![]() |
Da. Concluzia este:
0 = nimic |_____> 11 = nimic |____>11=0 Cam asta e ideea... |
11=0, considerand multimea "numerelor de idei rezultate" din ceea ce s-a postat. asta ca sa fim cat mai exacti.
|
Originally Posted by Dino:
Nu ma tenta! I'm an adrenaline freak damn it! ;) |
Originally Posted by BeNnY:
Daca mai vorbeau inca o data .....de abia atunci incepea petrecerea..in orice caz cred ca ar trebui sa facem un theard "Something's gotta to give" la "Acum pe ecrane".....iar pt . Demona ...the journey to the Dark side is completed!..shi m-am "mutat "mai aproape de tine ... :D |
I am actually...:lol:
Originally Posted by Danica:
Fata mea, daca te bateai shi tu in cinematograf din cauza ca se vorbeshte...aia erai! Urmeaza-mi exemplu`. Numai eu am fost data afara, pt ca m-am luat de unul ca nu vroia nici cum sa ishi puna telu` pe silent shi ii suna chestia aia intr-o fericire...Shi eu vroiam sa vad filmul...in linishte...Bine aia a fost o data. Au mai fost multzi care au vorbit shi au fost redushi la tacere...Go me! ;) |
Deci simtzi-tzi copii ai intunericului "location"-ul la Danica shi "location"-ul meu. Damn! She's good! A real young darth-padawan! She's becomin` a dark child! Goody! 8) Her soul is mine...mine own..my precioussss... ;)
|
Hey! WTF! No one can be a darh-paddawan!!! Omg... you have much to learn :D
Ti-am spus, tu esti Sith Master, Danica e Sith Apprentice si eu Sith Lord care e cam aceeasi chestie cu Sith Master. Numai ca un Sith Master poate avea un singur Apprentice o data! |
Darth Apprentice ..Drak apprentice ce-i una shi ce-i alta? :D ..important e faptul ca eu shi Demona suntem de acum "roomies"(hell ROCKS)..and i sold my soul ....damn i 'll sure miss it :cry: ....and i am now a drak (sau dark ?) child ...names and titles are not important for my precioussss |
Originally Posted by Demona:
The Jedi Shall Fall but eventually they will rise from the ashes as PHOENIX did and kick ur "dark lord of the sith - look at me i have a red lightsabre" asses :lol: |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Tocmai am vazut Hellboy - Eroul scapat din Infern. Dragut film, super efecte.
Asa ca mi-am ales tabara cu care tin: Demona - Danica. DARK SIDE HAS ME! :D |
Gaandalf...you're just gelous...;)
emanuel...thank you, thank you... BeNnY-Bennito...rules are made to be broken! Unul o data? Honey, where's the fun in that? TLD...vad ca-tzi place pe perechi...well...BRING IT ON! SHOW ME WHAT YOU GOT! Hehe!!! I will rule! I mean...I do actually!!! :lol: |
Originally Posted by Gaandalf:
Nah iaca...Shtii ce m-am gandit Danico? Ca ashtia vad ca nu le place "dark-side" stuff, hai sa le aratam "light-side". O sa ne "schimbam". Cica...ceva gen Britney Spears, Christina Aguilera, stupid blondies shi o sa avem "aere" de vedeta(cu mirosul specific, of course), sa vedem daca le place! Ce zici? :lol: |
Raspuns: NU! :D
Glumeam, oricum ati fi, noi tot o sa va placem! |
Originally Posted by emanuel:
Hahahahahahaha! :lol: Deci e clar! Oricum nu pot sa fiu...chestia aia...pinky-girlie-barbie-wannabe, ever! Da` asha...de speriat lumea...o sa incerc! 8) |
Ar fi super tare sa faci tu un barbie-girl tryout :D :lol:
|
Demona barbie-girl?de fapt o s-o adoratzi.:lol:Demono,i-ati cizmele cu toc si fusta scurta,baga decolteul si mergi la coafor,nu-ti mai lasa lookul ala de Alanis Morrisette,ca tipa aia e ugly.8)
|
Dedic celor de la Dark Side melodia de la D12 - My Band :lol: Gelous of u ... :lol: Remember Demona - A JEDI CRAVES NOT THESE THINGS ... :o |
Originally Posted by emanuel:
|
|
All times are GMT +2. The time now is 02:17. |