![]() |
Nu mai scriu nimic aici pt ca deja profanez topicuri!
Si ti-am dat definitia din dictionar ca sa vezi si tu ce inseamna a critica! Mai bine intreaba-l pe ALS ca sunt destul desigur ca el stie! Nu mai scriu nimic aici pt ca deja profanez topicuri! |
Gollum, tampitule (asta a fost o insulta, nu o critica, sau putin din ambele)... Tie iti place LOTR deoarece ai fost spalat pe creier si ti s-a impus ca este cel mai tare film etc. Daca nu ai vreun argument SOLID prin care sa zici ca a meritat TOATE oscarurile, atunci taci din gura si posteaza cand ai ceva, cu un oarece grad de inteligenta, de postat. Nu pt. ca tu cerzi ca LOTR e super tare... Estica incultii aia care stiu numai: "2Fast2Furios" si "Bad Boys 2"...
|
Wraith si Gollum... cu dedicatie speciala de la Domnul Cheloo... ma gandeam ca vi se potriveste voua... si chiar vreau sa-mi raspundeti la intrebare!
"Daca statul ar fi condus de-un poponar te-ai f**e in cur?" - Copyright Cheloo :lol: Voi aveti pareri personale ? |
va transformatzi in mine shi Marx .... :lol:
|
Ma ogto.tu de ce naibii te bagi in seama?? Eu ma contraziceam cu benny, nu cu tine? Clar??
|
Ma Smeagol vad ca te "certi" cu mai toti p'aici :D
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Bine, si eu vorbeam cu tine! Acum raspunde-mi la intrebari lasa-l pe ogto |
respectul e o notiune total necunoscuta tie, nu? |
Pt ce respect? Daca el nu ma respecta pe mine, atunci eu de ce sa-l respect pe el??
Eu ma contraziceam cu benny, shi atunci se baga shi ogto shi ma face tampit!! Pt ce respect???? |
Eu vad ca tu ai probleme cu intelegerea...
RASPUNDE-MI LA INTREBARI! Nu mai evita atat! Daca am inceput asta, si ai vrut sa incepem, ATUNCI SI TERMINAM! :x |
Lol... Eu ma bag in seama? Amusing... Daca eu consider ca te certi ca un tampit si ca nu sunt de acord cu ce zici tu, te-am contrazis si am zis ce am avut de zis. Te fac tampit pt. ca esti un spalat pe creier care i-a totul cum i se da si pt. ca nici nu ai curaj/inteligenta sa ne contrazici si sa ne dai argumentele tale... Tot ce am zis eu este "Politically corect", deci nu-mi spune mie ca ma bag in seama. And I don't want, nor need, your respect. |
Hai gata!!! Nu conteaza, ca iar deviem de la subiect.
|
Funny
De curiozitate, ati inteles ce-am vrut sa spun cu intrebarea aia? Wraith, Gollum? |
Da .Cel putin eu m-am prins dar nu cred ca este nevoie de un raspuns nu? :roll:
|
Si de ce anume te-ai prins?
Si ba da, eu astept raspuns :wink: |
Dar tu ce ai zice la o asa intrebare?? :lol:
|
Hai ca n-are rost ca vad ca tot prost ai ramas......
Trebuie sa scriu 7 mesaje ca sa raspunzi la o intrebare? Da-o dracu de treaba... |
Bine.Nu in nici un caz.Ca shi acuma ti-am spus: nu m-am luat dupa Academie
|
dar dupa ce te-ai luat? ca parerea ta sigur nu e...te-ai luat si tu dupa niste oameni...
|
Ma plictisiti. (*)
|
All times are GMT +2. The time now is 21:28. |