![]() |
Pai si "Chewie" credeti ca o sa joace de unul singur?
Oricum... filme asteptate anul asta mai mult printre "copii" sunt SpiderMan 2 si Harry Potter: Prizonierul din Azkaban |
Ar fi ceva sa joace Chewie singur. S-ar numi Star Wars 7:Chewie's Revenge:))
Cat despre Harry Pothead...Nu'l prea inghit. Spidey 2 ~~ iep, iep, iep |
Ar putea! Un script excelent ar fi: Chewee alergand pe parcursul filmului dupa lucas strigand: "DE CE DRAQ A TREBUIT SA MAI FACI O TRILOGIE SEQUEL?! NU TI-AU AJUNS BANII?!"...
Pai asta da blockbuster! :D |
Ar fi super tare :lol:
|
Un film romanesc bun,cu titlu decent,care sa nu fie despre handicapatzi,traficanti,prostituate sau proTV.
Ba nu,cu prostituate e bine. |
Originally Posted by ArsDeViu:
Potthead :lol: :lol: putzin mai shtiu faza asta... Spidey 2 de abea ashtept sa vad cum a ieshit ... :o |
La Spidey 2 sunt pareri foarte impartite..... :roll:
Cat despre "Potthead" chiar daca adultii n-o sa se uite la el, sunt milioane de copii care o sa cumpere bilete la filmul asta! Ganditi-va un pic ca Rowling este acum cea mai bogata scriitoare in viata! :lol: |
Mey, deci, mie Spider-Man 1 mi-a lasat un gust ciudat in fundul gurii.
Si cat despre Harry, eu am convingerea ca acest film va fi cel mai bun, nu numai de pana acuma, ci probabil si din intreaga serie. Combinatia intre cel mai intrigant dintre romane si un regizor deosebit ar trebui sa aiba succes. |
Eu am citit toate cele 5 carti Harry Potter si mi-au placut foarte mult! Mai ales a 5-a! Sper ca vor fi investiti bine cei 308 milioane de dolari in al III-lea film :lol:
|
Harry Potter este o tampenie. Din ce am vazut pana acum am ramas uimit nu in sensul bun al cuvantului. Oricum astept cu nerabdare Spiderman 2, Troya si Ce va fi maine, parca asa se traduce
|
Originally Posted by Ionutz55:
"Day After Tomorrow - Ce va fi dupa maine" cu acest titlu integral va aparea pe ecrane. |
Just wondering........
Ati vazut prezentarea la "Master & Commander"? Pare destul de promitator. Mie mi-a placut.Sper sa-l vad:)
|
Parca a fost deja pe la noi la cinema Master&Commander. Imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad.
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
Din curiozitate o sa vreau sa-l vad shi eu ddar nu sunt prea entuziasmat ... |
Din cate am auzit nu este chiar asa o capodopera!!
|
Eu am auzit ca e foarte bun... dar asta din auzite... a fost la noi prin cinematografe dar nu s-a inghesuit asa mult lumea sa-l vada... nici eu nu l-am vazut
|
Eu unu astept sa vad Troya, Ce va fi maine, Omul paianjen 2 si altele :D
|
"ce va fi maine" ? Ala e film? Si daca da, ce film e?
|
referitor la master and commander...dintre filmele care sunt nominalizate la oscaruri (ce-i drept n-am vazut seabiscuit) asta-i favoritul meu...
|
Originally Posted by BeNnY:
E cumva filmu' ala postapocaliptic (parca...) a lui Emmerich? Cu New York-ul invadat de ape? |
All times are GMT +2. The time now is 12:05. |