![]() |
Citatul nu e din film, cred ca apartine regizorului.
Va cer scuze pentru mesajele de ieri, alea cu ****, eram cam nervos, aveam draci si asa i-am exorcizat. :D |
Originally Posted by bogie:
TAXI DRIVER |
Da
|
Iata indiciile mele:
1. Planeta Maimutelor 2. Bone Daddy 3. Danny 4. Gheare |
nightwane, cu tot respectul fata de tine, te anunt ca incepi sa suni ca profa mea de istorie, o baba ramolita care iti pune intrebari intentionat ca sa nu poti raspunde. nu te mai ascunde atata dupa degete si pune si tu indicii pertinente pt filme pertinente, ca gaandalf sau lilla!
acum, sperand ca nimeni n-o sa mai caute pe imdb, sunt curios cine ghiceste! |
Originally Posted by notorious:
ma chinui si eu ce sa fac :lol: :lol: |
Eu am cautat Bone Daddy pe IMDB si culmea... exista un film numit Bone Daddy :lol: Un horror prost :D
|
Ne-ai bagat in ceata deasa... sunt prea multe indicii :D
|
Mai oameni buni, nu mai cheat-ati cu imdb! :-?
|
sa inteleg ca vreti sa va zic ce film e ? :D
|
8) Ne lasam "batuti" ...cu frisca!! :lol:
|
Quote:
am incercat si eu sa caut pe imdb, dar n-am reusit sa inglobez toate indiciile deoarece apartineau unor domenii diferite. deci, nu vad cum as putea gasi un film numai din indicii pe imdb nici daca as vrea. deci, nightwane... nu ne mai tine in suspans! vrea si eu sa vad daca macar am auzit de el. |
simpatica poza, nightwane. pacat ca nu prea ti se potriveste... poti sa-mi dai cateva informatii despre 'oublio', filmul despre care ziceai pe 'primul film', topic-ul lui marx? eu i-am dat un search pe imdb mai demult si nu l-am gasit. ai niste actori... regizori... ceva cu care sa-l 'ochesc'?
|
Originally Posted by notorious:
|
Right you are Ilila. Si de ce nu mi se potriveste avatarul?
Oricum filmul pe care-l propusesem eu era: Tim Burton's The Nightmare Before Christmas Indiciile: Planet Of The Apes - rregizat de Tim Burton Bone Daddy - nick-ul lui Jack Skellington Danny - Danny Elfman (muzica) Gheare - Claws .. Sandy Claws -- asa-i ziceau lui Mos Craciun. |
am vazut Nightmare before Christmas dar indiciile au fost total paralele. A lipsit cel mai important indiciu: "papusi". Da si tu niste indicii legate de filmul respectiv. Ai idee cate "Planet of the Apes" au aparut? din cate stiu, cel putin 5, iar cel regizat de Tim Burton nu e cel mai reprezentativ dintre ele si nici cel mai reprezentativ al lui Burton. Un exemplu mai inspirat ar fi fost "Edward Scissorhands"
|
Cred ca indiciile ar trebui sa se refere strict la film, nu la alte filme ale regizorului respectiv, unde a mai jucat actorul principal etc.
|
hai ca incerc eu daca nu mai propune nimeni:
tigari sex oral casete video vanzator hockey e mura'n gura daca ati vazut filmul! |
Clerks
|
Originally Posted by bogie:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:12. |