![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
Bey! Aici o sa se puna restrictzie de varsta la topice! Ce dreq avetzi? Mai bine shtiu ca blochez topicu` shi imi bag ceva in tot. Copiii care nu shtiu nimic altceva sa faca decat sa mircuiasca pe forum sunt rugatzi sa o faca in alta parte! |
Originally Posted by Demona:
DE CAND ASTEPTAM SA VINA CINEVA SA SPUNA ASTA!!! MULTUMESC DEMONA!!! |
Originally Posted by BeNnY:
Este a luda! Eu una cred ca Wraith shi Smeagol sunt una shi aceeashi persoana. Cineva care se plictiseshte shi trebuie sa ishi raspunda singur la intrebari. Pentru asta nu e nevoie sa stea pe Forum. Poate sa stea acasa, sa se uite in oglinda shi sa vorbeasca cu el insushi. Cred ca asha ar deranja mai putzina lume. Deviere de la topic...dar nici chiar asha... |
Originally Posted by WraIth:
22. Eu zic ca au trecut destui in care am putut sa invatz destula Sindarina. Tu ce zici? Shi clar ca nu o sa invetzi intr-o zi ce eu inca mai invatz...de 8 ani... |
Originally Posted by Undomiel:
Uhmmm...Dex-ul l-am primit shi eu din Canada. L-am vazut shi in Germania, dar era tradus in germana shi nu era deloc "cool". Cred ca pe net daca cautzi e posibil sa gaseshti Dex-uri Sindarin-Englez. Daca nu "Silmarillion"-ul are la sfarshitul cartzii un apendix cu cuvinte elfeshti, dar acelea sunt dialectul Quenya. |
Originally Posted by Ionutz55:
Ionutze pe bune! Asculta-l pe Gaandalf. Eu am citit cartzile in engleza, romaneshte shi germana shi pot spune ca traducerea germana e mai buna ca aia romaneasca. Poate daca gaseshti LOTR sunt alta editura decat Rao sau tradusa de altcineva...nu de Irina Horia. |
Eu am gasit pe net dexul...
|
acum am citit razboiul ce s-a dus mai devreme.merci Demonei ca imi apara topicul,desi se poate spune ca este al ei,ea stie elfa.Wraith si Gollum sunt rugati sa se limiteze strict la topic...
mie dexul mi l-a dat Demona si mi-am facut copie xerox dupa el.momentan stau si ma chiorasc in el ca boul la poarta noua si incerc sa retin ceva din cuvintele alea.:lol: |
hehe!ai inca 21.pe 26 faci 22!hoato! ;) |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
Cand e cheful? |
Bey! Trebuia neaparat sa spui data? Shi hoatza intodeauna am fost! ;) Undomiel...nu e chef niciunde! |
:( Pacat.Oricum la multi ani din partea mea!Vreau sa te intreb daca stii discursul ce il avea la un moment dat in film Arwen cu Elrond.In The Two Towers cand Arwen incepea sa planga si Elrond o intreba daca el nu are dragostea ei sau ceva de genul.Daca il stii nu il postezi sau sa imi trimit mesaj privat.Multumesc!
|
Pt Undomiel...
Thx de urare. Nu mai iti trimit mesaj privat. De acum pentru ca s-a deschis topic cu subiectul, tot ce tzine de Middle-Earth Languages se posteaza aici. Shi cam asta ai cerut tu...
Elrond: "Tollen i lu. I chair gwannar na Valannor. Si bado, no cirar. Ah im, u-`erin veleth lin?" Arwen: "Gerich veleth nin, ada!" In traducere: Elrond: "The ships are leaving for Valinor. Go now before it too late. Do I not also have your love?" Arwen: "You have my love father!" Vocabular: i = the lu = time chair = ships gwannar = depart, verbul "gwanna-"= to depart (dar shi "to die") na = to Valannor = Valinor (Valannor este o forma a lui Balannor. Tolkien a renuntzat sa-l mai foloseasca, inlocuindu-l la un moment dat cu Dor-Rodyn. Balannor este cuvantul "sindarinizat Noldorin" al lui Valinor. Sindarii shtiau acest pamant ca Dor- Rodyn). si = now bado = go, verbul "bad-" = to go no = before cirar = sail, verbul "cir-" = to sail ah = and im = I u = not `erin = I have, forma a lui gerin = I have veleth = love, forma a lui meleth = love lin = your nin = my gerich = you have, verbul "gar-" = to have, to hold; ch - poate fi shi un inlocuitor a lui "you" ada = father, mai mult "daddy", forma a lui "adar" = father There you go girl! |
Re: Pt Undomiel...
mie mi-a atras atentia chestia asta din tot ce i-ai spus fetei aleia.nu vreau sa te jignesc in nici un fel si am urmarit evolutia ta pe aici,dar tot nu inteleg cum ai reusit sa inveti toate lucrurile acelea.vreau sa te intreb si eu ceva.cum se spune in sindarina:"cum te cheama?" si raspunsul la intrebare:"numele meu este...cutare." ? multam bazato! ;) |
Demono!pe unde umbli?de unde intri de pe net?
|
Eu de la lucru. Tu pe unde umblii, ca acasa shtiu ca nu mai ai net! :lol: |
Re: Pt Undomiel...
Originally Posted by Little Dique:
Nu m-ai jignit cu nimic Dique(dude you really got a freakin` funny name!)Macar shtiu ca cineva citeshte chestile alea ce le scriu. Shi cum adica "urmarit evolutzia"??? Sunt urmarita mai nou? Ete fleoshc!!! :evil: Shi e n-shpea oara ca repet...am invatzat in timp shi cu rabdare. Sindarina: "Man ess lin?" (What's your name?) "Tithen ess nin." (My name is Little.) ..No problem...funny-dude! ;) |
sunt la Zmogo!m-a dat sotia afara din casa! :lol: |
Deci, nu eshti normal? Ce ai facut iar? Saluta-l pe Zmogo din partea mea shi zi merci ca te lasa sa stai la el. Da un telefon shi zi-mi care e faza ca nu ne mircuim acuma pe Forum. Plus ca eu o sa lipsesc o perioada de cam o saptamana cu plecarea asta! :) Asha ca all you fans...see ya all another time, ca eu am treba in real life!!! :) Freak...crazy mother f***er, ai grija ce faci! :) Navaer! |
o sa am.thanks girl.la multi ani si...stii tu.distractie la bucale. :) |
All times are GMT +2. The time now is 22:13. |