![]() |
Propun ceva, sa sarbatorim ziua mea si al lui Benny in aceeasi zi. Sa mergem la film ar fi o optiune si poate dupa film sa mergem la un
bar... :D A cui ziua de nastere mai e in aprilie? Spunene, nu ne tine in suspans! P.S. Cum s-a aflat ziua mea de nastere? |
Originally Posted by blitz43:
Mah pe buf_nila nu l-am citit ca scrie prea mult si nu am rabdare. Da sa stii ca portofelul a facut buf! :lol: Eu zic ca putem discuta pe 1 aprilie, la o bere, ce facem pe 10 sau 15. "Parerea mea!" :wink: |
ziua lui blitz e toamna. in aprilie e a lui leonard? |
Hmmm....ce e pe 11 aprilie...hmmm...hmmm....???
Eu zic pe 15.Si poate apar si je p-acolo... |
Ce e pe 11 aprilie? Nimic!
Pe 1 e meeting oficial, pe 10 ziua mea, pe 15 ziua lui ogto |
Originally Posted by BeNnY:
Pe 15 ar cadea urmatorul meeting oficial...asa ca putem sarbatori acolo... |
Star-ul Ambra n-a venit iar. Asta face ca DMX la premile MTV! ;) |
Originally Posted by Danny:
Lol, misto, meetingul cade de ziua mea, fix... Nu tratez pe nimeni cu nimic si nu ma astept la cadouri. :P :D :wink: |
|
Ce vorbesti tu, ai vazut cat de bine da c-o dantura de aoleu?!
--------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by Ambra Blu:
avem si o fata care-si sarbatoreste ziua in aprilie. a chid de fapt. |
Originally Posted by Demona:
Ca Eminem mai degraba. Da' lasa ca ne intilnim noi in virtual, si iti arat acolo cite focuri de artificii pot sa fac. O sa iti dau si luna de pe cer, ca sa faca lumina noaptea, sa ma feresc de my worst nitemare. |
Originally Posted by Ambra Blu:
Nu mai, DMX. Ca Emiem aparea la premii. DMX din partzi. :D Da` de promisiunea de mai sus...pastreaza luna tu. Mie mi-e de-ajuns Saturn shi Neptun. ;) |
Asa...
Cine vine maine la 19:00 in Frame? La meeting-ul neoficial? |
E meeting neoficial maine in frame??hm...chiar asha cine vrea sa vina?(adik vine cineva?) |
Hmmm.. tare ma tem ca o sa lipsesc la utrmatoarele meetinguri fie ca-s oficiale neoficiale... Adik urmatoru meeting e pe 9-10 in perioada aia! :P
|
Adica voi nu va datzi seama ce norocoshi suntetzi ca statzi acolo. Cursesssssssssss!!! :evil:
|
TLD ma dezamagesti profund daca nu vii...
|
|
nici eu nu pot ajunge maine...imi pare rau!
|
All times are GMT +2. The time now is 09:11. |