![]() |
Judex, cum sa nu`ti placa romancele ? Sunt cele mai frumoase :))
|
@Drago
Am vrut la un moment dat. Oricum nu e treaba ta asta. Iar unguroaica e altcineva. @abureala Sigur ca da... =)) |
Sa stii, Judex, ca eu asa l`am auzit pe Iglesias senior spunand de fiecare data cand a venit aici :))
Nu suntem aici dar .. ![]() |
@Drago
Ce-ar fi s-o lasam pe ea sa spuna ce si cum? Am asa o vaga senzatie ca te fute si ea-n gura. >:) @abureala Nu-mi plac romancele nici sa ma bati! :D Daca mai si arata ca Dragomara... =)) |
Mami, ce e ala orgasm
- Nu stiu! Du-te si intreaba-l pe tactu! |
Nu stiu cum arata Dragomara dar nu`i pune pe toti in aceeasi oala :))
|
Originally Posted by abureala:
|
De detestat nu cred ca ma detesta. Incearca sa inveti proprietatea termenilor. ;)
|
Tot n-ai orgasm? =))
|
=))
|
Originally Posted by Dragomara:
Esti dezinformata, nu e nimeni insurat si nici nu am avut vreodata vreo treaba cu cineva insurat ;) Dimpotriva, cand aud de barbati insurati o iau la goana, asa ca spune-i persoanei care iti da informatii despre viata mea ca detine informatii gresite. Cat despre orgasme, sincer sunt dispusa oricand sa-ti impartasesc secretele >:) |
....
|
La Radio Erevan, un ascultator ne intreaba:
- De ce femeile mimeaza orgasmul ? Iar noi raspundem: - Pentru ca ele cred ca noua ne pasa.:D :D :D =)) |
=)) =)) =))
|
in sfarsit rade cineva....:">
|
Pai na, ma gandeam la Drago! =))
|
Ce banc rupt de realitate, barbatilor chiar le pasa de orgasmele femeii, de ce va aia pe voi? Asta e esenta virilitatii si a validitatii propriei masculinitati - daca reusesc sa fericeasca o femeie sau nu.
|
auciii...:D
|
Chiar ca auci! =))
|
RRS, ne bagam intre ele? :D
|
All times are GMT +2. The time now is 19:42. |