![]() |
Originally Posted by chircuandreea:
Cine??? Asta e cantareata ceva? Bine ca nu ai zis Beyonce sau Shakira.... Totusi o voce cu V mare ramane Arnold: "Hasta la vista baby!" Plus ca a anticipat si lansarea Windows Vista. |
Vocile mele preferate:
Marlon Brando Al Pacino Jack Nicholson Joe Pesci Robert DeNiro |
Doamne cum am putut uita :( .... Lee Van Cleef (angel-eyes) in For a Few Dollars More si The Good, The Bad and The Ugly :love:
|
numai ca in For a Few Dollars More il cheama Mortimer *
|
Aishwaria Rai
|
M-am gandit la voci de cantareti, nu de actori...
De obicei actori sunt apreciati dupa fizic si miscare scenica, nu dupa voce in mod deosebit. Cantaretul Malinin in place, Celtic Woman, iar dintre actori Niculin (rus). |
Voci masculine:
Al Pacino - si vocea e doar una din calitatile lui Anthony Hopkins Robert DeNiro Tom Hanks Michael Caine Denzel Washington Matt Damon Voci feminine: Jodie Foster Monica Bellucci Keira Knightley Uma Thurman Halle Berry Ashley Judd |
Toti actorii mari se remarca prin voce dar park aici i-as pune pe Al Pacino, Morgan Freeman , Kevin Spacey si JODIE FOSTER!
|
Voci" George Constantin,George Cozorici,Florian Pittis,Claudiu Istodor,Valentin Teodosiu,Leopoldina Balanuta,Rodica Tapalaga,Tamara Buciuceanu,etc,monstrii sacri,actori iubiti,actori preferati,Actori.
|
O voce de aur a avut regretata Gina Patrichi, care a murit de cancer la laringe! Ajunsese in ultima faza a bolii sa-si piarda vocea temporar si nu mai puteau nici cei de la Teatrul Bulandra sa programezele spectacolele in care juca marea Gina Patrichi :love:
Ceea ce l-a facut pe Victor Rebengiuc ( o alta voce remarcabila! ) sa spuna cu durere "un actor care isi pierde vocea e un cadavru viu" |
octavian cotescu, pittis etc
|
O alta voce de aur: CONSTANTIN CODRESCU, alt mare actor dat uitarii. L-am vazut dand un interviu la TV. Pacat ca regizorii tineti nu-l mai solicita!
|
voteaza-ma te rog si mai da si in lista ta de mensenger sa ma voteze http://www.gandeste-liber.ro/fatade1....php?uid=27962
|
IMM, ramai pe topicul tau, nu invada tot forumul!
|
O alta voce de aur: Gheorghe Cozorici! Asta, asa ca tot am fost vineri la Bellu si i-am vizitat mormantul!
|
Nu am gasit aici u actor cu o voce inconfundabila: STEVE BUSCEMI. Vorbeste aproape ca Donald Ratzoiul. Dar il iubesc pe Steve.
Dintre actrite as mai aminti cateva care lipsesc aici: Anda Calugareanu, Sharon Stone, Meryl Streep si Margareta Paslaru. |
Buscemi intr-adevar.
Si Jeremy Irons la categoria *deep sexyvoice*. Si nu numai, am un audiobook de la Lolita citit de el, absolut incantator <3 |
Anthony Hopkins
Steve Buscemi Morgan Freeman |
javier bardem
jonathan rhys meyers ewan mcgregor jake gyllenhaal |
Pfff o gramada....arunc aici niste nume care imi vin repede in minte :D
Johnny Depp Liam Neeson Jeremy Irons Vincent Price John Malkovich Marlon Brando Ewan McGregor Hugh Jackman Alan Rickman Kevin Spacey Peter Cullen Sean Connery Mark Strong Morgan Freeman Christopher Walken Malcom MacDowell Clive Owen Anthony Hopkins Ben Kingsley Al Pacino Steve Buscemi Ray Winstone Tobin Bell Javier Bardem Dennis Haysbert Kiefer Sutherland Gary Oldman Edward Norton |
All times are GMT +2. The time now is 12:20. |