.The Lincoln lawyer 11.Source code 12.Black swan 13.X-men:First class 14.The kids are all right 15.Crazy,stupid,love 16.Limitless 17.Drive 18.Harry Potter and the deathly hallows part 2 19.Super 8 20.Fast five @anaemona: Nice touch with the cigar:-bd |
M-am gândit să îmi trec preferințele și în celelalte categorii. Ce e în bold e preferința mea, dar trec și ce ar fi nominalizați.
Cele mai bune filme (regizorii acestora sunt și cei mai buni regizori) 1. Incendies 2. Midnight in Paris 3. Drive 4. Moneyball 5. 127 Hours 6. Aurora 7. Another Year 8. A Dangerous Method 9. Bridesmaids 10.Des hommes et des dieux 11.The Help Actor în rol principal Brad Pitt - Moneyball James Franco - 127 Hours Owen Wilson - Midnight in Paris Ryan Gosling - Drive Michael Fassbender - A Dangerous Method Actriță în rol principla Rooney Mara - The Girl with the Dragon Tatoo Amanda Seyfried - Red Riding Hood Kristen Wiig - Bridesmaids Hailee Steinfeld - True Grit Lubna Azabal - Incendies Actor în rol secundar Jonah Hill - Moneyball Corey Stoll - Midnight in Paris Viggo Mortensen - A Dangerous Method Mark Ruffalo - The Kids Are All Right John Hamm - Bridesmaids Actriță în rol secundar Carey Mulligan - Drive Elle Fanning - Super 8 Emma Roberts - Scream 4 Rose Byrne - Bridesmaids Jessica Chastain - The Help Scenariu Moneyball A Dangerous Method Midnight in Paris Incendies Contagion Imagine 127 Hours Drive Incendies Black Swan Melancholia Cele mai bune filme românești Aurora Din dragoste cu cele mai bune intenții Periferic |
Nu vreau sa par carcotas Sergiu dar cum poti s-o bagi pe Mulligan ca cea mai buna actrita secundara cand ea n-a jucat nimic in Drive?Daca era vorba de Never let me go mai ziceam dar in Drive a fost foarte unidimensional personajul ei.In fine,nu ma mai bag,scuze ca am intervenit.
|
Ce să zic m-a cucerit zâmbetul ei de pe vremea când stătea în ploaie în An Education. Și cum urăsc Never Let Me Go, n-a rămas decât asta...
Dar sincer mi se pare o performanță de excepție. Personajul nu mi se pare unidimensional ci doar timid. Și cu atât e mai special cu cât poate transmite mai multe emoții fără răbufniri și discuții despre ce se întâmplă. |
Top 10 Released
1.Drive 2.The King's Speech 3.Incendies 4.Moneyball 5.The Girl with the Dragon Tattoo 6.127 Hours 7.Black Swan 8.La piel que habito 9.Midnight in Paris 10.True Grit Top Unreleased 1.Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro 2.Once Upon a Time in Anatolia 3.Ajeossi 3.Jusan-nin no shikaku 5.Senna 6.Montevideo, God Bless You! 7.Mistérios de Lisboa 8.As If I Am Not There |
Clasament final
TOP 10 RELEASED - 2011 1. Drive 147 2. Melancholia 136 3. Black Swan 75 4. Incendies 72 5. Midnight in Paris 61 6. Biutiful 60 7. 127 Hours 51 7. Aurora 51 9. Another Year 50 10. La piel que habito 47 10. The King's Speech 47 |
Cinemagia Hall Of Fame
Best Released Film Of The Year 2009 Inglorious Basterds (Quentin Tarantino) 2010 Inception (Cristopher Nolan) 2011 Drive (Nicolas Winding Refn) |
Ca in fiecare an topul Cinemagia rivalizeaza prin calitatea produsului final cu rezultatele sondajelor criticilor profesionisti:D
Dupa cum anticipam inca de la lansarea lui, Drive avea sa fie un major contender pentru partea superioara a clasamentului. Avea profilul unui film super popular, asa cum au fost la vremea lor Inglorious Basterds si Inception. Ce au in comun aceste filme (si vor avea si viitorii castigatori) ? Evident, ca in rezultatul oricarui sondaj public, abilitatea de a impaca si capra si varza. Sunt suficient de arty / cizelate pentru a-i atrage pe cei mai "experimentati" dintre cinefili si suficient de dinamice pentru a nu-i "adormi" pe cei mai "lenesi". Dar daca Drive era de asteptat sa faca performanta, surpriza foarte placuta o constituie locul Melancholiei. Si in acelasi timp cea mai mare dezamagire personala e faptul ca nu a luat locul intai. Pentru mine a fost cel mai bun film lansat la noi anul trecut by a country mile. Dar trebuie recunoscut ca e un film mult mai greu ca Drive si implicit mult mai dificil de apreciat. Sigur, fiecare cu viziunea lui, dar cred ca singurul film din acest top de care imi voi "aminti" la vremea Topului 2010s va fi Melancholia. Singurul care m-a dus prin locuri pe unde nu am mai fost (din cel putin 1-2 puncte de vedere). Diferenta intre primele 2 locuri si restul turmei e enorma, ca punctaj. Doar toate sunt filme apreciate si premiate care isi merita locul. Un total de 48 de filme au primit cel putin un vot. 23 de useri au votat, record pt sondajul anual Votantii: gigabyte sergiuseling Kriss_Kringle anaemona BenPC Pepper omudindulap florryinn buticut Gloria marcusARCUS PoliFanAthic Disciple Chambord MinRep aniela07 crin3l Windom adinachitu Federico mvpsebi Liviu- varu |
|
Din Top10-ul Unreleased de anul trecut 4 filme au venit in cinematografele noastre.
3 au patruns in topul din acest an: 127 Hours, Black Swan, The King's Speech Unul singur a ramas pe afara: The Kids Are All Right (locul 14) Din filmele de anul trecut care nu au ajuns la noi, cea mai dezamagitoare si inexplicabila mi se pare ne-aducerea lui My Joy (Sergei Loznitsa), un extraordinar film, criminal de under-seen si under-rated, cu DOP roman si un actor secundar (popular) roman. Potentialul comercial era ridicat, mai ales ca pe langa factorii amintiti, povestea si settingul amintesc foarte mult de realitatile romanesti post-WWII. Nu imi inchipui ca putea fi scump (macar o nenorocita de copie). Dar ... m-am obisnuit cu proverbiala inteligenta scazuta a distribuitorilor romani. O) |
O alta statistica interesanta: Melancholia a obtinut 8 no.1-uri, dublu fata de Drive (4). Dar evident, a fost selectata de mai putini oameni, 16 fata de 19 Drive.
|
All times are GMT +2. The time now is 09:49. |