![]() |
Am gasit o solutie in 3 pasi:
Sean Gullette si Jennifer Connelly in Requiem for a Dream Jennifer Connelly si Russell Crowe in A Beautiful Mind Russell Crowe si Guy Pearce in L.A. Confidential (Recunosc ca a trebuit sa caut cate ceva despre Sean Gullette pt ca numele nu-mi spunea nimic) Propun Kevin Spacey si Denzel Washington |
Sal'!
Kevin Spacey & Annette Benning in American Beauty Annette Benning & Denzel Washington in The Siege Cam simpluta, no offense. Propunere: Val Kilmer & Ellen Burstyn. PAREREA MEA! |
Ellen Burstyn si Meg Ryan in "When a Man Loves a Woman"
Meg Ryan si Val Kilmer in "The Doors" Propun Morgan Freeman si Marcello Mastroianni (2 pasi) PS: Provocarea trecuta a fost inte-adevar "simpluta" si pt ca unii ziceau ca pana acum provocarile au fost grele si necesitau cautari pe imdb sau pe alte site-uri. :wink: |
sal'!
Mastroianni & Tim Robbins in Prêt-�*-Porter (1994) Tim Robbins & Morgan Freeman in The Shawshank Redemption Din nou, easy.... :lol: Propunere: Kim Basinger & Asia Argento PAREREA MEA! |
O legatura tot din 3 pasi:
Asia Argento + Samuel L. Jackson = "Triple X" Samuel L. Jackson + Kevin Spacey = "The Negotiator" Kevin Spacey + Kim Basinger = "L.A. Confidential" Tema: Robert Redford si Robin Wright Penn (eventual din 2) |
Sal!
Robert Redford si Michelle Pfeiffer in Up Close & Personal Michelle Pfeiffer & Robin Wright Penn in White Oleander. OK? That's a good one: Sean Connery & Ice T. PAREREA MEA!!!!!!! |
Ice T si Kevin Costner in 3000 Miles to Graceland
Kevin Costner si Sean Connery in The Untouchables propun Harvey Keitel si Halle Berry (din 2) |
Sal'!
Halle Berry & Wesley Snipes in Jungle Fever Wesley Snipes & Harvey Keitel in Rising Sun. Propunerea mea: Doug Bradley & Brad Pitt Indiciu: HELLRAISER. PAREREA MEA! |
Am gasit o varianta cam lunga (dar fiindca n-ai precizat pasii ma incumet...):
Doug Bradley in Hellraiser, regizat de Clive Barker Clive Barker a regizat Lord of Illusions in care joaca Scott Bakula Scott Bakula joaca in American Beauty alaturi de Kevin Spacey Kevin Spacey alaturi de Brad Pitt in Se7en. O alta povocare: Vivien Leigh & Brad Pitt [3 pasi] |
Sal'!
Sunt convins ca exista si alte solutii, mie asta mi-a venit in minte. Vivien Leigh & Warren Beatty in The Roman Spring of Mrs. Stone Warren Beatty & Don Cheadle in Bullworth Don Cheadle & Brad Pitt in Ocean's 11 Pentru "legatura" anterioara aveam ceva in genul: Doug Bradley & Craig Sheffer in HELLRAISER 5 - INFERNO Craig Sheffer & Brad Pitt in A River Runs Through It Era totusi pentru fanii HELLRAISER. "Legatura" de azi: Sam Neill & Melanie Griffith |
Melanie Griffith + Judy Davis = "Celebrity"
Judy Davis + Sam Neill = "Children of the Revolution" Propun Matthew Broderick si Val Kilmer. |
:lol: Sal'! :lol:
E simpla. Val Kilmer & Marlon Brando in The Island of Dr. Moreau Marlon Brando & Matthew Broderick in The Freshman :P "legatura" mea e Chevy Chase & Frances McDormand Astept si alti amatori. PAREREA MEA!!! :roll: |
Scarpinandu-ma cu mana dreapta la urechea stanga :
Chevy Chase cu Martin Short in Three amigos Martin Short cu Danny de Vito in Mars atack Dany de Vito cu Gene Hackman in Heist Gene Kackman cu Francis McDormand in Missisipi burning Exista sigur ceva mai simplu Next : Mia Sara cu Michael Douglas |
Sal'!
Mioa Sara si Charlie Sheen in Ferris Bueller's Day Off Charlie Sheen si Michael Douglas in Wall Street Legatura mea: Geneviève Bujold & Adam Sandler PAREREA MEA!!!! :lol: P.S. Vreti sa va distrati de coma?! Ia cititi aici: http://www.cinemagia.ro/movie.php?mo...t=959&his t=0 :lol: |
Hmm...
Genevieve cu Jeremy Irons in "Dead Ringers" Jeremy Irons cu Gabriel Byrne in "The man in the iron mask" Gabriel Byrne cu John Turturo in "Miller's Crossing" John Turturo cu Adam Sandler in "Mr. Deeds" Next: Leonardo Di Caprio cu Samuel L. Jackson(stiu, e usor :D ) |
Samuel L. Jackson & Christopher Walken in True Romance
Christopher Walken & Leonardo di Caprio in Catch me if you can Next job: Andrei Tarkovsky & Eric Roberts [2 pasi] |
v-ati plictisit de topicul asta?
|
nu, bah...
da' da-ne tu raspunsu'! OK?! :lol: VA SALUT! |
e simplu ma, uitati un indiciu:
nominalizare la oscar pt Eric Roberts |
***bump***
|
All times are GMT +2. The time now is 16:57. |