Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Videoclipuri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82932)

ogto 05 Mar 2004 17:46

Mie imi plac la nebunie videoclipurile LIVE... Alea facute bine si cel mai buna care l-am vazut pana acuma este al lui Jimi Hendrix cu Purple Haze! Melodia suna mai bine in clip decat in album...

Demona 06 Mar 2004 15:16

Am revazut ieri un mai vechi videoclip al formatziei KoRn - "Right now". Damn freakin` painfull. E un videoclip animat, dar are nishte scene dureroase shi unele scarboase!

Shi altul, care e mishto e Ice Cube shi KoRn - "F*** Dieyin`". Pacat ca KoRn are doar o parte instrumentala la producerea piesei...

ogto 06 Mar 2004 22:20

Cele mai bune dlipuri le are FatBoy Slim! Fara indoiala, toate clipurile sale sunt geniale, amuzante si bine facute. Watch them and like them!

Ionutz55 06 Mar 2004 22:27

voi ce programe de muzica prindetzi??

BeNnY 07 Mar 2004 00:33

Bune, sunt... hmm... adica... E.. VH1 ... MTV s-a lamerit rau

christi 07 Mar 2004 11:16

MTV Romania sint penibili.
Insa MTV2 Ruleeeeeez!
Mai e si Viva Plus, care are citeva emisiuni foarte misto.
Iar VH1 - uneori.

BeNnY 07 Mar 2004 12:30

Care MTV2?

WraIth 07 Mar 2004 13:52

Voi acolo in Vest le prindeti pe toate acestea??? :-? La noi se prinde numai MTV(asa post mai klumea)shi pacat.Sunt unele shi mai bune numai ca nu avem parte de ele.Voi ce credeti:
PrafInOchi este un fel de copie de la LinkinPark??(a fost odata o dezbatere de genu asta la SELECT)Au unele gesturi cam asemanatoare nu??

christi 07 Mar 2004 14:08

Orice persoana din tara abonata la RCS poate prinde MTV2. Nu are importanta orasul.
Ideea e ca MTV2 nu este decit in pachetul extra, ala cel mai scump (7usd cu hbo cu tot).

Ionutz55 07 Mar 2004 15:56

io am cel mai varza pachet si prind 4 discovery,hbo + mtv,mtv hitts,mtv base, mtv 2, vh1, vh1 clasic :D :D :D

si fara decodor sau alte chesit :D

WraIth 07 Mar 2004 20:35

Voi sunteti bazati mai! Eu nu prind decat Atomic shi MTV :cry: :lol: :lol:

Ionutz55 08 Mar 2004 20:34

:D :D :D

Demona 08 Mar 2004 21:12

Originally Posted by Ionutz55:

Sa vedem...MTV Romania, MTV 2(Anglia), MTV Hits, MTV Base, VH1, VH1 Classic, Atomic...dar preferam un VIVA 2 in loc de MTV Romania...

Bogie 09 Mar 2004 01:13

Quote:

Mie imi plac la nebunie videoclipurile LIVE... Alea facute bine si cel mai buna care l-am vazut pana acuma este al lui Jimi Hendrix cu Purple Haze! Melodia suna mai bine in clip decat in album...

Sa vezi Iron Maiden -live in Rio; mai multi oameni acolo decat toti fanii Limp BIzkit + Linkin Park din toata lumea :D
Sau Queen - live at Wembley.

blitz43 09 Mar 2004 15:33

Originally Posted by bogie:

Sa vezi Iron Maiden -live in Rio; mai multi oameni acolo decat toti fanii Limp BIzkit + Linkin Park din toata lumea :D
Sau Queen - live at Wembley.

Nu conteaza cantitatea, ci calitatea! :lol:
Am revazut azi-noapte: MEGADETH - Rude Awakening!
Un Mustaine in super forma (la vĂ¢rsta lui!)! Sunt curios cu ce apare nou pe piata, dupa ce si-a concediat toti colegii :lol: ! Chiar imi pare rau de Ellefson!
Parerea mea!

Ionutz55 09 Mar 2004 18:37

Originally Posted by Demona:

Sa vedem...MTV Romania, MTV 2(Anglia), MTV Hits, MTV Base, VH1, VH1 Classic, Atomic...dar preferam un VIVA 2 in loc de MTV Romania...

io preferam un mtv europe in loc de mtv romania :D
asa prefer base pt. ca sunt un fan hip-hop si vh1 clasic, la care am revazut astazi stayn alive, presupun ca stiti cine interpreteaza melodia :D

Demona 09 Mar 2004 20:20

asa prefer base pt. ca sunt un fan hip-hop si vh1 clasic, la care am revazut astazi stayn alive, presupun ca stiti cine interpreteaza melodia :D

...Presupun ca The Bee Gees... :D Sau vorbeshti de varianta remixata de Wyclef Jean??? :D

Ionutz55 09 Mar 2004 20:31

Originally Posted by Demona:

...Presupun ca The Bee Gees... :D Sau vorbeshti de varianta remixata de Wyclef Jean??? :D

normal ca de bee gees, pe ailalta nu am ascultato. dar totusi originalul va ramane cel mai klume.
clipul runnin cantat de big si pac va place??

Demona 10 Mar 2004 20:28

Aaaaaaai! Mi-am adus aminte de un videoclip "tare"!!! Sor`mea tot il urmarea la TV. Statea cu orele in casa, in fatza TV-ului pe VIVA sa prinda Backstreet Boys - Everybody!!! :lol:

Ionutz55 10 Mar 2004 20:40

clipul ala cand lam vazut prima oara eram fan infocat backstreet boys si am ramas uimit, de fapt mia placut la nebunie. chiar daca il vad acum imi face placere sal mai urmaresc numai ca nu prea il mai dau

All times are GMT +2. The time now is 18:43.