Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   "Marti,dupa Craciun" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97404)

Judex 20 Sep 2010 06:47

In afara de faptul ca mi-a placut cronica ta, Pitbulleanu... L-ai intrebat pe Radu care-i tema? Dar Ideea sau subiectul?

Pitbull 20 Sep 2010 07:14

Guess what?
N-a fost nevoie!
1) Reies clar din film.
2) Le-a expus el însusi, clar si de la sine, în timp ce vorbea.
Oricum, ar fi absurd ca la fiecare conferintä de presä sä pun aceleasi câteva întrebäri; asta cu elementele conceptului are tâlcul ei, o pun când e cazul... ;)

Judex 20 Sep 2010 07:28

Aha, sa-nteleg ca de-aia m-ai intrebat pe mine care e subiectul cand ti-am propus acea tema. :P

Pitbull 20 Sep 2010 07:56

Exclus.
"Aia" = dezbaterea unui film finit.
La tine = discutii despre un proiect ("ailantä").

Judex 20 Sep 2010 07:59

OK.
Vorbim in particular. Tot ce te rog este sa o tii in frau pe Hera. :P

Pitbull 20 Sep 2010 08:05

O s-o tinä Collins, cä eu azi plec în conced.

rvn 20 Sep 2010 09:10

Originally Posted by Judex:

Tot ce te rog este sa o tii in frau pe Hera. :P

e...aici e o problema.
io zic ca tot in "particuler" ar trebui lamurit aspectul asta.

Judex 20 Sep 2010 23:54

Da, am vazut filmul. Care-i problema?

dragonfly_drk 20 Sep 2010 23:58

vreau sa stiu si parerea ta despre el... daca binevoiesti sa mi-o prezinti succint, in cateva cuvinte scurte... in fond, esti un cunoscator... m-ai putea ajuta foarte mult sa imi intregesc imaginea despre acest film... si sa imi provoc starea necesara pentru a-l viziona:">

Judex 21 Sep 2010 00:01

E naspa.

dragonfly_drk 21 Sep 2010 00:02

de ce?:-S

Judex 21 Sep 2010 00:06

Pentru ca are un subiect anodin tratat cu curul.

dragonfly_drk 21 Sep 2010 00:09

nu neaparat... din cate am inteles e un subiect destul de real in societatea din zilele noastre, din pacate... iar felul cum e transpus pe panza pare interesant... asta din auzite, desigur...

Judex 21 Sep 2010 00:28

Mai, Pitbulleanu s-a chinuit sa-l prezinte fain. Asta nu inseamna ca si este. :P

dragonfly_drk 21 Sep 2010 00:35

din experienta stiu ca in momentul in care Pit posteaza o cronica favorabila, filmul chiar merita...
intradevar, au fost unele momente cand nu am fost de acord cu el. tocmai de aceea nu vreau sa fiu subiectiva si sa ridic in slavi un film... am incercat sa il caut acum, insa, se pare ca inca nu a aparut si pe net... :(( sper ca in cateva zile sa se miste treaba si sa pot si eu sa vad pentru ce se cearta lumea... insa stau si ma gandesc ca poate, daca toata lumea se cearta atat de mult pe un film, care pare banal inseamna ca intradevar merita filmul... in fond, replicile au aparut inca de dinainte de lansarea oficiala a filmului... ceea ce demonstreaza inca o data ca nu numai ca a fost asteptat foarte mult dar e si apreciat daca e aparat atat de mult...

buticut 21 Sep 2010 01:37

Originally Posted by c.ghevara:

Buticuţ, prezumpţia de nevinovăţie e doar în instanţă, şi doar a judecătorului.

De aia am si pus expresia in ghilimele ;).

Quote:

din experienta stiu ca in momentul in care Pit posteaza o cronica favorabila, filmul chiar merita...

Deppinde :D, chit ca mai degraba coincid cu el la cronicile favorabile, decat la cele nefavorabile, unde uneori ne luam si la cutite, fiindca apar un film pe care el il desfiintase (vezi celebrul caz Sweeney Todd aka "The beginning of a beautiful friendship").

marius_em 21 Sep 2010 09:51

Originally Posted by c.ghevara:

Bine zicea un amic (moldovenilor de pe forum, îmi cer scuze!) : Austriecii e moldovenii nemţilor. :D

Uai, io is moldovean din Iesi! Poate ma enervezi si-ti arat eu tie glume din astea.

Despre film, sunt curios cum trateaza subiectul adulterului. E din perspectiva general-umana, sau e ancorat in local, e despre adulterul la romani. Pentru ca la noi adulterul e altfel privit decat la francezi, italieni, vestici in general. E mult mai dramatizat, reactiile sunt mai intense, ranile mai adanci, plus stereotipul ca barbatul e cel rau si femeia e victima.

Lelouche 21 Sep 2010 12:23

Iote ca nimerii si eu pe t(r)opicul asta.........credeam ca e despre un film. Observ insa ca e vorba de o vendeta de foarte joasa speta al carui protagonist, Judex isi zice, taie si spinzura limba romana. I s-o trage de la faptul ca este profesionist (in ce oare)? Iar daca tot e profesionist, in "lumea" media astea sunt formulele uzitate? In cazul asta, as prefera sa nu am de a face cu media romaneasca. M-as duce mai de graba in Austria. Acolo cred ca lumea e mai civilizata si cu mai mult bun simt.
Marti dupa craciun deduc ca e un film prost in care "actorul" Judex isi exhiba frustrarile de profesionist. Parerea mea.

dragonfly_drk 21 Sep 2010 12:28

pai zicea si el ca in Austria e mai bine. stie el ce stie ca nu e baiat prost...;)

Lelouche 21 Sep 2010 12:30

prost nu o fi..............dar nici prea destept nu pare.sincer acum.

All times are GMT +2. The time now is 03:24.