![]() |
Originally Posted by Leonard:
Am ales 5 filme din mai multe pe care le-am vazut si revazut recent,. Dupa ele mi-am alcatuit topul. Iar avatarul ala nu ti se potriveste... El "the smoking man" are o mutra de real smecher, in timp ce tu dupa cate am vazut, nu ai alura de asa ceva... |
1: LotR: Return of the King
2: The Matrix 3: Star Wars: The Empire Strikes Back 4: Dr. Strangelove 5: Forrest Gump |
Saluty!:lol:
Top 5 filme.......
Cam greu mie mi-au placut cam toate filmele pe care le-am facut. Dar.... 1-The lord of the Rings -The Return Of the King; 2-Insula 3.Troia 4.Alexandru. That's all! Bye! :(( |
Re: Saluty!:lol:
Originally Posted by turcanu_georgiana:
si ai facut filme gen Troia si Alexandru? :(( |
Fäcutu' ca fäcutu', da' ce ne facem cu pläcutu'? ACOLO-i buba!
Bine, las-o-ncolo de Cinematecä, da' mai e si-n zilele noastre un Tarantino, un Mendez, un von Trier, ceva... |
Originally Posted by Pitbull:
|
Pe 1 leu greu ca era vorba de Sam Mendes... :)
|
St3fan a câstigat jumatea de "Timisoreana" sau treimea de "Tuborg", sau sfertul de "Karlsberg" care echivaleazä cu leul äla greu. O rezolväm în Frame.
(De, când Mende-cu-Zî e forma cea mai frecventä a numelui, degetele aleg singure tastele, independent de creiere.) |
in ordine cronologica personala, nu in ordinea preferintelor.
brazil stalker the big kahuna donnie darko irreversible magnolia idiotii foarte greu sa ma limitez la 5, as mai pune cel putin inca 6-7 ca sa ma simt cit de cit impacat |
Originally Posted by solidox:
|
filmele la care ma gandesc mai mereu si imi tot vine sa le revad sunt, bineinteles, si cele pe care le voi trece in top..so:
reconstruction betty blue gegen die wand it's all about love in the mood for love |
Originally Posted by Leonard:
Hai ca nu sint asa multe :P |
THE HOURS
HABLE CON ELLA AMELIE THE OTHERS NOI,ALBINOI dar cele mai proaste 5 carora le-ati rezistat? |
1. Apocalypse Now
2. Brazil 3. Bladerunner 4. Magnolia 5. Metropolis |
orgazmo
splatter farm kickboxer 4 kickboxer 5 kingpin 8) :(( |
din perioada recenta (ultimii 5 ani, sa zicem):
1. american beauty 2. memento 3. fightclub 4. dancer in the dark 5. sideways |
Hai sa-l fac si eu, desi sigur o sa-mi scape citeva...
Tot pe ultimii 5 ani: 1. Kill Bill 1+2 2. Memento 3. Mulholland Drive 4. Snatch 5. Big Fish |
My top 5 remade:
1. Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2. Fight Club 3. City of God 4. The Matrix 5. Spirited Away |
Nu intr-o ordine anume:
Copilaria lui Ivan - Andrei Tarkovski (1962) Blowup - Michelangelo Antonioni (1966) Amadeus - Milos Forman (1984) Dogville (/ Dancer in the dark) - Lars von Trier (2003 respectiv 2000) Cinderella Man - Ron Howard (2005) :w00t: |
Top 5 filme care mi-au placut de-a lungul timpului, desi sunt o gramada:
1. Death Becomes Her 2. American Psycho 3. Equilibrium 4. Hostage 5. Jingle All The Way ... |
All times are GMT +2. The time now is 19:40. |