![]() |
premiu
doar k e o premiera: nu s-a mai dat un 'premiu de interpretare' so far, la un certain regard... |
sadic... mai bine nu ne spuneai de surpriza, acum stau ca pe ace... :w00t:
|
Originally Posted by drudu:
'sadic'?? this is such an understatement! :shock: |
sadic, for lack of a better word...
so, oficial si on-the-record, cand aflam si noi premiile si marea surpriza? |
Camera d'Or Prize to 'A Fost sau n-a fost' by Corneliu Parumboiu
|
ALS va primi premiul ecumenic pt lupta impotriva marxismului de la pas'opt incoace...
|
wkw => ken loach???? I just don't get it! Adik cinemaul fumos voteaza pt. cel dezagreabil :?
|
oare cate premii a primit filmul lui bouchareb?
|
E vorba de unul singur, pentru actor.
|
Felicitari lui Corneliu "for his Christmas drama" ,cum ii catalogheaza Chicago Sun Times filmul :w00t: , & felicitari lui Catalin pt. recidiva la Cannes.
E oarecum reconfortant sa stiu ca nu toti se straduiesc sa se ridice spre mediocritate ;) |
mai mult. cica wkw a zis ca decizia juriului de a acorda premiul al' mare lui loach e unanima.
oricum, de cand tot citeam ca e a nu'sh'cata oara cand k.l. e pe la festivalul asta (tot plecand fara palme), banuiam ca o sa-si traga un premiu important. |
Caméra d’Or obtenu par le Roumain Corneliu Porumboiu pour A Faust sau n-a fost
o felicitare (ne)mefistofelica lui porumboiu...
Originally Posted by Ambra Blu:
ps: esti f fotogramic. ai pe undeva pe net .doc-ul? |
Originally Posted by marx:
Om asezat, cu principii rigid-sanatoase, imi dadusem jos barba regizorala in dimineata in care s-a inregistrat emisiunea. Nu cred ca e pe net .doc, sau, daca o fi, nu l-am pus eu. |
jeez! Ken Loach are 70 de ani ºi eu nici n-am auzit de el (cu toate cã se pare cã am vãzut ceva de el - observ cercetînd lista - "Carla's Song" cãruia i-am dat nota 2,5/10 dar nu-mi mai amintesc despre ce era, + segmentul din "September 11" dar nici de ãsta nu-mi mai amintesc nimic). cîte lacune am...
|
am mai zis si eu de ladybird, ladybird si sweet sixteen pe undeva pe forum
|
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Originally Posted by Leonard:
si memoria ta nu-si aminteste de ae fond kiss?! ca doar anul trecut s-a preumblat la multiplex. |
chestii f ciudate la cannes.
toata saptamana s-a vorbit numai de volver umar la umar cu babel si surpriza!(surpriza e prea putin spus) castigator e filmul lui loach. am mai aflat ca e pentru prima data cand toti membrii juriului au simtit la fel. I just don't get it |
ce-ar fi cannes-ul fara surprize din-astea? macar m-am linistit, ae fond kiss vazusem si eu (s-a preumblat si pe la studio in vara), dar tot pe dinafara ma simt... :huh:
|
Originally Posted by marx:
Categoric. Trebuie sa vad daca ajung vin bun sau otet prost. |
All times are GMT +2. The time now is 18:19. |