![]() |
.adevärul e cä qwerty nu e singurul care se-ncurcä-virgulä-când dä "quote".
|
Adevarul e ca ai dreptate.
|
adevaru e ca qwerty ar trebui sa fie decapitat totusi....asta pana pune quote cum trebuie
|
adevaru e, mala, ca nici io nu stiam foarte bine ce caut (tocmai de-aia am gasit porumbei morti, ca daca ii cautam in veci nu dadeam de ei, vorba ceea) pana azi la vizionare. :happy:
|
Adevarul e ca aveti treaba cu mine.Why? :lol:
|
.adeväru e, alc, cä dacä-l decapitäm DOAR pânä pune bine quote, sunt si eu de acord - da' definitiv, nu.
.adeväru e, Obvious, cä nu stii nici ce-as cäuta IO în podu' unatcului - da' nu-ti spun (încä). .adeväru e, qwerty, cä da, da' nici eu nu stiu de ce. .adeväru e cä dac-o mai tinem mult asa, o s-o luäm înaintea Asociatiilor Diverse ale Bulumulului. |
.adevarul e ca irlanda e o tarfa buna, dar scumpa. :)
|
.adeväru e cä nu e satisfactie mai divinä decât sä termini de fäcut curätenie generalä la bucätärie.
(ca mine, azi) |
Adevarul e ca se spun lucruri foarte profunde si interesante aici.
|
Originally Posted by Pitbull:
adevaru e k long way to go and no waaaay :P adevaru e ca un bou a luat foaia q incriptia "defekt" de pe printer :x |
.adeväru e cä genitivul Bulumulului sunä asa de interesant, încât meritä dezvoltat - de pildä: Bulumulumululumui, sau Bulumululumumulululumulumumumululululului.
|
:lol:
adevaru e ca daca-i pui niste accente si ecou aduce a un efect acustic spiraloid |
.adeväru e cä dacä noi doi am fi gay si-am înfia un plod, sau l-am face pe cale naturalä �* la Schwarezenegger în "Gravidul", sau dacä am rämâne straights si un inginer genetic ne-ar lua A.D.N.-urile si-ar face o biclonä, sau dacä am încerca o teleportare si ne-am contopi ca äla cu musca din Langelaan via Cronenberg, genitivul si dativul ar suna cam asa:
Pitbullummullullui. |
ádèvaru e ca sunt bucuros ca ai folosit the conditional (mai ales la inceput) :D
ádèvaru e ca in genitiv sare CDiscu, la mine, la tine doar un piq si la noi :shock: :P |
.ästa-i adeväru'!
|
Adevarul e ca oricat de mult am incerca sa ascundem adevarul el adevarul tot va iesi la iveala pentru ca adevarul este un lucru bun si intotdeauna noi trebuie sa spunem adevarul ca daca nu spunem adevarul inseamna ca mintim si vrem de fapt sa ascundem adevarul.
|
.si ästa-i adeväru!
|
Originally Posted by qwerty:
:lol: :lol: :lol: tocmai ai iesit de la ora de etica si morala? |
adevaru-i ca la cat ad-evar zace in qwerty, eu zic sa infiintam o rubrica adevarata(,) numai pentru el.
|
Adevarul e ca Cinemagia si-a facut o mica operatie estetica. :)
|
All times are GMT +2. The time now is 13:51. |