![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
meaning i'm sorry..you know what for :D |
Mai e timp pana la sfarshitul saptamanii sa votatzi pentru actualul meci. Duminica e meci nou! Surprize-surprize... :lol:
|
Pot sa pariez cine o sa fie...
|
Nah hai sa auzim pariuri pana atunci. :) Bring it on guys! Pariul corect o sa fie e cashtigator. Ma gandesc eu ce sa fie! ;)
|
propun Benny vs. Haley Joel Osment
|
Originally Posted by Leonard:
Hahahahahahaha! Super tare faza! :) Am spus PARIURI!!! Okey...facem asha...Pariuri shi propuneri...datzi o propunere shi un pariu! :) By the way Leo...congrats. I got the feelin` u will win! :D |
Propun Ambra Blu vs. Ebert!
This is a joke. :D :) :lol: :wink: |
Originally Posted by ogto:
Da` cine fras imi da mie poza cu Ambra Blu? Eu intzeleg ca-l "veneratzi", da` trebe` poza "drajii" mei..Bine??? |
Originally Posted by Leonard:
I like this a lot. Notata! :D |
Yo propun Gandalf vs Sir Ian McKellen :lol:
|
Originally Posted by TLD:
Hahahahahahahahahahahahahahah! :lol: Mama ce te f**e Demona la faza asta! :) Dude, I'm so sorry for you... |
asta ar merge :D :D :D :D |
CURSEEEEEEEEESSSSSSSSS!!! Din cauza ta, trebuie sa schimb meciu`! Sau itzi dau premiu` ca ai ghicit bine! CURSSSSSEEEEEEEEESSSSSSSS Dar, ca sa fie surpriza...o sa fie ei doi dupa meciul...meciurilor! ;) Somebody is gonna have a surprise! ;) |
Originally Posted by Demona:
de ce nu imi place cum suna chestia asta? |
Quote:
n-o iau ca pe-o gluma. oricat de mult mi-ar placea sa piarda criticul ala flasc roger ebert, trebuie sa intreb: ce-a scris ambra blue, pana la urma? |
Iconoclast in revista
acum gaseshti nr 2 shi pe site |
danica, nu prea pricep ce spui. 'iconoclast in revista' - cine, de ce, cum adica?
|
Adik rubrica Iconoclast din revista Cinemagia ..duhh!!http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...?t=3166&hist=0 shi uite aici articolul in intregime http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...?t=1990&hist=0 ok??ai priceput?
|
ah, ce asteptam sa sari cu barda, danica! mai usor cu foliculina, danica! asta ca sfat general, nerautacios (ok, poate putin rautacios).
|
Originally Posted by notorious:
ti-ashi spune shi eu mai ushor cu testoteronul...dar nu cred ca e cazul mey Junior !!shi doar incercam sa te indrum ..cinefilul lui mamica ..nu te mai agita cand nu e cazul?ok?Suna-ma cand o sa cresti mare! :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 00:25. |