![]() |
facem un club antimerylstrip.
subscrie si subsemnatul. raptor |
Bah, Madonna e actritza din cauza lu barba-su si a alora cu care s-a mai regulat inainte ! Si mai sunt destule ca ea da nu imi vin acum in minte.
|
anti Courtney Love mai bine. Pe Meryl Streep as primi-o in my bed... batrana dar se tine bine...
|
Courtney Love a fost super misto in Larry Flint. Ce-aveti cu ea?
|
Are niste buze, ca doua ventuze.
|
am si eu acteva actrite ..daca se pot numi actrite care ma enerveaza ..cum ar fi
J.lo---asta oare ii actrita:)) madonna-same bullshit cameron diaz poate imi mai amintesc mai tarziu |
Un subiect tampit (actrite urate si nesuferite...).Daca erau asa nu mai ajungeau acolo unde au ajuns(la statutul de staruri).....faptul ca lumea le cunoaste si se discuta acum despre ele demonstreaza ca au avut totusi ceva in plus fata de alte persoane care stau si le barfesc pe forum-uri(talent ,carisma?!.....)
|
copila ratata
paris hilton.. chiar daca nu juca in house of wax.. eu tot pomeneam d ea..
|
Re: copila ratata
Originally Posted by neozeelandezu:
la nesuferite mi-am mai adus aminte de cineva: Kirsten Dunst. |
Nu-mi place deloc Julia Roberts.
|
pai intai ar fi jennifer anniston... atat de banala, plata, stearsa... nu are absolut nimic iesit din comun care sa o scoata din anonimat, poate dor faptul ca e fosta lui brad pitt.
pe urma madonna care sa fim sinceri nici pe post de cantareata nu afiseaza vreun talent vocal deosebit doar ca la capitolul asta shtie trendul (de multe ori il da chiar ea) shi shtie sa se vanda, insa ca actrita, execrabila e putin spus... jennifer lopez shi alte staruri shi starlete care s-au apucat de film lafel... nu au mai deloc taent shi s-au intins mult peste talentele lor native. revin daca mai am idei pentru lista neagra. |
Jennifer Aniston si Julia Roberts!!!! :x nu pot sa le sufar :x
|
hmm...
deci sa inteleg ceva.. aici in aceasta parte a forumului... sunt doar opiniile voastre... care nu pot afecta chiar deloc stralucirea si cariera unei actrite.. atunci imi dau si eu drumu la opinii:D... mah da` acuma chiar ca sunteti ciudati... ce aveti toti cu julia roberts??am ramas profund uimita sa vad ca aproape pe fiecare pagina erau cel putin 4 persoane care sa zica ca o urasc sau ceva de genu asta... da`pai fratilor... are ea gura mare(fizic).. da` asta nu e un motiv serios sa o displaceti.. joaca foarte bine si lumea buna din occident si de peste ocean o considera una dintre cele mai valoroase actrite dintotdeauna... acuma de ce vreti sa "schimbati" voi asta?? in fine... apoi cameron diaz e foarte draguta.. sa o vedeti in "in her shoes" sau in "charlie`s angels".. arata foarte bine si e si talentata... doar nu degeaba justin i cu ea, nu?
|
dar in aceasta categorie... cred ca intra foarte bine... paris hilton, judi dench, emily blunt, emma watson (ioi acuma cred ca o sa ma invadati toti cu "ce??emma e minuntata".. si chestii din astea..) apoi salma hayek putin nesuferite... are un aer de superioritate fata de ceilalti.. , apoi kate winslet iarasi nesuferita.. dar o jucat minunat in "finding neverland"- care merita chiar vazut. pentru mine.. pe primu` loc in acest top ar fi angelina jolie.. parca ar fi o diavolita.. ceea ce i se potriveste de minune in rolurile negative... insa nu e tipul de "model hollywoodian" pe care multa lume il doreste.., jessica simpson hai ca treaca mearga... o mers frumos in the dukes of hazzard, insa astept nu nerbadare dallas sa vad cum joaca, dupa cum se zvoneste ca ea ar fi una dintre actrite...
am citit in one of your posts... ca "nici nu m-as mai duce la film cand aud ca joaca x"... noh... da` i culmea... inteleg ca daca e in rolul principal poate sa iti schimbe parerea.. dar filmul nu consta din actori si actrite... si ideea in sine.. uite.. pana nu demult nu imi placea queen latifah, dar asta nu m`a abtinut sa nu ma uit la last holiday... care e un film de exceptie.. si actiunea filmului mi`a schimbat parerea.. ei asta e, nu poti convinge.. caci stiti cum se zice... "gusturile nu se discuta", se accepta ;).. PS: ma bucur ca stiti sa va exprimati liber opiniile.. cand ma gandesc ca pe vremuri, in romania, era foarte greu... |
ioi da.. am uitat :D jenifer aniston e absolut fenomenala in friends si rumor has it .. e geniala.. merita vazute all 10 seasons... deci nici ea nu poate fi in categoria asta :P
|
eu as scoate cateva dina aceasta lista.....MAYA nu are ce cauta acolo...poate "Jennifer-ele" is merita locul.... propun cateva candidate..."querida"- OANA ZAVORANU, "MIMI-de la bloc".. cica actrite.. :lol: ...parol da' unde e talentu'..?...ma opresc aici ca lista oricum ar fi lunga...
|
Nicole Kidman in topul listei mele. !!! :x
|
Eu as incepe cu tipele care se plimba in asa numitele tele novele romanesti si nu numai. Nici nu le pot numi actrite. Sunt de acord cu introducerea actritelor cantarete - gen J Lo si madonna, cu mentiunea ca in Evita mi s-a parut convingatoare, in rest DEZASTRU.
|
Charlize Theron si Andie McDowell. Can't stand'em ! :x
|
Originally Posted by piranha:
ce-ai cu Charlize Theron? :( |
All times are GMT +2. The time now is 11:23. |