Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Arta++ (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88247)

marx 19 Apr 2006 15:01

Originally Posted by Alex Leo Serban:

eu nu-nteleg de ce se keama asa, pe bune! adik, de ce 'contra'?? n-ar trebui sa fie - mai degraba - 'pro'? k inteleg k e un anus artificial care ajuta la defecatie. deci: termenu e inept. si nu cred k l-a inventat un filolog, si nici vreun elev, ci un medic...

un raspuns pe bune pt noua ta dilema:
un anus artificial, cum si tu afirmi, e contra-naturii, sau anti-natura (ca in cucina italiana, aperitivele se numesc anti-pasta), ca o antiteza ce se respecta, dar filologii au ales termenul de anus contra naturii pt a intelege intregul vulg. noi folosim un alt limbaj: colostomie sau ileostomie, depinde de zona unde se face rezectia si amputarea.

@
ps: mi-am lamurit si misterul suparatstar. un elev imberb setos de glorie si de impunerea unui blazon acneic. parca mi-l aduc aminte pe notorel de acum cativa ani...

Alex Leo Serban 19 Apr 2006 15:35

hmm... cu medicina s-ar putea s-o mai ai, dar cu limba italiana - nix:
'antipasto' nu inseamna 'contra pastelor' (cum crezi), ci inaintea pastelor (= felul principal in italia)...
adik aperitiv, hors d'oeuvre, antreuri.
pe ac. pattern, vezi si 'anticamera' (pe care unii, din exces de 'corectitudine', o pronunta 'antecamera' :lol: )

marx 19 Apr 2006 17:02

Originally Posted by Alex Leo Serban:

hmm... cu medicina s-ar putea s-o mai ai, dar cu limba italiana - nix:
'antipasto' nu inseamna 'contra pastelor' (cum crezi), ci inaintea pastelor (= felul principal in italia)...
adik aperitiv, hors d'oeuvre, antreuri.
pe ac. pattern, vezi si 'anticamera' (pe care unii, din exces de 'corectitudine', o pronunta 'antecamera' :lol: )

ai dreptate, am extrapolat aiurea...

notorious 19 Apr 2006 17:43

@ pitbull, supastar & restul interesati de IQ-uri

din cate am citit eu intr-o cartulie de-a lui eysenck (am scris bine ? stai sa deschid o fereastra de google - da, e bine), IQ-ul maxim se atinge la varste diferite in functie de 'potentialul intelectual' al fiecaruia. astfel, o persoana inteligenta va atinge IQ-ul maxim la 20 si ceva de ani (parca :huh:), in timp ce una cu o inteligenta medie sau inferioara si-l va atinge pe la 18 ani. apoi, o ia la vale. asadar, kestia cu 'potentialele' nu este foarte relevanta, desi principiu e acelasi - IQ-ul scade pe masura cresterii varstei datorita pierderii neuronilor.

marx, dupa atitudine, tu pari trecut de mult de 20... nu ? :lol:

raptor 24 Apr 2006 13:22

.pula mea. lipseste omu 7 zile si scrieti sute de bagini. pai va bag in pizda mamii voastre de scriitori, mai lasati omul sa respire, bre! :happy:

77ravens 25 Apr 2006 13:00

Arta e cea mai exacta interpretare a vietii in masura in care viata nu se vede printr o oglinda obisnuita in arta,ci printr o oglinda mazgalita de un pictor,cu rame sculptate in vis.

All times are GMT +2. The time now is 12:03.