![]() |
Quote:
|
Raman la parerea ca e de la tine... cum nimeni altcineva nu s-a mai plans...
|
guys...you're so sweet!
meritati o tona de pupici! luv you all! :D |
And a one, and a two, and a three.... ricutza!!! :)
|
Inca un vot si de la mine... pentru eroina noastra...
Ricutza! Monica Bellucci n-are nici o sansa in acest meci... ... si in sfarsit si-a revenit la cap TLD... a votat cu cine trebuie nu cu babet Bellucci... :D |
Logic ca am votat cu ricutza, care imi este mult ami draga decat bellucci! Dar ajungand la comparatia jolie ricutza... ma pufneste rasul... Nici o sanasa pt big foot jolie! Si da e mnevra al topicul vedetelor! :lol:
|
Am votat impoatriva lui TLD,dar acum Ricutza definetley... (*) Vad ca Demona a sustinut varianta mea 8) -Belucci (*) (*) (*) Voiam sa vad dak are TLD emotii.... :D
|
Hmm..nu intra omul pe net 1 zi 2 si vad ca lumea isi face de cap pe aici... :P
Era mult mai indicat ricutza vb drew dar in fine... Votez cu Belluci. |
raptor tu cu cine votezi?
|
Originally Posted by raptor:
|
Quote:
...Eu asa as zice... :D |
Originally Posted by raptor:
|
...Tot din lene..n-am mai numarat voturile, dar clar ca ricutza conduce. TLD, las-o pe Jolie alone. Ce daca are big feet? Uite cine vorbeshte...hairy-feet Neobbit! :evil:...
|
Originally Posted by Demona:
P.S: Dupa ce a vazut tomb raiderul aseara din nou mi s-a parut ca arata mai bine in unu decat in cradle of life... Nu vi se pare? |
Si mie mi-a placut Jolica in Lara Croft: Tomb Raider-ul de aseara
![]() |
Lol... Aseara in Tomb Raider, nu cred ca era o scena in care sa nu-mi sara sani ei in fata, sau sa nu-i sara sanii in sus si in jos pur si simplu :D. Este o parte mai "vulgara" a filmului reusita, mi-a placut :D.
|
Filmul ala a fost realizat k sa ne aruncam de la balcon ...sau balcoane ... get it ? :lol:
|
Traisca testorsteronu`!!! :lol:
|
votez cu ricutza daca n-am facut-o deja.am vazut-o doar in pozele in care mi le-a aratat Demona,dar din cate mi-a spus e simpatica.
|
Cred ca sunt primul care voteaza.....Monica Bellucci
|
All times are GMT +2. The time now is 16:27. |