![]() |
de ce sa te iau la misto?
radu gabriel, cel din imagine, a jucat in filmul de care ti-am spus. nu stiu de alt film. |
no aşa, că credeam că faci glume cu mine ...
|
14.10.2010
- Ehe, dragii moşului, hai să vă spună moşu o poveste: odată de mult, pe când făcea plopu' pere şi răchita micşunele, a fost un înger cu aripi ...
![]() ___________________ 13.10 - extras din Tache (2009) 4 răspunsuri: - keepwalking - California Dreamin' - fresie - Tache - rvn - Tache - pashpix - Tache |
suntem cumva la "Cacealmaua"?
|
care-i baiu?
|
Originally Posted by paul_aramis:
asta era baiul. |
păi cum vroiai să dau rezultatu' înainte de finiş? din motive de şoping, a trebuit să pun fotografia mai devreme.
|
15.10.2010
- N-am maică că ţi-aş da! Da' dacă nu e de unde, cum să-ţi dau?
![]() _________________________ pentru 14.10 - extras din Casa din vis (1991). nici un răspuns. |
barim actorul l-aţi recunoscut?
|
Dinica?
|
da
|
16.10.2010
-Aşa şi unu-doi-trei-patru şi iar unu-doi-trei-patru... mai cu viaţă băieţii mai cu viaţă, că mâine avem meci şi vă mişcaţi mai rău ca nişte domnişoare! Genuflexiuni toată lumea!
![]() _________________ pentru 15.10 - extras din Damen Tango (2004) trei răspunsuri: - fresie - Damen Tango - rvn - Damen Tango - Pashpix - Balanţa |
17.10.2010
- Şi atuncea lupul cel rău umflându-şi obrajii începu să sufle peste casa purceluşului ...
![]() ___________________ 16.10. - extras din Crucea de piatră (1993) 3 răspunsuri: - civica65 - Miss Litoral - rvn - Crucea de piatră - Pitbull - Crucea de piatră |
prea e negru fundalu'! e noapte,cumva? sau, sa fie intr-un beci?
paulica....ne pui le grele incercari,matale. da', ti-o coc io, cat de curand.. |
păi fără întunericeala aia, cum ar mai putea să creeze scena de groază?
|
18.10.2010
- Apăi o ţâi matale tot aşe înente şi la fântâna lu' Lae a Prostului îi faci ghinişor la driapta şi dupe ce mai meri o ţârucă îi ajunje la casa lu' Floare alu' Tătsatu', ăhă, aia galbină cu felinar roş la poartă. Nu să poace să n-o vezi. Da' nu mă iei şi pă mine o postată dă loc, că sacu' ista-i tare greu...
![]() ________________ 17.10 - extras din Drumul câinilor (1993) două răspunsuri: - civica65 - A 11-a poruncă - rvn - Trenul de aur |
19.10.2010
- Mişcă soldat, mişcă! Un-doi, un-doi, un-doi-trei! Tu-i pasca mă-sii, că parcă n-aţi făcut armata! Ce-i aici, pension de domnişoare? Ce, n-ai mâncat de dimineaţă or' iar ai băut bromură? Zât, pas alergător!
![]() _____________________________ pentru 18.10 - extras din Code inconnu: Récit incomplet de divers voyages (2003) 2 răspunsuri: - pashpix - Maria (2003) - rvn - Marfa şi banii |
20.10.2010
- Mă, nu ştiu ce să mai fac! Am zis să încep cu o deschidere siciliană şi pe-ormă să bag una a la Malagamba, n-a ţinut! Am încercat cu pionii, mi i-a halit! Am încercat cu cai ş-un nebun, i-a ras şi pe ăia. Am trimis turnurile şi nebunu' ăl'lalt, prafu' şi pulberea s-a ales. Acu' mai am o soluţie: aplic tactica Rossokovski şi trimit regina. Dacă mi-o termină şi pe aia, nu-mi mai rămâne decât să îi aplic o chestie de aia de samurai: îi dau cu tabla-n cap!
![]() _______________________ 19.10 - extras din Pădurea pierdută (1971) 2 răspunsuri: - rvn - Pădurea pierdută - Pashpix - Pădurea pierdută |
21.10.2010
- Păi ştiu eu ce să zic? Că n-am ce zice. Tovarăşu' v-a zis tot. Eu ... îmi fac sincer, da' nu aşa ori'şcum ci sincer de tot, autocritica, vă rog să luaţi cele mai drastice măsuri împotriva mea şi promit că pe viitor nu o să se mai întâmple. Asta e, ce să fac, m-a pus dracu ş-am pus mâna, acu' o să-l vâd pe dracu! Numa' să nu mă transferaţi la Vinţu de Jos, că acolo-i mateiaş şi nu mă duc nici mort!
![]() ________________________ pentru 20.10.2010 - extras din Enigmele se explică în zori (1987) trei răspunsuri: - Pashpix - Balanţa - rvn - Enigmele se explică în zori - fresie - Enigmele se explică în zori |
paule, ai vrut sa fii in ton cu "accesul direct"?
m-am amuzat teribil aseara, cand S.N. venise la emisiune sa povesteasca cum, impreuna cu echipa lui de cascadori l-a cautat pe maestru printre ruinele blocului unde locuia. si sa mai ziceti voi ca Serj e senil.... si daca nu mai pui inca o poza, putem cauta mult si bine. sansa sa ghiceasca cineva e aproape nula. |
All times are GMT +2. The time now is 22:09. |