Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Psihologia userilor Cinemagia :D (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95672)

illotempore2002 13 Jun 2009 18:19

dar ce, te-ai simtit cumva jignit?

you're in denial? :D ia zi....

sunteti incredibil de amuzanti cum negati tot ce se spune despre voi aici si cum scoateti flacari pe nari :)) voi chiar luati in serios, nu?

p.s1. interpretarile sunt pur speculatorii;
p.s.2 da, stilistul meu are salon si in Dorobanti.

Judex 13 Jun 2009 18:29

De ce sa ma simt jignit? Sunt mai degraba contrariat ca asta e parerea ta despre mine. Iti inteleg pana si superficialitatea si gusturile indoielnice inclusiv cand e vorba de oameni, dar nu ma asteptam sa aberezi asa. Poate si din cauza ca nici eu nu mi-am dat seama ca ti-am lasat o astfel de impresie. Stiam si faptul ca esti extrem de plina de tine si stiu ca ti-am mai spus si nu crezi: in cativa ani vei intra pe o panta descendenta in ceea ce priveste atractia fizica pe care o vei exercita asupra sexului opus, in vreme ce eu si alti reprezentanti ne vom mentine la un nivel acceptabil. Te supraevaluezi si tinzi sa desconsideri niste oameni care uneori chiar tin la tine.

PS
Referiirea la Dorobanti era menita a te include intr-o anumita categorie umana.

illotempore2002 13 Jun 2009 18:31

hai mai, glumim si noi.....ce naiba!
daca vi se pare exagerat topicul asta sau felul cum pun problema, va rog sa-mi spuneti si ma opresc. pe bune.

p.s. referitor la Dorobanti, nu mi-am vopsit in viata mea parul, nicidecum extensii, nu citesc revistele cu coperti lucioase (doar Harper's care e mult mai de nisha :D). si oricum, cu ce te ajuta pe tine sa ma bagi in categoria aia umana? you feel better? 'cause for me there is no difference.

Judex 13 Jun 2009 18:32

Cum bine stii, imi place joaca pe forumul asta. Apropo de agatamente. :D

illotempore2002 13 Jun 2009 18:35

Originally Posted by Judex:

Sunt mai degraba contrariat ca asta e parerea ta despre mine. Poate si din cauza ca nici eu nu mi-am dat seama ca ti-am lasat o astfel de impresie. .

pai despre asta vorbeam si eu :D
ca tu esti paralel cu realitatea. nu stii ce se intampla in jurul tau, cine si ce crede despre tine. macar de nu ti-as fi spus de o mie de ori ce cred despre tine, dar tu refuzi cu obstinatie realitatea :))

cum imi dai tu dreptate fara sa vrei >:)

Judex 13 Jun 2009 18:49

Asa cum a spus Leo la topicul despre plictisitori, esti enervata ca te-am iubit. Sau cum vorbeam mai demult noi doi, daca e finita cantitatea de iubire, atunci aproape toate sentimentele le-am acaparat eu.
Cat priveste parerea ta, iti dovedesti submediocritatea. Esti plina de prejudecati. Plus ca nu esti in stare tu sa vezi realitatea. Pentru ca, da, fara a fi vreun Adonis, in cele mai multe cazuri exercit o atractie destul de puternica in randul femeilor cu care intru in contact, iar respingerile sunt rare si, in majoritatea cazurilor motivate puternic - spre exemplu vreo alta relatie in care respectiva se afla implicata serios. Exceptiile de la regula asta le constituie pur si simplu proastele. Respingerile, atatea cate sunt, vin din partea meltencelor, tarancilor, cocalaritelor...

hellsteed 13 Jun 2009 18:51

Bine face Judex, cum face. Stai acolo in lumea ta. Singurul element al empatiei tale fata de genul sensibil sa ramana "pistolul". Atata timp cat instinctul de autoconservare primeaza n-are rost sa te intrebi de ce ?

illotempore2002 13 Jun 2009 18:52

Originally Posted by Judex:

in cativa ani vei intra pe o panta descendenta in ceea ce priveste atractia fizica pe care o vei exercita asupra sexului opus

parca spuneai ca te-ai indragostit de spiritul meu si de mintea mea :D ce are a face aici atractia fizica?

mai, sunt sigura ca nu ii intereseaza pe ceilalti useri povestea ta in ceea ce ma priveste. ok, fie ca tine, nu te vreau pt ca-s cocalaritza, mahalagioaica, tzaranca. it's ok for me, o lasam asa!

p.s. vai, dar cata ranchiuna se simte in randurile tale! B-)

Judex 13 Jun 2009 19:04

Daca ar fi ramas numai respingerea, as fi privit-o ca pe ceva nebisnuit, bizar... Si atat. Dar a intervenit o schimbare in felul tau de-a fi, de-a gandi, care te-au transformat dintr-o fiinta fascinanta la inceput intr-una aproape dezgustatoare. Nu e ranchiuna in randurile mele, e dezamagire.

M-am legat de capacitatile tale de atractie actuala si viitoare ca sa iti subliniez infatuarea nejustificata.

illotempore2002 13 Jun 2009 19:08

am zis eu undeva ca atrag fizic? asta ai presupus tu.

si cum poate cineva sa se schimbe brusc, sa-si schimbe modul de a fi si a gandi?
doamne, ce varza esti.....oamenii nu se schimba brusc. dar de unde sa stii tu.

@als - daca vrei lectii de cum sa starnesti reactii organice in oameni, cum sa-i faci sa te deteste cu fiecare celula, te meditez >:)

Judex 13 Jun 2009 19:21

Bun sa zicem ca nu te-ai schimbat propriu-zis. Dar asa mi te-ai prezentat mie. Mi-e destul de lene sa caut acum prin arhiva si nu meriti efortul, dar in ceea ce priveste corporatiile opinia ta s-a schimbat radical in mai putin de o luna. Uite, hal de motiv ca sa ne certam, o discutie absurda si inutila despre o firma...

Cand zici ca sunt varza esti tu in denial. In plus, daca nu intelegi ce legatura are atractia fizica de care vorbeam in cazul tau cu dialogul asta, ai facut scoala degeaba.

illotempore2002 13 Jun 2009 19:23

bine. gata. tu ai dreptate.

Judex 13 Jun 2009 19:24

Deci ne impacam? :D

illotempore2002 13 Jun 2009 19:26

acelasi raspuns: nu :)

nu poti face pe cineva in toate felurile (bine, ma lasa rece) dupa care sa te astepti sa iti fie prieten.
eu daca am jignit pe cineva, nu am pretentia sa se imprieteneasca cu mine. dar cum ziceam, tu nu realizezi cum e cu treburile astea.

Judex 13 Jun 2009 19:32

Nu te-am facut chiar asa de rau. Si oricum toate clinciurile noastre de-a lungul vremii mi s-au parut mai degraba copilaresti.

PS
Aia cu "nu-l intereseaza deloc filmele" e din putul gandirii. =))

illotempore2002 13 Jun 2009 19:35

pe cine mai descriem / speculam?

aveti vreo preferintza?
:D

sau lasam jocul asta periculos (pt ca scoate uneori la lumina punctele sensibile ale fiecaruia si lumea se poate simti jignita)?

am mai intrebat: vreti sa ne oprim?

Judex 13 Jun 2009 19:36

Mai baga ceva. In 25 de minute incepe meciul.

illotempore2002 13 Jun 2009 19:37

ziceti voi pe cine. la alegere. ca de fapt, nu am nimic cu nimeni de aici.

hellsteed 13 Jun 2009 19:38

pick me, pick me.... nu s-ar supara nimeni

illotempore2002 13 Jun 2009 19:46

Hellsteed:

prototipul de student care invata numai la materiile care ii plac si are boala pe alea care nu-i plac, ca tre sa invete cu fortza. motiv pt care ia note mediocre la acestea din urma (habar nu am de ce am zis asta, pur si simplu mi-a trecut prin minte).

are o parere destul de proasta despre cei din jurul sau dar nu le-o arata. e diplomat, sau mai degraba se abtine de la a-si da cu parerea.
e legat de locurile natale/familie. nu are probleme existentiale prea grave, adica nu e genul depresiv, suicidar, ci mai degraba "the unbearable lightness of being" :)

de multe ori cam pierde vremea nefacand nimic, stand asa, si uitandu-se in gol.
se intelege bine si cu maica-sa si cu taica-su (iarasi, fictiune, habar nu am) si nu a avut o copilarie nefericita.
:D

io pot continua mult, dar detest postarile lungi

acu zi ce-am nimerit si ce nu.

All times are GMT +2. The time now is 21:37.