![]() |
au aparut cotele la casele de pariuri?
L.E am gasit: Oscars Best Picture The Artist 3/10 paddypower The Descendants 9/2 bet365 Hugo 14 paddypower War Horse 16 bet365 The Help 33 bet365 restul aici |
|
|
Originally Posted by Chambord:
Da, le-am cam ratat și la globuri și aici, dar mai e o lună și multe se pot schimba. De-abia aștept să te bat din nou la predicții, nu de alta dar anul trecut ai fost delicios prin supărarea ta. Altfel ce să spun mă bucură nominalizările domnișoarelor de onoare și mă supără că The Girl with the Dragon Tatoo nu e și la cel mai bun film. Și din câte văd Johnny Depp nu a luat nominalizare deși la globuri a luat. Nu mă plâng. |
^ Mda, ma mir ca nu a fost si el nominalizat pt Hugo in calitate de producator. La Globuri n-a fost nominalizat :-?. La predictiile anterioare eu ma ofticasem cel mai mult, fiindca pierdusem la tragerea la sorti :)). Of of daca puneam Inside Job in loc de Exit Through the Gift Shop. Cham glumeste si el, ar trebui sa fie evident ca nimeni nu-mi mai ia laptopul anul asta! Muahahahaha.
|
Originally Posted by sergiuseling:
Not gonna happen. I'm much wiser this year :)) Dar delicios o sa fiu si anul asta, nici un fel de problema, numai ca pe motiv ca am castigat. Oricum, presupun ca nu vrei alt laptop din moment ce nici pe primul nu prea l-ai folosit. @buti: hai sa-ti cant ceva: nevermiiiiiiiiind you'll fiiiiiind a laptop like miiiiiiiiine, i wish nothing buuuuut the beeeeeeeest fooooooor yooooooooooooou toooooou mai am doar 5 categorii la care trebuie sa mai gather intel ca sa ma decid, in rest, i have the winners in my pocket. |
Cel mai delicios ar fi sa vina acum Stefan sa ne spuna ca anul asta n-avem concurs de predictii :))
|
Da, se pare că numai laptopuri vă trebuie.
Eu m-aș mulțumi cu locul 1 și un DVD cu Clueless "Whatever!" Edition |
ba au confirmat si stefan si gloria ca va fi, poate chiar cu premii mai mari / multe
|
Lasand gluma la o parte, m-as multumi si cu nimic, si asa cei de la Cinemagia m-au rasfatat destul. Asta nu inseamna insa ca nu vreau sa castig :P. Good to know that Cham. One laptop for me and one for you :D.
Daca am numarat bine, Hugo are cele mai multe noms (11), urmat de The Artist cu 10. Chiar ma bucur de atentia de care se bucura The Artist, vazut si placut, foarte mult chiar. O sa postez pe cinemagia review-ul cand apare si la noi in cinematografe. Nu obisnuiesc sa scriu reviews lungi, dar The Artist a meritat unul :D. |
Pentru cei care se asteptau ca Tin Tin sa fie nominalizat, nu va mai face-ti sange rau, amintiti-va de Polar Express, a fost ignorat la oscarul din 2005 la categoria ce-a mai buna animatie din acelasi motiv - motion capture - . Per total sunt multumit, un singur lucru m-a nedumerit, de ce numai doua melodii .. ma rog, ei stiu ce fac.
|
am vazut si eu nominalizarile .ma bucur pentru Brad Pitt ca ambele filme in care a jucat sunt cel putin nominalizate insa unde este DiCaprio?! a facut un rol incredibil ni j. Edgar
|
Cel mai mult imi pare rau pentru "Drive" care nu a prins nicio nominalizare ( de abia a smuls una la Globuri). Eu il vedeam nominalizat pentru regie, dar se pare ca premiul la Cannes nu a fost de ajuns sa ii convinga si pe americani.
Eu cred ca lupta reala se da intre "The Artist" si "Hugo" care trateaza ambele inceputul cinematografului (mut si sonor), dar Scorsese a mai castigat eventul cu "The Departed" si Hazanavicius e francez deci practic provine dintr-o cinematografie rivala. E o decizie grea si oricare ar fi aceasta, rezultatul va merita. "The Descendants" pare un film foarte bun, dar subiectul pare caldut pentru a primi pentru cel mai bun film. In rest, cred ca "Tree Of Life" isi va insusi premiul pentru imagine. "The Girl With The Dragon Tattoo" sunt ca va primi si el ceva pentru montaj&mixaj de sunet si montaj. Mai am eu si alte preferinte, dar ajunge. Ma bucur mult pentru nominalizarea lui "Real Steel" pentru efecte vizuale si nu m-ar mira sa castige (robotii din film sunt construiti, nu creati CGI, doar in batalii sunt redati asa), dar fiecare din categoria asta are sanse. |
Are Drive si aici una, la Sound Editing. Nu ca ar fi prea semnificativa :|.
|
Trist..
|
Măcar are premiul Nice Try oferit de Quentin Tarantino.
|
Dezamagire aproape totala.The Artist isi merita toate nominalizarile,dar Moneyball,The Descendants si Extremely Loud & Incredibly Close (de care am citit ca e foarte prost,nu l-am vazut)?Nu mai zic ca Tintin merita nominalizarea (chiar Oscarul!) mai mult decat pisica in ghete si ca Tilda Swinton e peste Viola Davis cu mult.Si cea mai tare chestie mi se pare ca Drive are mai putine nominalizari decat Transformers: Dark of the Moon.
|
The Descendants is this year's Up in the Air...
Best Pic & Director sunt deja locks, dupa decernarea de aseara... Told ya! |
Sper sa fie si Best Actor.
|
The Descendants ain't winning shit at the Oscars, maybe not even Clooney. Inca e frontrunner-ul meu, dar tind din ce in ce mai mult spre Dujardin sau Oldman.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:54. |