![]() |
CTP ştie să joace tenis? VEZI VIDEO
|
ti se pare ca face de performanta? E un hobby.
|
Topicul se numeste Tenis, nu Tenis profesionist. E clar ca o face de placere.
|
Turneul Campionilor (Londra)
Semifinale: 1. R. Nadal - A. Murray 7-6, 3-6, 7-6, dupa 3 ore de joc tensionat pana la rupere. 2. R. Federer - N. Djokovic (deseara, de la 22 pe sport.ro) |
Originally Posted by omudindulap:
|
Federer, clar. E in forma omul., dar ramane de vazut.
Imi doresc o finala Nadal-Federer, caci nu prea i-am mai vazut in ultimul timp, doar 2 meciuri in ultimii 2 ani, pare-mi-se. |
Merg pe mâna lui Nadal, dacă ajunge în finală cu Federer. |
R. Federer - N. Djokovic 6-1, 6-4
Finala R. Federer - R. Nadal, duminica, 19:30 |
|
money betting on nadal ! astept un mega-spectacol sportiv !
|
Fede ramane cel mai talentat si cel mai stilat jucator.Ma refer doar la cei in activitate.
|
la ce forma are nadal si la ce determinare, nu cred ca va pierde, nici titlul asta, nici pozitia intai din clasament...
|
Originally Posted by FreakDoll:
|
Fiecare cu sperantele si favoritul/favoritii lui :)Vedem la 19:30.
|
fedex e favorit la casele de pariuri, fiind cotat la ~ 1.70.
de partea cealalta, nadal e underdog, cu o cota de ~ 2.10. |
Federer este favorit deseara pt ca:
1. Ii convine suprafata de joc 2. E intr-o forma de zile mari, joaca la fel de bine ca acum 3-4 ani. 3. Nadal vine dupa o pauza de 1 luna, pare obosit si nici nu joaca la capacitate maxima, cine a vazut meciurile anterioare stie ce spun. Totusi, sper ca prezenta parintilor sai (divortati) si dorinta de a castiga singurul trofeu major care-i lipseste sa-l motiveze si sa faca un meci mare. |
Nadal sux ... e un ingamfat si mai are si rahaturile alea de ticuri. Se scobeste in fund dupa care miroase si isi aranjeaza parul dupa bentita. Asa ca Federer nu e numai favoritul oricarui cunoscator de tenis ci si al celor care au un caracter puternic si urasc poponarii precum "rafaelo".
|
Go go Nadal!!!
|
Vorbesti toatal pe langa.
|
Daca tu zici...
De cand a aparut acest Nadal , toata lumea il venereaza , ii saruta picioarele, eu nu vad decat un jucator ce tine mingea in teren foarte bine , ATAT ! Tehnica e 0 in comparatie cu Djokovic sau Federer. Pentru a-l putea invinge pe Nadal trebuie sa joci scurt si rapid , deoarece lui ii plac schimburile lungi. Iar daca voi agreati acest stil de joc , apropo acest stil seamana foarte mult cu jocul italienesc de fotbal, e problema voastra , dar atunci cand iti alegi un preferat in orice sport, in opinia mea, ar trebui sa conteze si caracterul acelui jucator. La fel cum la fotbal toti il venereaza pe Messi sau pe Ronaldo ... asa se intampla si cu Nadal in tenis. Urasc genul asta de oameni. Sunt altii ce merita mult mai multe vorbe bune , dar n-ai cu cine, asta le place maselor. |
All times are GMT +2. The time now is 07:07. |