![]() |
hmm...italiencele?
m-ati facut curios.. cine joaca si cum |
check out: www.italiencele.ro...
gasesti cam tot despre film acolo, cu cine, ce, unde si si un forum unde-ti poti spune ideile etc. p.s. nu te speria de afis... multi au zis ca-i prost, dar nu inchide pagina numai pentru ca s-ar putea sa nu-ti place prina poza... have fun! |
De ce sa se sperie de afis? Afisul este unul comercial: gagici, tate, doar trebuie adus publicul in sala. Iar o data ajuns acolo, publicul va constata ca filmul este foarte bun. Mie afisul mi se pare ok.
|
Originally Posted by lynx:
stiu, si mie imi place :D ...are ceva ascuns si misto in el. este chiar potrivit....dar daca ai intrat pe topicu' www.italiencele.ro de aici, o sa vezi ca primele reactii sunt negative... de aia am zis asta, desi mie chiar imi place, pentru ca numai asa, dupa afisi nu-ti dai seama chiar direct despre ce este vorba in film, cine este cine si care le este rolu'... si merge perfect cu filmu' dupa mine :happy: |
Pai romancele is renumite peste tot in lume. Pentru de toate. Am vazut un film mai recent la TV, nu mai stiu care era, in care o romanca a aparut intr-un rol secundar, la sf. filmului scria:
Cast: ................. ................ the beautiful woman......si era numele unei romance. Nici rusoaicele nu sunt de aruncat.... |
Eu nu inteleg nimic din articolul asta....:)
http://www.jurnalul.ro/modules.php?o...rder=0&thold=0 |
pai e simplu ..
Au facut un film kre mult timp a fost interzis de cnc shi kre s-ar putea sa aibe premiera la Patria pe 29 octombrie. Producatorul shi Catalin Saizescu s-au certat s-au dar au ajuns la un armistitziu k sa lanseze filmul shi sa nu fi dat 17 miliarde degeaba. Filmul e dur, are limbaj dur shi presupun k shi scene mai dure. Publicul target este adolescentu - 14-21 de ani. Cica au ras unii la vizionari kre au avut loc pana akum dar au fost cam incuiatzi shi nu au vazut substratul. Nu shtiu dk are sau nu substrat ptr k nu am vazut filmul. Dar curiozitatea mea a fost trezita. Asta am intzeles io'. |
La munca!!!!
ce va TOT VAICARITI ATATA, DARK ANGEL,scrii ca mine in clasa a 10a cand plangeam prin revistute de cinema la capataiul marii noastre cinematografii. cinemat ro e un cacat! e sublima si nu e..... toti vreti pe marile ecrane....astia care vor sa faca film s-au gandit s-o ia mai de jos??? alea de pe vreme lui ceasca erau multe si proaste, din 1957 si pana acum s-a facut numai la buftea 600 de l.m. din care maxim 10-15 au avut ceva ecou. ne tot luam de padurea spinzuratilor, moara cu noroc(asa cum faceau si cinefili din 70) ca au luat premii etc, fratilor alea au fost in anii 60!!!!
|
|
Gica Preda mi se pare un regizor interesant. Am vazut unele dintre filmele sale din facultate, nu erau rele deloc. Sunt curios sa vad cum a iesit filmul sau de debut. Cand apare?
|
preda mi se pare un tip genial ! are o capacitate de a imagina aproape deliranta !
daca spun ca am lucrat in echipa lui la "ingerul necesar" ma banuiti de parti pris. veti vedea ce nu ati vazut inca in materie de imagine in filmul romanesc ! spatii albe imense, un refuz al oricarui sentiment, o proba de cinema rece, precis, farmaceutic... in ciuda faptului ca el ca persoana e un tip misto si aparent comunicativ ! iar cursurile lui de la institut sint un spectacol... |
@gogu
esti foarte convingator cand spui ca e "genial"... nu-i faci nici un bine cu limbajul si tonul asta de exclamatie neintrerupta... |
gica ori tu ai facut filmul asta , ori fratele, prea il lauzi!
|
Monica Barladeanu in noul film Cristi Puiu... "Moartea domnului Lazarescu".... :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
|
Pai de cand beam pe vremuri cafea Elita si ma gandeam la Monica Barladeanu, dupa care cate o scurta injectie de 50 de Alexandrion inainte de masa de amiaza;vazand-o tot pe ea pot sa zic ca Monique a evoluat ...
|
Monica Barladeanu? Este clara miscarea: Puiu spera ca romanii se vor duce sa-i vada filmul pentru ca este trecut si acest nume pe afis. De altfel, nu este singurul care face asa ceva. Este si asta o reteta.
|
Da cine e frate asta? E fufa lu' ala de la b1, mare scula....zici ca pe afis e vreo Sharon Stone, daca nu era postul b1 (ne scuzati vb. carcotasilor), nici nu se auzea de ea. Imi dau seama cum joaca.
|
Originally Posted by nume:
|
Originally Posted by Jay:
|
@ mala : pas fah !
|
All times are GMT +2. The time now is 06:21. |