Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Oscar 2004 (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=244)
-   -   Cel mai bun film (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83958)

BeNnY 01 Mar 2004 22:37

Nu mai scriu nimic aici pt ca deja profanez topicuri!

Si ti-am dat definitia din dictionar ca sa vezi si tu ce inseamna a critica! Mai bine intreaba-l pe ALS ca sunt destul desigur ca el stie!

Nu mai scriu nimic aici pt ca deja profanez topicuri!

ogto 01 Mar 2004 23:26

Gollum, tampitule (asta a fost o insulta, nu o critica, sau putin din ambele)... Tie iti place LOTR deoarece ai fost spalat pe creier si ti s-a impus ca este cel mai tare film etc. Daca nu ai vreun argument SOLID prin care sa zici ca a meritat TOATE oscarurile, atunci taci din gura si posteaza cand ai ceva, cu un oarece grad de inteligenta, de postat. Nu pt. ca tu cerzi ca LOTR e super tare... Estica incultii aia care stiu numai: "2Fast2Furios" si "Bad Boys 2"...

BeNnY 02 Mar 2004 10:39

Wraith si Gollum... cu dedicatie speciala de la Domnul Cheloo... ma gandeam ca vi se potriveste voua... si chiar vreau sa-mi raspundeti la intrebare!

"Daca statul ar fi condus de-un poponar te-ai f**e in cur?" - Copyright Cheloo :lol:

Voi aveti pareri personale ?

Gaandalf 02 Mar 2004 13:16

va transformatzi in mine shi Marx .... :lol:

Sm�agol-Gollum 02 Mar 2004 13:26

Ma ogto.tu de ce naibii te bagi in seama?? Eu ma contraziceam cu benny, nu cu tine? Clar??

WraIth 02 Mar 2004 15:30

Ma Smeagol vad ca te "certi" cu mai toti p'aici :D

BeNnY 02 Mar 2004 16:35

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

Ma ogto.tu de ce naibii te bagi in seama?? Eu ma contraziceam cu benny, nu cu tine? Clar??

Bine, si eu vorbeam cu tine! Acum raspunde-mi la intrebari lasa-l pe ogto

Nightwane 02 Mar 2004 17:19

respectul e o notiune total necunoscuta tie, nu?

Sm�agol-Gollum 02 Mar 2004 18:11

Pt ce respect? Daca el nu ma respecta pe mine, atunci eu de ce sa-l respect pe el??
Eu ma contraziceam cu benny, shi atunci se baga shi ogto shi ma face tampit!! Pt ce respect????

BeNnY 02 Mar 2004 18:19

Eu vad ca tu ai probleme cu intelegerea...

RASPUNDE-MI LA INTREBARI! Nu mai evita atat! Daca am inceput asta, si ai vrut sa incepem, ATUNCI SI TERMINAM! :x

ogto 02 Mar 2004 20:25

Pt ce respect? Daca el nu ma respecta pe mine, atunci eu de ce sa-l respect pe el??
Eu ma contraziceam cu benny, shi atunci se baga shi ogto shi ma face tampit!! Pt ce respect????

Lol... Eu ma bag in seama? Amusing... Daca eu consider ca te certi ca un tampit si ca nu sunt de acord cu ce zici tu, te-am contrazis si am zis ce am avut de zis. Te fac tampit pt. ca esti un spalat pe creier care i-a totul cum i se da si pt. ca nici nu ai curaj/inteligenta sa ne contrazici si sa ne dai argumentele tale... Tot ce am zis eu este "Politically corect", deci nu-mi spune mie ca ma bag in seama. And I don't want, nor need, your respect.

Sm�agol-Gollum 02 Mar 2004 22:06

Hai gata!!! Nu conteaza, ca iar deviem de la subiect.

BeNnY 03 Mar 2004 10:06

Funny

De curiozitate, ati inteles ce-am vrut sa spun cu intrebarea aia? Wraith, Gollum?

WraIth 03 Mar 2004 10:11

Da .Cel putin eu m-am prins dar nu cred ca este nevoie de un raspuns nu? :roll:

BeNnY 03 Mar 2004 10:12

Si de ce anume te-ai prins?

Si ba da, eu astept raspuns :wink:

WraIth 03 Mar 2004 10:18

Dar tu ce ai zice la o asa intrebare?? :lol:

BeNnY 03 Mar 2004 10:20

Hai ca n-are rost ca vad ca tot prost ai ramas......

Trebuie sa scriu 7 mesaje ca sa raspunzi la o intrebare? Da-o dracu de treaba...

WraIth 03 Mar 2004 10:22

Bine.Nu in nici un caz.Ca shi acuma ti-am spus: nu m-am luat dupa Academie

Nightwane 03 Mar 2004 10:39

dar dupa ce te-ai luat? ca parerea ta sigur nu e...te-ai luat si tu dupa niste oameni...

raptor 03 Mar 2004 11:39

Ma plictisiti. (*)

All times are GMT +2. The time now is 21:28.