![]() |
haideti, putina diplomatie :)
|
...le spusese domnisoara, apoi isi dadu duhul. Hai ca ai ghicit replica, pina la film mai e un pas...:D
|
1 Attachment(s)
Attachment 530
Film european. Nu e horror. |
Windom, vei deschide un topic in Horror tot de tipul "Ghiceste filmul" in care vei transfera toate imaginile din filme horror care s-au postat aici, DACA tu sau alt user va mai posta aici imagini care ar putea leza sensibilitatea celor ce nu iubesc si nu consuma acest gen.
|
Foarte bun filmul, am inteles ca vor sa-l faca si americanosii.
The Girl with the Dragon Tattoo Nu e horror, sensibilosii pot sta linistiti. ![]() |
Intimacy
![]() |
Serie noire.
Cedez. |
1 Attachment(s)
...
|
|
Sa nu uitati sa schimbati numele topicului in Ghiceste filmul (care nu e horror #:-S) dupa imaginile desprinse din brosurile iehoviste
|
Nu mai propune nimeni nicio ghicitoare? Să încerc eu cu ceva mai simplu:
![]() |
"D'oh, we all seen Bonanza"
|
Nu înțeleg ce vrea (să spună) Chambord.
În fine, etnografii forumului sunt plecați în vacanță, așa că dacă aveți probleme și vreți un indiciu suplimentar, lăsați-mi vorbă. |
Un indiciu bun ar fi o poza din filmul respectiv.Ca topicul se numeste "Ghiceste filmul dupa imagine" nu dupa generic.
|
A doua imagine
![]() |
E cumva un film din '70 ?
|
Nu e din anul 1970, dar la ce te gândești?
|
Dacă nu e din anul 1970 nici nu mai zic la ce mă gândeam fiindcă oricum e greşit . Aştept răspunsul corect să văd în ce hal aberam :)
|
Dacă ți-e rușine, poți să-m spui prin mesageria privată. Sunt curios la ce te-ai gândit. Și eu mă gândesc de multe ori la ceva nu foarte departe de răspunsul corect.
|
Incerc si eu:
O vara cu Mara ? |
Așa, băieți, cu curaj! Dom'le, nu e filmul ăla din amurgul ceaușismului. E ceva mai clasic.
|
Pentru că au mai trecut patru zile fără ca filmul să fie identificat, cred că e momentul să mai postez un indiciu - al treilea și ultimul:
![]() |
nush cn este
|
Nu?! :-O
|
vara cu mara?:-?
|
:) danila prepeleac:-??
|
Originally Posted by marllenn:
Nu...
Originally Posted by marllenn:
...și nu! |
ipuleanule, tu vrei sa studiem arhiva programelor b1 tv?
|
probabil ca e vorba de un film documentar...de victor iliu?
dar, intr-adevar, cred ca ne poti divulga numele, ipu:) |
Originally Posted by keepwalking:
ipu? nici mort! |
Te-ai întors din vacanță? Cum a fost?
Dacă nu știi ce film e, întreabă-l pe Mihnea. Gândesc că el n-are cum să nu-l (re)cunoască. Pentru că mai mulți colegi au arătat interes pentru rezolvarea acestei ghicitori, să mai oferim încă un indiciu, dar de data aceasta nu e vorba de un ajutor vizual, ci de opinia unui critic: „Poate cel mai național film al cinematografiei noastre (lipseșe un predicat? - n. Ipului) prin intermediul unei mitosofii de pregnantă originalitate ce dovedește o pasionată trăire a folclorului din partea autorului.” (Tudor Caranfil, Dicționar de filme românești, Litera Internațional, 2003) |
Ion ?
|
Al lui Rebreanu și Mureșan? Nuuu... Ce să caute „blestematul” la mare?
|
pour darling ipu,
direct de la sursa: cica "varstele omului" |
Adicä: "Toarnä, iubite Ipu!"
(Si färä "cicä" - cä nu-s decât opt zile de când am fost cu Collins la Alecu, la un vin.) |
Originally Posted by Pitbull:
m-ai taxat imediat! imi furi meseria... |
Hahahahaha! Adică direct de la maestrul/profesorul Croitoru? Hahahahaha!
Bravo! Vezi ce important e să știi unde să cauți? (Adică, să-ți spună Ipu pe cine să întrebi, vreau să zic.) |
Da, si-mi sunteti datori cu cinci minute de tradus - cât m-am întrerupt ca sä mä uit la poze, s-o recunosc pe Micaela, sä caut DVD-ul prin cutii, sä väd genericul ca sä mä asigur...
Uite de-aia beau io bere la pet - cä-mi mâncati voi banii cu ghicitorile voastre...! X( |
maine vei primi un colet cu cea mai buna bere la cutie sau sticla de 330ml. e bine?
din partea lui ipu. ca el e tartorul principal... si sa puna alta poza... ceva fara arabi, fara ceceni, fara.... |
Nu, mersi.
Mai bine un colet cu ce-am vorbit noi mai adineaori pe mess. Puteti sä-l plätiti jumi-juma. Numa' sä nu se facä jumäri... |
Ghicitoarea mea a fost o ironie la adresa unui „coleg” care, deși e de neconceput să nu știe filmul, pentru că lucrează în domeniu...
În orice caz, recunoașteți că prima imagine a fost originală. Sper de asemenea că v-a amuzat ilaritatea formulării despre „țăranii (...) care au cântat și au dansat” pentru echipa și pentru spectatorii maestrului Croitoru. rvn, să înțeleg că nu vrei să ne oferi o ghicitoare... Bine, atunci poftim! Film recent (din ultimii zece ani), premiat la Cannes. Acțiunea are loc într-o capitală-port la mare, asemeni orașului unde tu îți petreci concediul și celui din care îți scrie Ipu acum. ![]() |
Sigur a luat premiu la Cannes?
Ma gandeam la Marfa si banii sau Boogie, dar niciunul nu a triumfat acolo. |
A luat, ți-o garantez, dar ce legătură pot avea filmele pe care le-ai amintit când eu am scris că acțiunea se petrece într-o capitală-port la mare?
|
Scuze, am ramas setat pe filme romanesti. Nu am fost foarte atent nici la detaliul legat de capitala. Mea culpa..:">
|
Nicio problemă. Mi-am închipuit.
|
Originally Posted by Ipu:
ma rog, o sa caut... |
Ghicitoarea e propusă ca să le facă o plăcere celor care au văzut filmul și cărora imaginea le-ar evoca o scenă care i-a emoționat, dacă au și ei, ca și mine, o slăbiciune pentru solidaritatea și fraternitatea umană.
Rvn, nu-ți irosi timpul scurt al concediului căutând filme premiate la Cannes și capitale de stat la mare. Sunt multe persoane aici care vizionează sute de producții pe an. E imposibil să nu fi văzut cineva filmul și să nu recunoască scena și fiorul din orșamul imaginii postate mai sus. |
stai linistit! nici n-aveam de gand
|
Filmul fiind obscur (nepomenit pe forum, necomentat pe sait, dar premiat la Cannes și prezentat la festivalul de film B-EST), dacă nimeni nu l-a ghicit până acum, slabă nădejde s-o mai facă de acum încolo. Propun ca, dacă până diseară nu-și aduce aminte nimeni de el, cei interesați să posteze o ghicitoare nouă. Nu vreau să blochez rubrica degeaba.
|
Ce faci, iti iei jucariile si pleci? Mai pune o imagine, cu un personaj, ceva.
Don't give up, Ipu ! |
All times are GMT +2. The time now is 19:51. |