![]() |
WHAT THE FUCK??!!
Vorba aia..."There was madness in any direction, at any hour!" Am mixed feelings legate de topicul asta...pe de-o parte am ras la unele mesaje,dar pe de alta parte ma gandesc daca Cinemagia chiar are nevoie de asa ceva. Nu inteleg ce-i cu adunarile astea ale poporului,care judeca "inculpatele".Asa moderatorul/adminul ajunge sa aiba o functie onorifica...el trebuie sa fie in stare sa judece singur daca persoana respectiva merita ban sau nu. Ce puteti face este sa ii semnalati mesajele cu "probleme", nu sa faceti atata tam-tam din asta. In fine,poate my sense of humor nu atinge cote maxime la ora asta... |
Originally Posted by buticut:
Mmm ... va fi greu.Cu care mesaj din TOATE mesajele postate de Dragomara doresti sa incep ? |
nu tie mah, adminilor
|
Hm...atunci incearca asta: http://www.cinemagia.ro/forum/search.php?searchid=6520
Eu totusi raman la parerea ca cea mai buna cale de a enerva pe cineva care la randul sau te enerveaza este sa il ignori...desigur,asta nu inseamna ca eu nu ma mai aprind din cand in cand :). |
linkul tau duce la :
Sorry - no matches. Please try some different terms. |
Originally Posted by buticut:
Total de acord.De fapt asta am si sfatuit lumea zilele trecute cand a fost o problema cu cineva de pe forum.Dar in cazul asta am facut front comun cu ceilalti useri pentru ca e clar ca Dragomara nu e dorita pe acest forum.In cazul in care adminii/moderatorii vor tine cont de parerea userilor si Dragomara va primi ban voi fi primul care imi voi sterge mesajele care nu isi aveau rostul de pe acest topic. |
hai c-ati inceput sa va luati in serios
|
Pacat
Am citit acest topic si il gasesc... uluitor. Dupa cum a spus cineva mai sus, nu ma asteptam sa citesc o asemnea "discutie" pe Cinemagia. Si nu e singura. M-am logat, dupa multa vreme de la schimbarea la fata a forumului, numai pentru a putea vota. Acum ma duc sa caut daca pot sa-mi desfiintez contul. Forumul acesta a devenit o chestie minabila. Pacat. Erau atatea subiecte interesante de dezvoltat.
Nu este vorba de dreptate si de cine o oare, ci de felul in care si-o afirma, impune sau pretinde. M-as fi asteptat la mai mult rafinament si la mai multa toleranta. Mult mai mult rafinament si mult mai multa toleranta. Pana la urma cred ca e bine ca multi dintre voi se ascund in spatele vreunui "nick" sugubat. M-ar durea sufletul sa aflu ca vreun scenarist sau regizor de succes s-a coborat pana in strafundurile acestor defulari de neinteles. Prefer sa nu aflu cine sunteti de fapt. Mult succes in continuare. |
Originally Posted by Dan Mihu:
|
Originally Posted by illotempore2002:
Pai, cu toata hahaiala de aici, treaba e cat se poate de serioasa. celor care o vad pe D ca pe o victima le recomand sa incerce sa poarte un dialog cu ea, sa vedem la a cata postare ii va numi prosti, le va recomanda dexonline-ul si le va numara neuronii. in plus, datorita prezentei ei (total inutile) pe forum, nu mai vrea sa scrie aici Alex Leo Serban. Un forum romanesc despre cinema care, indirect sau prin indiferenta, ii respinge prezenta pe el lui ALS, are o mare problema. Lasand asta la o parte, in general, cu dragomara nu se poate discuta. Ia vedeti, keepwalking, Liviu, Dan Mihu sau Twinsen, in cat timp o sa ne dati dreptate? Nu e executie publica, nu e adunarea poporului, e revolta in toata regula. Nu am initiat eu acest topic dar si eu sunt satul de hazul ei fara haz. Daca o vedeti ca pe un martir, asta e. In stilul asta probabil ca nici un vinovat nu merita vreo pedeapsa, ca sufera, saracul...... |
decat s-o faceti in toate felurile, mai bine votati
votul se inchide maine la ora 6 |
ar fi bine sa te asiguri ca voturile nu sunt de la clone.
banuiesc - sunt aproape sigur - ca poti face asta. |
nu pot face asta
dar pot sa devin nedemocratic si s-o bannez indiferent de rezultat de fapt... ia, gata |
Dragomara bannata doua saptamani
iar Dan si buticut au dreptate, am coborat prea mult de acum inainte o sa fiu mult mai atent la respectarea regulamentului |
AM ÎNFRÂNT!
(coborarea de care vorbesti era inevitabila: personajul era foarte jos) P.S. Dan intra aici din an in Pasti (chiar! :) ) vede pe cineva dand in altcineva si i se face mila. E normal. Dar daca n-a vazut filmul de la inceput, cum o sa-si dea seama cine e bad guy si cine are dreptate. Ca tot vorbea de scenarii, scenaristi, regizori, etc. |
Salut interventia lui Stefan.Si in legatura cu mesajele postate aici imi cer scuze si accept orice fel de pedeapsa.
|
Originally Posted by halebardul:
Am vazut de mult cum e, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faceti circ si sa va "ridicati" la nivelul ei. Asta e problema, nu faptul ca ati cerut banarea ei, cu care sunt total de acord de altfel. Puteati sa votati si sa lasati un comentariu. Era mai mult decat de ajuns... LE:
Originally Posted by halebardul:
Ma indoiesc ca mesajul lui era legat de simpatia pentru persoana in cauza. |
Originally Posted by Dan Mihu:
Eu sunt Alain Resnais ! Pana mea, recunosc, na ! B-) Ce sa ne mai ascundem atata ! Si da vorbesc romaneste care-i problema ! Mi s-a pus pata pe o romancutza oachesha cand am venit odata la o vanatoare, m-am insurat cu ea si am ramas aici. Mai trec din cand in cand prin Franta sa mai bag cate un film dar in rest stau in "Romania, Land of choice". Si ma defulez si eu pe forum, mai injur pe unu mai caftesc pe altu, doar nu vrei sa-mi bat nevasta ej' nebun ? [-( |
Originally Posted by Liviu-:
Dar asta am si facut.Am votat si am lasat un comentariu.Dupa ce respectiva raspundea trebuia sa ii raspund nu ? Si de acum inainte cand o sa mai posteze insulte la adresa userilor de pe forum o sa ii raspund si eu tot cu o insulta. |
Originally Posted by Liviu-:
sigur ca da. si tot forumul ar putea fi doar o postare: "Ne plac filmele". Si gata. Ce atatea vorbe, discutii, bla bla? Sau puteai tu doar sa votezi si sa nu citesti postarile. Cine te obliga, daca era asa dureros? |
All times are GMT +2. The time now is 16:27. |