![]() |
How I Met Your Mother este foarte bun, 2 broke girls si new girl sunt destul de ok, imi place Glee, desi vad ca in romania nu este prea cunoscut...tot ceva in genul musical apare Smash, care cred ca va fi foarte bun. House M.D.-senzational si Chuck- foarte bun, pacat ca s-a terminat. Si eu am inceput sa urmaresc House of Lies, si e bunicel :D
Poate sa imi spuna cineva daca are rost sa ma apuc din nou de 90210 si/sau Grey's anatomy, din care am vazut 3, respectiv 7 sezoane? Mi s-a parut ca deja devin telenovele si as vrea sa stiu daca are rost sa le reincep ... :D |
Suntem destui fani Glee și pe la noi. Și mie îmi place foarte mult, mai ales că nu prea mai există muzicaluri e cât se poate de bine venit.
Au și făcut pe PRO TV ceva în genul, ăla chiar e prea penibil. Dat tot nu mă pot abține să mă uit. |
90210 devine foarte interesant in sezonul 4...desigur,e parerea mea.. a, si marturisesc ca si eu sunt un mare fan glee..lea michele are o voce fabuloasa...
|
Sherlock,anyone?
|
Urmaresc o gramada de seriale si ti-as putea recomanda cateva.
1. Grey's Anatomy 2. Heroes 3. Supernatural 4. American Horror Story 5. Prison Break |
In ultima vreme am redescoperit OZ B-)
|
Desperate Housewives - un ghiveci cu de toate, dar bun, m-am apucat de el si nu l-am mai putut lasa :)
|
1. Lost (desi ultimele doua sezoane au cam distrus serialul, cel putin ultimul sezon)
2. Dexter 3. Six Feet Under 4. House M.D. 5. Medium 6. Prison Break 7. Married With Children 8. Two and a Half Men (pana apare Kutcher) 9. CSI New York 10. Early Edition |
Un serial in genul prison break este Breakout Kings. Alte seriale bune ar fi 24, Burn Notice, Chuck etc.B-)
|
House MD si Nikita(2010)
|
Lost, Dexter si Nikita( 2010) sunt serialele mele favorite.
|
Originally Posted by me_evelyne:
Eu iti recomand sa incerci Homeland si Arrow. :) |
Suburgatory, Hart of Dixie, New Girl, The Bithc from Ap. 23, Grimm, Mad Men :P
|
Originally Posted by marcusARCUS:
Excelent. Sper să nu ne lase BBC-ul cu ochii-n soare însă. Aștept de o vreme sezonul 3 și deocamdată nimic. Luther e un alt serial bun, tot de la BBC. Alte seriale bune: Homeland, House of Cards, Newsroom, Mad Men, Game of Thrones ș.a. |
How I Met Your Mother
|
1. House M.D.
2. Six Feet Under 3. M.A.S.H. 4.Two and Half Men 5. Games of Thrones 6. Sherlock (varianta cu Benedict Cumberbatch) 7. Married With Children 8. Seinfeld 9. Parade's End 10.Hannibal (2013 AXN) după două episoade pare de nota zece. ;) |
Spartacus, Prison Break, Homeland,Awake
|
Originally Posted by me_evelyne:
Ai putea incerca The Sopranos, un serial foarte bun. Eventual poti incerca si Supernatural, chiar daca e sf, e foarte captivant, iar daca iti plac serialele istorice poti incerca oricand Spartacus. |
Lost, The Lying Game, Hidden Palms, Dexter, Criminal Minds.
|
Eu recomand seriale ca Hannibal,Supernatural,2 And A Half Man si CSI:New York.:P :P :P :P
|
All times are GMT +2. The time now is 19:48. |