![]() |
Imi place cafeaua la ibric,(o prefer oricarui espresso,capuccino,etc),ibric din alama lucitor,fierbinte,sclipitor ca lampa lui Aladin,aromata,cu caimac atat cat trebuie,fierbinte,sa-mi excite simtul olfactiv,aburii sa danseze ca Fata Morgana in destertul Kalahari sau vreunul din Columbia..Aferim.Sa fie nici dulce,nici amara,tare si de neuitat.Cafeaua de dimineata,din pauzele de serviciu,cafeaua de dupa-amiaza care predispune la reverie.
Nu pot bea mai mult de o cafea pe zi..Si tigara langa ,sigur..Prost obicei.Cand voi gasi,voi arata niste afise minunate cu cafea,de epoca. Cum beti cafeaua? A,si imi place s-o savurez singura,cu ochii in tv.. |
Originally Posted by Pauline Kael:
cu pofta...pe nesimtite...o savurez asa de repede ca tre' sa trec la urmatoarea cana :D si tre sa fie neaparat dulce-amaruie |
Originally Posted by "Cinemania:
Ce-ar fi daca de maine nu s-ar mai gasi nicaieri ,niciunde cafea? :( S-ar auzi urlete,sudalme,cascaturi de hipopotam.... :shock: |
Originally Posted by Pauline Kael:
din piata de-ar lipsi cafeaua, am face doar un scurt ocol si-am depasi cu toti beleaua... caci n-am uitat de nechezol! |
varianta 1. tare si dulce. la ibric. simpla. lavazza sau din aia de se gasea pe vremuri la arabi.
varianta 2. tare si dulce. expresso. cu lapte. iulius meinl |
Originally Posted by ratatouille:
Cum iapa pura dupa glezna s-ar vedea, Cum pielea cea de neamt..nu-i mucava, Din surogate de cafea baute -n tinichea Ajungem toti sa radem" mi-ha-ha! Parafraza: mai tarziu,dupa Villon ÎNCHINARE: Stãpâne, blestema-i-ar Domnul sfânt sã sugã pânã or crãpa...otrava reaua cã necinstiþi ºi fãrdelege sunt toti comersantii care ne-au botezat..cafeaua. |
urare
de-i comerciant pervers
si ne-mbata cu-apa rece, eu i-as da ceasca cu nes: el s-o ia ... si sa mi-o frece! |
neagra...
|
deh, era un test psihologic care asocia preferintelor legate de cafea - pe cele sexuale.
--------------- Nu-i asa ca recititi acum toate mesajele anterioare? :lol: |
nu, ca asteptam sa ne zici care-s asocierile...
|
cred ca pentru "mare", "neagra", "tare" asocierile sunt usor de facut
mai greu e cu "dulce" :) |
merge cu lapte in loc de dulce?
:D adica la lista tare, mare, neagra, cu lapte face sens, dupa voi? |
nu prea
dulce/lapte, tot un drac :) |
hehe..deja o dati pe cacao
|
adica pana s-o inventa cafeaua alba ne dam pe negri? :))
bina ca n-am adaugat si frisca la expresso ala cu lapte...deja iesea orgie...:D |
bine ca n-ai adaugat, deja am aflat multe despre tine: partide scurte si intense :P
|
Originally Posted by Cinemania:
|
in zatz e raspunsul :D
|
Esspreso scurt, fara zahar :D
|
Oricum, numai färä SPAM.
Stefane, Gloria... Ia vedeti de semnätura lu' bäiatu'. ;) Si de website... |
All times are GMT +2. The time now is 11:36. |