![]() |
oricare o ieşi, tot în rahat rămâneţi. atunci mai bine becali. cel puţin avem de cine ne "râdea"
|
Io rad de ma sparg si-asa cu Basescu. =))
|
Originally Posted by paul_aramis:
Si decat sa ne conduca ciobanasu ala de Becali cu cele 6 clase, mai bine un marinar! |
Originally Posted by Gospin:
io unu' nu, got it?!? că io nu bat 100 de mile doar ca să dau cu ştampila pe hârtie. |
Votul e ca una din legile lui Murphy : "Nu poti castiga, nu poti obtine remiza, nu poti abandona jocul".
Oricum o dai iese prost. Problema e ca trebuie sa o dai. Vorba unei foste colege : da-o fa si tu ca nu te duci cu ea in rai. |
Originally Posted by victor:
:)) |
la ora asta am urmatoarea parere:
voi merge la vot (nu am mers in ultima vreme) , la referendum voi vota pentru parlament unicameral, pentru a reduce nr de corupti si costurile suportate de statul roman cu functionarea Parlamentului. consider ca nu exista argumente hotaratoare care ar spune ca parlamentul bi-cameral ori cel uni-cameral ar fi unul mai bun decat celalalt, daca ne referim la chestiuni pur teoretice, de tehnica legislativa sau de exercitiu al suveranitatii poporului. asa ca voi vota pt...economie si austeritate:D la votul pentru presedinte, voi da un vot nul in primul tur, scriind cu un marker pe buletinul de vot: RUSINE POLITICIENILOR ROMANI. la turul doi, la fel. |
Si tu, Floyd? :-O
Referendumul in sine este o cheltuiala si o manevra pur electorala a jegului suprem al tarii, l-am numit aici pe Baselu. Din 2013 e musai ca parlamentul sa fie bicameral, ce sens are sa-l facem unicameral acum? LE Evident, e vorba de jeg, nu de jug. :D |
Originally Posted by Floydman:
iti irosesti votul degeaba: Din pacate mesajul tau NU va ajunge la politicienii romani iar pe cei care numara voturile nu-i intereseaza. Ii vor aplica stampila ANULAT si il vor arunca intr-un sac. Nu mai bine votezi cu Cineva, oricare ar fi el ? |
nu vreau sa schimb nimic, sau sa produc vreun impact. e doar o chestie simbolica. inutila ce e drept, dar stiu cel putin o persoana care va fi multumita, acum ca a aflat. nu vreau sa votez cu cineva pt ca nu am cu cine. iar varianta "raului cel mai mic" - nu o consider nici importanta nici potrivita.
cat despre obligatia existentei parlamentului bi-cameral din cauza normelor UE din 2013 nu stiu cat de sustinuta e si nici nu ma intereseaza. nu pot sa iau de bun tot ce zice un candidat sau altul, si nici timp si chef nu am sa studiez daca e adevarat sau nu. |
Floydman iti inteleg amaraciunea in legatura cu alegerile si cu politicienii romani in general.Dar totusi este bine ca vei merge sa votezi nul .. in felul acesta vei evita sa votezi fara sa fi fost prezent la urne.In alta ordine de idei,nici eu nu prea mai stiu cu cine sa votez.
|
la testul EVZ: 1 Crin, 2 Hunor, 3 Mircea
(Becali pe ultimul loc, iar penultimul TB care s-a ridicat doar cînd am bifat legalizarea de droguri uşoare) evident Crin votez şi aş fi votat încă de acum cîţiva ani cînd nu era candidat. mi s-a întărit convingerea şi de cînd cu propunerea lui Klaus Johannis. ar fi singura şansă să ieşim din rahat. o apropiere de Germania, miezul UE, n-ar putea fi decît benefică. eram departe acum dacă am fi devenit o ţară germanizată încă după al doilea război mondial (dacă n-o lua razna Hitler). şi a doua opţiune de prim ministru a lui Crin, Dinu Patriciu, ar fi foarte tare. omu ăsta chiar ştie economie. cum a făcut bani pentru el, aşa ar şti să facă şi pentru ţară. cred că în maxim un an am deveni o ţară cu creştere economică record (numai ideea de a reduce cota unică pentru a atrage investitori străini (care momentan se îndreaptă spre Bulgaria unde cota e 10) şi reducerea TVA-ului pentru a încuraja consumul sunt argumente suficiente). dar probabil n-ar avea sprijin parlamentar. concentrarea puterii în mîinile unui singur om duce la dictatură mai devreme sau mai tîrziu pentru că-l face pe cel care deţine această putere uriaşă să-şi piardă minţile. TB e cea mai bună dovadă. un al doilea mandat ar fi fatal pentru ţară. dacă ar reuşi să dizolve parlamentul, cum intenţionează, probabil am fi excluşi şi din UE. în 2015 probabil am fi o ţară similară Coreei de Nord, Cubei, Belarusului... nu vă lăsaţi păcăliţi de acest individ! era ok în 2004, dar între timp a devenit un psihopat. uitaţi-vă la discursurile lui cum încep să semene a Ceauşescu. |
on topic!
şters!
|
Drägutä, Drago! :D Isteatä, hazlie, miezoasä si bine lucratä! :)
|
şters!
|
claudiu-daniel
Acum 4 ani am facut o mare greseala ca lam votat pe acest presedinte,dar acum voi merge din nou la vot ca de fie care data sa imi indrept aceasta greseala si il voi vota pe CRIN ANTONESCU,in general PNL voi vota de acum inainte.
|
This is an epic win =)):
![]() Si ca sa fiu on, Remus Cernea, dar stiu ca nu are sanse.. |
si eu la fel!
|
As propune ca cei care nu doresc sa voteze sa mearga la vot cu un pix sa-si treaca numele lor sau a personei care ar dori sa fie presedinte si sa stampileze!
|
Originally Posted by not.Who.you.think:
hîm!?! ang...ne |
All times are GMT +2. The time now is 03:36. |