![]() |
cu ceva emoti castigarea meciului de real madrid in cl mi-a adus frumoasa suma de 200 e :D .
oricum mutu a jucat ca un "kaka" ( de fapt ar fi vrut el sa joace ca ala ) iar pronosticul meu in meciul milan-depor a fost plin de vise :) aseara in schimb mi-a parut f bine ca roma a fost eliminata, dar mi-a parut rau pt barca. deci finala se stie deja, REal- Milan |
Originally Posted by Ionutz55:
Intradevar real - milan cu castigul milanezilor zic eu... Dar in semifinale nu va avea un meci usor realul eu zic asa semi: real - arsenal si milan - porto Iar la uefa : finala: newcastle vs inter sau valencia - depinde cum cada astea in sferturi! si dak s-au calificat ca nu stiu exact de el doua, oricum newcastle zic ca ajunge sigu, in celtic imi bag pula de bulanosii draq si cam atat! A si al noi in dinamo - steaua va fi sa zicem 2-1 sau 3-1.. :roll: |
Originally Posted by TLD:
3-1 merge sigur. in privinta cl real sigur va trece cam greu de arsenal dar nici milan nu are meci usor. iar finala o va castiga milan doar daca apararea realului va gafa. daca se apara ca in meciul cu bayern de acasa nu ii vad bine pe milanezi REAL 4EVER |
Ale! Dupa un meci greu, am mai acaparat trei puncte. Poate in top 5 la final?
|
vise, multe vise :)
dati un scor pt dinamo-steaua io zic un 3-1 |
Ionutz, linishteshte-te. Dinamo va cashtiga 2:0, dar fotbalul e in pierdere.
maidan, baltoaca, fetze patibulare, pushcariashi, militzieni, gorile, jeg, mazga |
Meciul - de tot rahatul
Insa finalul a fost misto... Scor final: 2:1 |
Originally Posted by BeNnY:
P.S: Mi-a iesit unu din pronosticuri... :P |
Si mie... eu am zis: 3-0, 2-1, 3-1 :)
|
chiar vazusem si eu zilele astea un meci din spania...si azi uitandu-ma la dinamo-steaua mi-a venit sa plang (de mila)! important e ca dinamo a luat punctele! (golul lui grigorie a fost adevarat)
|
dupa golul stelei nu am mai sperat la victorie si cred ca nici jucatori dinamovisti nu mai credeau, cu toate ca ei asa ziceau\
dinamo e noua campioana:) |
Interesant mi s-a parut la Milano.
|
nu m-as avnata sa fac asemenea afirmatii...desi ar fi fain sa faca eventul :wink: |
Ce grabita e lumea in ziua de azi... |
Dinamo-n B, baaaa! :P
|
viseaza lumea-n continuare :wink:
|
yeah...... 1-0 pt Romania!!
|
cam naspa gol, cu mult noroc
|
2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|