Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   Cele mai asteptate FILME (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81860)

BeNnY 18 Feb 2004 21:57

Pai si "Chewie" credeti ca o sa joace de unul singur?

Oricum... filme asteptate anul asta mai mult printre "copii" sunt SpiderMan 2 si Harry Potter: Prizonierul din Azkaban

ArsDeViu 18 Feb 2004 22:05

Ar fi ceva sa joace Chewie singur. S-ar numi Star Wars 7:Chewie's Revenge:))

Cat despre Harry Pothead...Nu'l prea inghit.
Spidey 2 ~~ iep, iep, iep

TLD 18 Feb 2004 22:50

Ar putea! Un script excelent ar fi: Chewee alergand pe parcursul filmului dupa lucas strigand: "DE CE DRAQ A TREBUIT SA MAI FACI O TRILOGIE SEQUEL?! NU TI-AU AJUNS BANII?!"...

Pai asta da blockbuster! :D

ArsDeViu 19 Feb 2004 23:12

Ar fi super tare :lol:

raptor 20 Feb 2004 10:41

Un film romanesc bun,cu titlu decent,care sa nu fie despre handicapatzi,traficanti,prostituate sau proTV.

Ba nu,cu prostituate e bine.

Gaandalf 20 Feb 2004 13:28

Originally Posted by ArsDeViu:

Ar fi ceva sa joace Chewie singur. S-ar numi Star Wars 7:Chewie's Revenge:))

Cat despre Harry Pothead...Nu'l prea inghit.
Spidey 2 ~~ iep, iep, iep

Potthead :lol: :lol: putzin mai shtiu faza asta...

Spidey 2 de abea ashtept sa vad cum a ieshit ... :o

BeNnY 20 Feb 2004 19:50

La Spidey 2 sunt pareri foarte impartite..... :roll:

Cat despre "Potthead" chiar daca adultii n-o sa se uite la el, sunt milioane de copii care o sa cumpere bilete la filmul asta! Ganditi-va un pic ca Rowling este acum cea mai bogata scriitoare in viata! :lol:

PoliFanAthic 20 Feb 2004 20:27

Mey, deci, mie Spider-Man 1 mi-a lasat un gust ciudat in fundul gurii.
Si cat despre Harry, eu am convingerea ca acest film va fi cel mai bun, nu numai de pana acuma, ci probabil si din intreaga serie. Combinatia intre cel mai intrigant dintre romane si un regizor deosebit ar trebui sa aiba succes.

BeNnY 20 Feb 2004 20:34

Eu am citit toate cele 5 carti Harry Potter si mi-au placut foarte mult! Mai ales a 5-a! Sper ca vor fi investiti bine cei 308 milioane de dolari in al III-lea film :lol:

Ionutz55 21 Feb 2004 17:13

Harry Potter este o tampenie. Din ce am vazut pana acum am ramas uimit nu in sensul bun al cuvantului. Oricum astept cu nerabdare Spiderman 2, Troya si Ce va fi maine, parca asa se traduce

emanuel 21 Feb 2004 17:19

Originally Posted by Ionutz55:

Ce va fi maine, parca asa se traduce

"Day After Tomorrow - Ce va fi dupa maine" cu acest titlu integral va aparea pe ecrane.

WraIth 22 Feb 2004 13:45

Just wondering........

Ati vazut prezentarea la "Master & Commander"? Pare destul de promitator. Mie mi-a placut.Sper sa-l vad:)

PoliFanAthic 22 Feb 2004 14:01

Parca a fost deja pe la noi la cinema Master&Commander. Imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad.

Gaandalf 22 Feb 2004 14:49

Originally Posted by PoliFanAthic:

Parca a fost deja pe la noi la cinema Master&Commander. Imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad.

Am auzit k nu prea a incasat cat se ashtepta sa incaseze shi nici nu a avut impactul dorit ... so ?
Din curiozitate o sa vreau sa-l vad shi eu ddar nu sunt prea entuziasmat ...

Sm�agol-Gollum 25 Feb 2004 22:06

Din cate am auzit nu este chiar asa o capodopera!!

BeNnY 25 Feb 2004 22:15

Eu am auzit ca e foarte bun... dar asta din auzite... a fost la noi prin cinematografe dar nu s-a inghesuit asa mult lumea sa-l vada... nici eu nu l-am vazut

Ionutz55 25 Feb 2004 22:34

Eu unu astept sa vad Troya, Ce va fi maine, Omul paianjen 2 si altele :D

BeNnY 25 Feb 2004 22:38

"ce va fi maine" ? Ala e film? Si daca da, ce film e?

EgoN 26 Feb 2004 00:00

referitor la master and commander...dintre filmele care sunt nominalizate la oscaruri (ce-i drept n-am vazut seabiscuit) asta-i favoritul meu...

MinRep 26 Feb 2004 10:24

Originally Posted by BeNnY:

"ce va fi maine" ? Ala e film? Si daca da, ce film e?

E cumva filmu' ala postapocaliptic (parca...) a lui Emmerich? Cu New York-ul invadat de ape?

All times are GMT +2. The time now is 12:05.