![]() |
@Cinemania - ce să zic?! :-? aştept să mai creşti, şi EVENTUAL să (mă) întrebi, asta nu că presupunerile ar fi mai uşor de suportat. Mai exact: nu-ţi face iluzii, nu la tine m-am referit. ;) :P
(offf... mania persecuţiei loveşte din ce în ce mai mulţi tineri. :( ) |
Oops, mai am o sansa.
|
n-o ispiti pe Dragomera
|
Originally Posted by Gloria:
[În altă ordine de idei: cine, unde şi mai ales cu ce?! ;) ] |
citind ultimele ei postari incep sa cred ca de fapt dragomara e clona tamarainsei
|
Frate cati eroi pe Internetul asta! Cate batalii! Cat sange din biti! Cat dramatism!
E o adevarata viata aici, in dimensiunea a doua. Vi s-a taiat de dimensiunea a treia, nu? Nu va merge, nu? :) E greu. E mai usor aici. :D |
Ar fi bine sa fie respect si intre useri nu doar pe axa user-moderator, sau invers. :-)
|
De astazi, Vave il va ajuta pe Windom in moderarea Cafenelei. Tot de proba, doua saptamani.
|
Gloria, Stefan, renunt, incepind de astazi, la "functia" de moderator, numiti pe cineva mai competent. Mult succes in continuare...
|
Nu e cazul sä te ataci. Nu e nimic personal - pur si simplu, Dragomara e exagerat de sensibilä la absolut tot ce înseamnä moderare. S-o fi väzut ce scene fäcea, de nenumärate ori, folosind toate fonturile, culorile si märimile de literä, numai fiindcä eu sau oricare alt moderator îi muta câte un mesaj într-un topic mai potrivit. E spectaculoasä, da, dar inofensivä - nu trebuie s-o iei în serios si sä pui la inimä; amuzä-te, glumeste cu ea... n-are gânduri rele si nu-si dä seama când jigneste oamenii (de enorm de multe ori, färä intentie). Noi ne-am obisnuit.
|
Windom chiar unul dintre cei mai decenti useri de pe forum, cu discursuri pertinente si argumentatii solide. Ca moderator isi face treaba foarte bine, cheltuind din timpul sau si nervii sai. Este un voluntariat pe care ar trebui sa-l aprecieze in special proprietarii de forum, care ar fi bine sa evite astfel de iesiri isterice din partea unor useri care duc la aceste renuntari. Mai suntem si in prag de sarbatori pascale...
|
Originally Posted by Pitbull:
Mai mult decât stilul [care-o fi totuşi ăla?! în afara limbajul mai mult decât argotic, nici că remarc altceva! :-/ ] lui Windom, nu-mi place moderarea pe care-o practici tu, deosebirea e că el încă se mai poate schimba, unde nu are un caracter preponderent rău, şi e încă suficient de tânăr şi de nedezamăgit de viaţă [altul e termenul real, dar mă abţin şi de data asta] etc. etc. Singurul sens în care-ţi dau dreptate e faptul că nu trebuie să se atace. Etc. |
@Judex:
Subscriu întru totul. L.E.: @Drago: Lasä, cä stim cu totii cä nu esti nici pe departe atât de a dracu' pe cât încerci sä pari. |
@Judex - =)) =)) =)) =)) !
|
Drago asta gets easily amused. Ma sperie.
|
Nope, Booty, patru emoticoane tävälindu-se pe jos de râs nu înseamnä "amuzat(ä)", înseamnä "vreau sä credeti cä mä präpädesc de râs (cum si eu as vrea sä cred)".
Pentru amuzamentul real, un :D, un :)) sau un =)) e prea de ajuns. |
Originally Posted by Mistah J:
Nu sunt de acord cu asemenea nebunie. A', si daca inainte nu eram d eacord cu bannarea definitiva, acum sunt de acord. Pur si simplu nu-ti poti "petrece" un deceniu stergand injuraturi si nesimtiri ale aceluiasi psycho-user. |
eu sunt de acord cu amnistia generala.
ne mai distram si noi un pic. |
Eu, nu.
N-au nici un haz, tracaseazä sälciu. Ca-n anecdota aia cu: "Probabil purcelul nu guita artistic!" |
Originally Posted by Tsunamy:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:22. |