Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Premii, festivaluri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=231)
-   -   Cannes 2006 - Wong Kar-Wai presedintele juriului (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87550)

Alex Leo Serban 28 May 2006 15:35

premiu
doar k e o premiera: nu s-a mai dat un 'premiu de interpretare' so far, la un certain regard...

drudu 28 May 2006 15:59

sadic... mai bine nu ne spuneai de surpriza, acum stau ca pe ace... :w00t:

Alex Leo Serban 28 May 2006 16:25

Originally Posted by drudu:

sadic... mai bine nu ne spuneai de surpriza, acum stau ca pe ace... :w00t:

'sadic'?? this is such an understatement! :shock:

drudu 28 May 2006 16:53

sadic, for lack of a better word...
so, oficial si on-the-record, cand aflam si noi premiile si marea surpriza?

Longshot 28 May 2006 20:00

Camera d'Or Prize to 'A Fost sau n-a fost' by Corneliu Parumboiu

marx 28 May 2006 20:05

ALS va primi premiul ecumenic pt lupta impotriva marxismului de la pas'opt incoace...

Mala Portugal 28 May 2006 21:19

wkw => ken loach???? I just don't get it! Adik cinemaul fumos voteaza pt. cel dezagreabil :?

marx 28 May 2006 21:42

oare cate premii a primit filmul lui bouchareb?

Ambra Blu 28 May 2006 22:04

E vorba de unul singur, pentru actor.

Mala Portugal 28 May 2006 22:04

Felicitari lui Corneliu "for his Christmas drama" ,cum ii catalogheaza Chicago Sun Times filmul :w00t: , & felicitari lui Catalin pt. recidiva la Cannes.
E oarecum reconfortant sa stiu ca nu toti se straduiesc sa se ridice spre mediocritate ;)

Longshot 28 May 2006 22:17

mai mult. cica wkw a zis ca decizia juriului de a acorda premiul al' mare lui loach e unanima.
oricum, de cand tot citeam ca e a nu'sh'cata oara cand k.l. e pe la festivalul asta (tot plecand fara palme), banuiam ca o sa-si traga un premiu important.

marx 28 May 2006 22:33

Caméra d’Or obtenu par le Roumain Corneliu Porumboiu pour A Faust sau n-a fost
o felicitare (ne)mefistofelica lui porumboiu...

Originally Posted by Ambra Blu:

E vorba de unul singur, pentru actor.

plus inca unul, pt jeunesse...

ps: esti f fotogramic. ai pe undeva pe net .doc-ul?

Ambra Blu 28 May 2006 22:41

Originally Posted by marx:

ps: esti f fotogramic. ai pe undeva pe net .doc-ul?

Om asezat, cu principii rigid-sanatoase, imi dadusem jos barba regizorala in dimineata in care s-a inregistrat emisiunea. Nu cred ca e pe net .doc, sau, daca o fi, nu l-am pus eu.

Leonard 28 May 2006 23:29

jeez! Ken Loach are 70 de ani ºi eu nici n-am auzit de el (cu toate cã se pare cã am vãzut ceva de el - observ cercetînd lista - "Carla's Song" cãruia i-am dat nota 2,5/10 dar nu-mi mai amintesc despre ce era, + segmentul din "September 11" dar nici de ãsta nu-mi mai amintesc nimic). cîte lacune am...

Ambra Blu 28 May 2006 23:45

am mai zis si eu de ladybird, ladybird si sweet sixteen pe undeva pe forum

marx 29 May 2006 00:31

Originally Posted by Ambra Blu:

Om asezat, cu principii rigid-sanatoase, imi dadusem jos barba regizorala in dimineata in care s-a inregistrat emisiunea.

ai imbatranit si tu....

marx 29 May 2006 00:37

Originally Posted by Leonard:

jeez! Ken Loach are 70 de ani ºi eu nici n-am auzit de el (cu toate cã se pare cã am vãzut ceva de el - observ cercetînd lista - "Carla's Song" cãruia i-am dat nota 2,5/10 dar nu-mi mai amintesc despre ce era, + segmentul din "September 11" dar nici de ãsta nu-mi mai amintesc nimic). cîte lacune am...

in 11'', le-a oferit americanilor o scurta lectie de istorie: cum a instaurat Pinochet dictatura in Chile cu bani, suport logistic american si cateva sute de mii de morti, ca sa de-a bine la box office...
si memoria ta nu-si aminteste de ae fond kiss?! ca doar anul trecut s-a preumblat la multiplex.

el duderino 29 May 2006 04:25

chestii f ciudate la cannes.
toata saptamana s-a vorbit numai de volver umar la umar cu babel si surpriza!(surpriza e prea putin spus) castigator e filmul lui loach.
am mai aflat ca e pentru prima data cand toti membrii juriului au simtit la fel.
I just don't get it

drudu 29 May 2006 07:59

ce-ar fi cannes-ul fara surprize din-astea? macar m-am linistit, ae fond kiss vazusem si eu (s-a preumblat si pe la studio in vara), dar tot pe dinafara ma simt... :huh:

Ambra Blu 29 May 2006 10:38

Originally Posted by marx:

ai imbatranit si tu....

Categoric. Trebuie sa vad daca ajung vin bun sau otet prost.

All times are GMT +2. The time now is 18:19.