![]() |
Hint: e un hentai [?] japonez.
|
Hint 2: Cea care spune replica este o şcolăriţă blondă.
|
Hint 3: episodul 35 sau 39: Ice Princess.
Come on, now! :| |
Hint 4: o cheamă Usaghi sau Serena. :(
|
Nu mai vrea nimeni să joace? Era vorba de Sailor Moon. :)
Haideţi cu replică, vă rog! :) |
Ssmokie!!! :D
Hint : E un personaj foarte cool! B-) |
Da, la Mask m-am referit. Era ''Sssmokin" replica intradevar , scuze, greseala mea :P
Apropo de Mask, ce super a fost cel cu Jim Carrey, iar continuarea a fost o mizerie :( |
Ed, Edd and Eddy
|
Originally Posted by vave:
vave, asta era o replica sau e doar numele unor desene animate ? Pun eu o replica, super dragutza desi stiu ca e arhicunoscuta : "I Taut, I Taw A Puddy-Tat! ";;) |
Nu e doar un desen animat, ci era raspunsul replicii de mai sus.
Evident ca e Sweety, also known as Tweety. :) |
Originally Posted by vave:
Exact , uitati aici si un link daca va era dor de Mel Blanc cel care ii imprumuta vocea simpaticului Tweety http://www.youtube.com/watch?v=Uw_PfEZwRHw |
a shark's tale :)
|
It's true, I'm not like other grannies. I never did like the quilting bees and the bingo parlors. I'd rather live life to the EXTREME!
|
Păcat că răspunsul se află cu o simplă gugălire a replicilor. Dacă ați încerca măcar să le traduceți în prealabil...
|
Păi tocmai... ia încearcă fără gugălire, pe viitor. ;)
|
Tocmai pentru că am trișat, nu voi da răspunsul. El e deductibil, așa că poate cineva o să-l afle în cele din urmă. Succes!
|
Dar te rog, pune o replică. Oricum a mea nu a fost gândită mai... profund cum am făcut altă dată cu altele.
|
Replica vave-i a era din filmul de desene animate Lupul, Scufița și enigma.
Replică nouă: „21 septembrie 1945. În noaptea aceea am murit.” |
火垂る の墓
|
=D>
E rândul matale! A, apropo, pentru cei se descurcă mai greu cu ideogramele decât noi, să precizăm că e vorba de... |
All times are GMT +2. The time now is 08:33. |