Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Muzica (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81771)

iepurilah 16 Jun 2004 13:21

desi nu pot sa spun ca ma omor cu rocku', dar Linkin Park imi plac la nebunie!!!

sciende 16 Jun 2004 13:22

Se gaseste pe dc++, pe huburile romanesti (logic)! :w00t:

Jay 16 Jun 2004 21:52

Luna Amara - am vazut cam 3 concerte cu ei... Mi s-au parut slabuti, iar in afara de mesajele subliminale(anti-politice), cam nimic nu pot spune despre calitatea muzicii. Nema melodie, nema sunet, nema muzicalitate... Am si un album de-al lor, dar nu ma incumet sa-l ascult. Iar de Linking Park as putea spune ca cam tot ce au scos suna la fel... rezzulta - ma plictisesc si nu sunt chiar atat de buni si de originali incat sa ramana o trupa de referinta.

sciende 16 Jun 2004 22:05

Eu i-am vazut o singura data. Pe mine m-a stresat super tare mesajul anti-politic. Critica pe toata lumea. Nimeni nu era bun pentru ei. In schimb au cat de cat o muzicalitate. E totusi ceva nou pentru Romania.
Despre LimbinPark, pardon, LinkinPark, nu pot spune decat ca au incercat sa preia toate elementele muzicale ce au dat cel mai bine la public. Atat la instrumente cat si la voce. Ascult, recunosc, dar nu ii consider deloc valorosi.

Jay 16 Jun 2004 22:05

Originally Posted by Galadriel_queen:

Mie imi place ROCKUL ALTERNATIV ffff mult, se potriveste perfect cu personalitatea mea. Versurile sunt dure, dar exact asta te fac le sa apreciezi la adevarata lor valoare. Trupa preferata: Linkin Park. Trupe awsome: LimpBizkit, Blink182 (sunt super-comici baietii), P!NK, Coldplay, Evanescence, Good Charlotte si mai sunt multi care imi plac.
In momentele in care sunt fericita ascult Sean Paul, Blu Cantrell, Shaggy etc.(in general stylish reggae :happy: )
Mai ascult RAP f mult. Eminem, Dr. Dre, D12, Jay-Z, Missy Elliott sunt doar 2% din preferatii mei.
Urasc wanna-be-urile de genul Beyonce, Mariah Carey, Christina Aguilera etc.

Critici:
Vorbesti de rock alternativ si bagi nume gen linking park si limp bizkit, care duc rockul aternativ mult spre latura comerciala..asta nu e nimica, dar o bagi pe Pink a.k.a. Hard pop si Coldplay - pop rock(astia sunt buni).
Vorbesti de stylish raggae si enumeri Sean Paul, Blu Cantrell(new R&B) si pe Shaggy...ei bine astia sunt raggae wannabies... Icepe de la Bob Marley(albume mai vechi) si dupa aia ai sa vezi altfel acest gen.
Rap?! Ciudat ca nu ai spus Hip-Hop, pentru ca asa se dau ei.... Vrei rap?? Incearca primele albume (G Funk) Snoop Doggy Dogg sau Dr Dre, dar si The Roots, Singing Poets(raman la atat pentru ca de ceilalti nu cred ca ai auzit) si daca te intereseaza iti mai dau multe nume.....

iepurilah 17 Jun 2004 00:45

Originally Posted by Jay:

Iar de Linking Park as putea spune ca cam tot ce au scos suna la fel... rezzulta - ma plictisesc si nu sunt chiar atat de buni si de originali incat sa ramana o trupa de referinta.

:(( Stiu.Mi-a placut albumul Hybrid Theory, mi se pare foarte reusit, pe cand Meteora, intr-adevar, mi se pare ca nu prea au schimbat nimic.

P.S: sciende....Daca ceva e comercial, care-i problema? n-are valoare?

Jay 17 Jun 2004 02:40

Daca e bine facut, nu conteaza ca e comercial.....

iepurilah 17 Jun 2004 04:36

Exactly my point!

Jay 22 Jun 2004 17:48

Chiar daca nu ma astept la mare lucru de la muzica de la televizor , din zilele noastre, as vrea sa notez o noua aparitie interesanta.
Formatia: Scissors Sisters
Melodia: Take your mama
Album: Scissors Sisters
An: 2004

E greu sa spun cu ce se manaca, pentru ca nu prea se pune accent pe rock'n'roll(Nu va ganditi la Jailhouse Rock), in ziua de azi. Ori de duci in alternative, ori te opresti la Pop-Rock, ei bine ... aceasta melodie ne duce putin la limita asta intre un sound nou si un ritm mai vechi... Nu prea o poti compara cu nimic. Tipul care canta o arde pe fata gay(ceea ce nu conteaza) si are niste fluctuatii de voce(gen Prince). De notat chitara de pe spate si "beat-ul" de la pian.... Eu spun ca va prinde....

Cristache 22 Jun 2004 22:32

Rammstein rulez ! Am dat 400.000 pe doua casete audio dar merita toti banii ! Deja jumate din bloc s-a mutat ca nu mai rezista !

Jay 23 Jun 2004 16:26

Daca iti plac asa mult ...fa rost de Live auf Berlin - DVD... o sa se mute si aia din blocul de vis-a-vis

Nightwane 23 Jun 2004 17:06

Daca iti plac asa mult ...fa rost de Live auf Berlin - DVD... o sa se mute si aia din blocul de vis-a-vis

Live aus Berlin :D

Jay 23 Jun 2004 17:54

no german from me ...

iepurilah 23 Jun 2004 18:00

Am facut si eu rost acum ceva timp de video cu concertl de la Berlin. Amazing!! :w00t:

Jay 23 Jun 2004 18:03

am auzit ca pe 1 iulie la arenele romane vor veni Soulfly... biletul vreo 350000 ... merge cineva??

christi 23 Jun 2004 19:38

am auzit ca pe 1 iulie la arenele romane vor veni Soulfly... biletul vreo 350000 ... merge cineva??

Eu!

Si eu auzisem de concertul asta, problema e ca deja e 23, iar pe site-ul oficial (www.soulfly.com), nu a aparut nimic. Oare va fi?

Jay 23 Jun 2004 19:46

Pai... mai multe surse mi-au confirmat zvonul... am sa trec pe la arenele astea romane poate aud ceva....

christi 24 Jun 2004 17:54

S-a confirmat: Soulfly la Arenele Romane, pe 1 iulie, ora 19.00. In deschidere Coma si Implant pentru Refuz. Biletul e 350.000.

Cine mai vine?

Jay 24 Jun 2004 18:07

Eu m-as baga.......

Nightwane 29 Jun 2004 22:49

Goldfrapp anyone? Shivaree anyone? Daft Punk anyone?

All times are GMT +2. The time now is 09:58.