![]() |
pai, dk pt europe e mai convenabil p 11, 11 sa fie! (inteleg k pleci direct a doua zi d la buc?)
|
.i'm in.
.als... asa le-ntorci ca la braila... |
@ europe_east
de ce 'sorry' ? @raptor si eu lucrez, raptore, atata doar ca sunt din bucuresti. so.... c'est la vie, pot teoretic oricand. preferam 10 pt ca vineri seara imi faceam planuri sa plec in concediu (zilele orasului meu, un eveniment socant de banal la urma urmei, dar importante sunt meeting-urile cu prietenii care si-au luat talpasita de aici etc). @nightwane sper sa nu poti nici pe 10, nici pe 11, nici pe 12, nici pe... :D @toti deci, cand ?? :(( |
11 august sa fie atunci. (da, a doua zi eu plec... dar o sa mai vin mai des, asa ca ne mai vedem... )
fixati voi ora si locul. |
de ce sorry ? (insist)
|
i'm in as well!
sunt nerabdator sa intalnesc pe toata lumea... |
Originally Posted by notorious:
:) pai pentru ca te-am uitat! |
as vrea si eu sa vad 'a fost sau n-a fost'-- il are cineva? ma poate ajuta cineva sa il gasesc/vad? poate la intalnirea asta?
ok, nu uitati sa ziceti unde ne intalnim si la ce ora pe 11 august. |
Päi telefonul meu îl ai, asa cä tinem legätura si pe calea aia...
Oricum, de vreme ce lumea nu se-ndeamnä cu organizarea, si nici Emanuel n-a räspuns la propunerea mea de a organiza ceva la un nivel mai oficial, arunc prima nadä: 11 august, orele 18, Word's Cafe (punct de reper: Piata Natiunile Unite, unde Calea Victoriei dä-n Dâmbovita.) Cine e pentru, tovaräsi? Se abtine cineva? Alte propuneri? |
Originally Posted by Pitbull:
bleah. |
Originally Posted by Nightwane:
|
mu-yeah
|
Bapamä-T.
|
io merg oriunde numa sa nu fie cu manele :D
|
Drept cine ne iei? :x
Stâng ce îti däm? :shock: |
d c nu la baru lu bucur (dragos), k e mai 'de-al casei' si mai central?
la 'frame' adik... e-nkis vara?? |
am fost acolo acu' cateva saptamani si era total f.ucking darkness.
|
it's perfect (4 me), k nu vreau sa mi s vada ridurile... :lol:
|
nu, ma. total effing darkness in sensul ca era inchis.
|
nu mai fa metafore & be more explicit next time
|
All times are GMT +2. The time now is 16:09. |