![]() |
Originally Posted by BeNnY:
Nu mai ai pic de credibilitate in fatza nimanui (chestie pe kre NU EU AM ROSTIT-O) ... you're like superman without his powers ... YOU HAVE THE CAPE ... yet you cannot fly! Vreau sa mai vad: Napoleon Dynamite - get it benni man ? ...:lol: House Of Flying Daggers Warriors Of heaven & Earth Hostage |
Awwww, te-ai luat de dintii mei :( Imi pare rau gandalfica ca nu-i am pe toti, ai dreptate sa te simti superior. Si de ce, ma rog, n-as avea tupeu sa vorbesc cu Jay, Leonard etc. ? Explica-mi si mie pls. Am vorbit cu cine am putut. You goin' low on ideas? (nu mai folosi faza cu tristule pls, o uzezi aiurea). La restul raspund cu " :huh: ... right"
Don't mind if i say... preeetty sad... on teh topic~ Am adaugat Garden State 8) |
New top 10, ignoratil pe celalat:
1. Kill Bill Vol 1 2. Garden State 3. The Village 4. The Incredibles. 5. HP3 6. Lost In Translation 7. American Splendor 8. Love Actually 9. 21 Grams 10. School Of Rock Mentiune onorabila: 11. LOTR 3 (pt. atmosfera si production values) |
Se apropie finalul... mai aveti o zi si ceva.... don't miss your chance to be heard.... votul tau conteaza :D
|
1. Big Fish
2. Eternal Sunshine of the Spotless Mind 3. Collateral 4. The Village 5. Apocalypse Now Red. 6. Garden State 7. Dogville 8. La Mala Educacion 9. Kill Bill Vol. I & II 10. Tais-Toi & 50 First Dates Am renuntat la animatii (poate ar trebui facut un top special) si citeva n-au reusit sa intre in top. - 21 Gr. pt. ca Innaritu s-a diluat fata de Amores Perros, - Mystic River pt. ca n-au ajuns cifrele si la el, - la fel si The Day After Tomorrow care a fost pretty scary daca teoria aia ar fi adevarata... N-am putut departaja comediile, dar trebuia si ceva vesel in top, iar cele care snt bune dar nu snt aici ori nu le-am vazut ori, cazul lui Lost in Translation, mi se par overrated. Iar Michael Moore face documentare, asta e top pt. fictiune... Ceva nu e in regula in tabloul cu Moore de mina cu Bush alaturi de Frodo &co. |
1. Love Actually
2. Spider-Man 2 3. The Day After Tomorrow / Eternal Sunshine of the Spotless Mind 4. The Punisher 5. Big Fish 6. The Terminal 7. Milionari de weekend 8. 50 First Dates 9. Runaway Jury 10. The Incredibles / Shrek 2 Mentiuni: Italiencele, Alien vs. Predator si Christmas with the Kranks (care trebuia sa aibe premiera in dec., dar care nu mai vine). La multi ani tuturor! Christi, noroc la adunat rezultatele! |
1. 21 Grams (o fi o telenovela rafinata...so what?)
2. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Gondry & Kaufman at their best) 3. Kill Bill 1 & Kill Bill 2(mi-e greu sa le departajez; cine n-a apreciat aceste filme inseamna ca habar n-are cum stau lucrurile in cultura si cinematografie) 4. Lost in Translation (despre cum sa faci un film minunat cu o poveste simpla si personala) 5. Garden State(pt ca e film de debut, pt natalie portman, pt ca la final n-are pretentii de profunzimi inutile) 6. Pieces of April (daca ai un scenariu sensibil si de bun simt, poti scoate un film bun, indiferent de buget) 7. American Splendor(pt ideea inedita cu super-anti-erou-ul) 8. Collateral(pt atmosfera orasului, pt stilul vizual Michael Mann, pt Tom Cruise cu parul alb, pt ca, in limitele genului e un film impecabil) 9. La Mala Education(desi mult mai slab ca deobicei, e un film tipic pt Almodovar) 10. o sa pun mai multe aici: - Thirteen(foarte bine jucat & filmat) / - Confessions of a dangerous mind (Kaufman si ideile lui nebune--dar de data asta, doar adaptate dupa un roman--si Clooney se straduieste prea mult sa ne arate ca e un regizor cool)/ - Dogville (inteligent si impecabil la nivel de concept al conventiei, din pacate, total lipsit de sensibilitate) |
Originally Posted by zizi:
|
(herbert, dear, fii baiat destept si citeste mai atent. n-am pus = intre kill bill si cultura. ai interpretat gresit)
|
1. 2046
2. Eternal Sunshine of the Spotless Mind 3. 21 Grams 4. Dogville 5. Kontroll |
topul lui Emanuel mi se pare baroc si halucinant.
ce sa fie? o dorinta de a apropria contrariile? o "intelepciune" care planeaza - administrativ - peste valoare si kitsch?... "Milionarii de weekend" mi se pare jegul anului. (vazut de mine). altele (nu mai dau titlurile) - la fel. cum ar spune un personaj din Gogol: interesante placinte cu broaste... |
@zizi
vezi, daca formulezi grabit si apoteotic? nu ma obliga sa mai citesc inca o data exagerarea ta. ramane cum am spus mai sus. e bine ca tavalesti KillBill-ul prin cultura, dar problema e ca nu se prinde prea mult de el. |
Originally Posted by emanuel:
|
1. @christi: fiindcã vãd cã unii au inclus ºi filme apãrute doar în festivaluri, dar neincluse pe lista oficialã de premiere (cum ar fi 2046, kontroll sau Dreamers), mi-am editat ºi eu mesajul, incluzînd în topul paralel (al doilea) ºi filme din aceastã categorie. Asta în caz cã se vor lua în considerare. sunt curios cum o sã faci la ceilalþi, dacã nu le incluzi. Le scoþi pur ºi simplu, neacordînd punctele specifice locului respectiv sau refaci topul? Iarãºi sunt curios cum o sã faci în cazul lui KB, fiindcã unii l-au considerat ca douã filme separate, iar alþii ca un film, punînd KB1&2 pe un singur loc. ªi mai sunt cazuri de cîte 2 filme pe un singur loc. Trebuiau stabilite niºte reguli mai clare, dacã ºtiam cã merge, includeam ºi eu 2 sau mai multe filme pe cîte un loc.
2. abia aºtept rezultatul. Sunt sigur cã bãtãlia e foarte strînsã între Dogville ºi 21 Grams. Nu-mi dau seama care dintre ele va cîºtiga. 3. mã declar dezamãgit (adicã oameni cu care am cîteva preferinþe comune, de la care mã aºteptam la mai bune alegeri) de topurile lui Alice_Fluture, emanuel, christi ºi chiar zizi (cu excepþia locurilor 1 ºi 6). Doar o remarcã personalã, nu mã luaþi în seamã. 4. mã declar impresionat de topurile lui K's (exceptînd locul 5) ºi al lui Nightwane (exceptînd locul 2) |
Sunt dezamagit ca unii au facut topurile inainte sa apara Garden State si chiar daca le-a placut, nu l-au adaugat la top... Sad. Merita si filmul asta macar un loc 10...
|
@herbert: las-o la punctul mort. devii pisalog. I don't care, anyway.
@restul: fiecare cu a lui. |
@zizi
citat din clasici: "cea mai grea pedeapsa pentru dusmanul tau e atunci cand recunoste ca esti bun si el e rau" :D :lol: :P |
(and it works both ways)
|
Nu le-am vazut pe toate, dar...
1. Dogville 2. Lost in Translation 3. Bowling for Columbine 4. The Eternal Sunshine of the Spotless Mind 5. Elephant 6. La mala educacion 7. Reconstruction 8. Kill Bill: Volume 1 9. Kill Bill: Volume 2 10. Lord of the Rings: The Return of the King |
Gata, votarea s-a incheiat. Rezultatele vin imediat in topic nou.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:27. |